HU | EN
ISMERD MEG A RINGET
TANPÁLYA
Élményprogram a Hungaroringen
2019 június 18. - 63 500 Ft
MICHELISZ NORBERT EXKLUZÍV TRENING
TANPÁLYA
Vezetéstechnikai tréning Michelisz Norberttel
2019 Július 21. - 44 500 Ft
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

GROUPAMA TANPÁLYA


Adománygyűjtés és Mikulásgyár Grand Prix a Hungaroringen!

2017. december 01. 12:48
Tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, valamint jó állapotú ruhákat, könyveket és játékokat gyűjt a Hungaroring. Idén hazánk Formula 1-es versenypályája is csatlakozik a már nemzetközi szinten is ismert és elismert Mikulásgyárhoz. Az adakozni vágyók ráadásul nem csak leadhatják ajándékaikat  a mogyoródi versenypályán, december 10-én a gyermekek birtokba is vehetik a Hungaroringet a Mikulásgyár Grand Prix-n!

A Mikulásgyár Grand Prix egy olyan új, egyedülálló kezdeményezés, amely közelebb hozza a gyerekeket hazánk legnagyobb sportlétesítményéhez, az eseményen egy kicsit mindenkinek alkalma lesz bepillantani a kulisszák mögé. A résztvevők birtokba vehetik a Hungaroring célegyenesét, boxait, sőt, még a pálya erdejében is kalandozhatnak.  
„Nem csupán karácsony közeledtével, hanem egész évben fontos a Hungaroring számára a társadalmi szerepvállalás, az ünnepek pedig egy plusz jó alkalmat biztosítanak arra, hogy a világversenyek után egy olyan eseményt szervezzünk, amelynek főszereplői a gyermekek – nyilatkozta Gazsi Júlia, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese. – Ennek egyik része, hogy gyűjtőpontot alakítottunk ki a versenypálya kapuin belül, a másik pedig a december 10-én tartandó Mikulásgyár Grand Prix, amelyen több száz gyereket várunk a pályánkra, ahol érdekes és izgalmas programokon vehetnek részt. Lesz akadályverseny a célegyenesben, a gyerekeket buszokkal és kisvonattal viszik körbe a pálya aszfaltcsíkján, terepjárókkal tehetnek látogatást a Hungaroring erdejében, kereket cserélhetnek a Mikulás autóján, a boxokban pedig igazi autósportos Mikulás-programok várják majd őket, miközben játékosan a biztonságos közlekedés fontosságára is ráirányítjuk a figyelmüket, hiszen számunkra ez is nagyon fontos küldetés.”A Mikulásgyár Grand Prix ingyenes, de előzetes regisztráció szükséges  a www.hungaroring.hu/mikulasgyar honlapon. A gyerekprogramok december 10-én 11 órakor kezdődnek és 15 óráig tartanak, s olyan „csapatfőnökök” csatlakoznak majd a programhoz, mint a túraautó-világbajnokságon a világbajnoki címért küzdő Michelisz Norbert, a kamionos Európa-bajnok Kiss Norbert, a Formula–1 egyik legnagyobb hazai szakértője, Szujó Zoltán vagy éppen az ismert rádiós, valamint a Dakarra készülő Szalay Balázs, Bunkoczi László kettős. 
A Mikulásgyár szervezői elsősorban tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, valamint jó állapotú ruhákat, könyveket és játékokat várnak. Zsolnai Endre, a Mikulásgyár főszervezője kiemelte: „Eddig minden évben rekordmennyiségű adomány gyűlt össze. Tavaly 137 ezer kilogrammnyi ajándék érkezett a gyárba.” 
A Hungaroring mindig is arról volt híres, hogy aki idejött, a rekordokat hajszolta, úgyhogy munkatársaink azon lesznek, hogy a 13. alkalommal megrendezendő jótékonysági gyűjtésen a közreműködésünkkel túlszárnyalják a tavalyi teljesítményt. 
Ebben segíthet, hogy a Hungaroring kezdeményezéséhez csatlakozott a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, amely az állami vállalatokat is bevonja, így a gyűjtésre szánt három hét alatt várhatóan onnan is nagyobb mennyiségű ajándék érkezik. 
Az adományokat december 1-től 22-ig lehet a Hungaroringen leadni. A gyűjtőpont – vasárnap  kivételével – 9.00 és 17.00 óra között tart nyitva.Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF