HU | EN
BLACK FRIDAY
HUNGARORINGSHOP.HU
MIKULAS PROGRAM
TANPALYA.HU
MIKULÁS PROGRAM CÉGEKNEK
Szeretné az ünnepi készülődést
varázslatosabbá tenni Ön
és munkatársai részére?
- Családi vetélkedő
- Távirányítós autó verseny
- Kreatív boksz, Mikulás műhely
...

Részletek: MIKULÁS PROGRAM
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
JOY NAPOK
Vásárolj 20% kedvezménnyel
A kupon beváltható 2017.11.09-től:
- bázis tréning
- standard tréning
- aktív tréning
Részletek: HUNGARORINGSHOP.HU
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
HUNGARORINGSHOP UTALVÁNYOK
Vezetéstechnikai tréningek
már 21 209 Ft-tól!
Utalványok:
HUNGARORINGSHOP.HU
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
AUTÓFLOTTA
ÜZLETI FLOTTA KONFERENCIA
AUTÓFLOTTA ÜZLETI KONFERENCIA
2017, Hungaroring
Szakmai fórum, tesztvezetés és élményprogramok
Információ: flottakonferencia.hu

GROUPAMA TANPÁLYA

Köszöntő

Tradíció és tapasztalat – nem csupán a Hungaroring épít erre a két alapvető értékre, hanem a Tanpálya, hazánk első vezetéstechnikai centruma is, amely 1998-ban nyitotta meg kapuit a mogyoródi Formula–1-es versenypályán.
Nagyon fontos számunkra, hogy a pályánkon rajthoz álló versenyzőket a lehető legnagyobb biztonságban tudjuk, de legalább ennyire fontos, hogy a közúton közlekedők is nap, mint nap épségben érjék el úti céljukat. Évente hét-nyolcezer ember vesz részt a tréningjeinken, s szinte kivétel nélkül mindannyian hasznosnak találják – mi pedig azt szoktuk mondani, ha csak egy ember életét sikerül megóvni azzal, hogy felhívjuk a figyelmét a csúszós utak, a kopott abroncsok, a technikailag elhanyagolt autók veszélyeire, akkor már megérte. Tapasztalt instruktoraink segítségével a tréningjeink résztvevői megtanulják, miként védhetik ki a veszélyes helyzeteket a közúton, miként reagáljanak egy-egy váratlan helyzetben. 
A Tanpálya azonban nem csupán a felnőtt, jogosítvánnyal rendelkező vendégeit várja az év 365 napján, hanem néhány éve a MiniRing program keretében a gyermekek képzésére is nagy hangsúlyt fektet. A nyári táborok, az osztálykirándulások során az óvodás és iskolás gyerekek koruknak megfelelő formában sajátítják el a biztonságos közlekedés alapjait – s a Tanpályán felépített mini KRESZ-parkban a gyakorlatban is kipróbálhatják a tanultakat. 
A társadalmi szerepvállalás nagyon fontos számunkra, ennek kapcsán szorosan együttműködünk a rendőrséggel és az Országos Baleset-megelőzési Bizottsággal, a 2017-es esztendőben pedig a friss jogosítványosok számára kiírtuk a KRESZ-Faktor vetélkedőt, amely során több ezer fiatal adhatott számot a tudásáról előbb tesztek kitöltésével, majd pedig a gyakorlatban is. 
A lenyűgöző környezet – az, hogy mindez az ország legnagyobb sportingatlanának kapuin belül zajlik – pedig csak plusz adalék, ami miatt érdemes minket választani, hiszen megvan annak a varázsa, hogy az ember egy Formula–1-es versenypálya területén pallérozhatja vezetési tudását. 
A Tanpálya kapui egész évben nyitva állnak a látogatók előtt. Szeretettel várjuk önöket tréningjeinken, tegyék próbára és fejlesszék nálunk vezetési tudásukat!
Gazsi Júlia,
ügyvezető

TOVÁBBI HÍREKMichelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015