HU | EN
MICHELISZ NORBERT EXKLUZÍV TRENING
TANPÁLYA
Vezetéstechnikai tréning Michelisz Norberttel
2019 Július 21. - 44 500 Ft
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

GROUPAMA TANPÁLYA


Ahol benzingőz van, onnan a Tanpálya sem hiányozhat.

2017. március 01. 10:03
Természetesen a hétvégi Budapest Motor Fesztiválon is ott voltunk péntektől vasárnapig, ahol a Hungaroring Motoros Akadémia instruktorai a vezetéstechnika és a tudatos motorozás fontosságára hívták fel a figyelmet. 

Standunk vendége volt a hétvégén a 11 és fél éves Számadó Máté, aki az idén az olasz bajnokságban indul egy négyütemű, 250 köbcentis, 40 lóerős gyári Hondával, amelynek végsebessége 230 km/óra, s amelyet a motorfesztivál közönsége megtekinthetett a standunkon. Számadó Mátét régi kötelék fűzi az akadémiához: 2013 óta pallérozódik a Hungaroringen, tavaly és tavalyelőtt pedig már ő népszerűsítette a motorsportot a MiniRing táboraiban – méghozzá az ügy természetéből fakadóan meglehetősen hitelesen. 
Maga a kiállítás megmutatta, hogy a motorpiac kezd magához térni – jó néhány gyártó a teljes palettáját felvonultatta: így például a Suzuki és a Yamaha, a Honda pedig elhozta többek között Marc Márquez MotoGP-versenygépét is. 
A Motoros Akadémia standján az instruktorok információkkal látták el a bizonytalankodókat, s azt figyelték meg, egyre kevesebb a fiatal, szárnypróbálgató fiatal, a látogatók a túramotorozás, az endurózás felé mozdultak el. Sok olyan motorossal találkoztak, akik már részt vettek különböző tréningeken, de például fogalmuk sem volt arról, hogy a Hungaroring versenypályát nem csupán rendeltetés-szerűen lehet használni, hanem olyan „szerpentinként” is, ahol mindig jó a tapadási felület, és sohasem jön szembe senki. Vezetéstechnika szempontjából fontos, hogy itt teljesen biztonságos körülmények között meg lehet tanulni a motor ledöntését, ami a közúton is hasznos tudomány. 
S persze sokak bakancslistáján szerepel, hogy egyszer a mogyoródi Formula–1-es pályán motorozzanak, s a motorkiállítás jó alkalom volt arra is, hogy ez lehetséges. 
A standon vendégeskedett a Dakaron idén először rajthoz álló Horváth „Laller” Lajos, akinek egyáltalán nem vettel el a kedvét a sivatagtól, hogy a negyedik napon sajnos fel kellett adnia a küzdelmet, valamint Gyutai Adrián, aki a német bajnokság Superstock 600-as kategóriájában versenyez az idén egy Yamahával. A motorfesztivál véget ért, a Tanpálya csapata azonban nem pihen: a hét végén az Utazás kiállításon vesz részt – a látogatók a Hungexpo A-pavilonjában, a színpaddal szemben találják meg standunkat, amelyen egy különleges versenyautó-szimulátorral kipróbálhatják a Hungaroring vonalvezetését (illetve tesztelhetik gyorsaságukat), és megnézhetik a kiállított Radical versenyautót. Aki a kiállítás idején (pontosabban március 2. és 6. között) Radical-autós élményautózást vásárol, ajándékba kap a Hungaroring egyik autós nyílt napjára egy 20 perces autózásra jogosító utalványt. 


Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF