HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
AJÁNDÉK UTALVÁNYOK
SZEMÉLYESEN A DUNA PLAZABAN:
december 21-ig a földszinten
a parkoló felőli oldalon.

ONLINE:
HUNGARORINGSHOP.HU
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
JOY NAPOK
Vásárolj 20% kedvezménnyel
A kupon beváltható 2017.11.09-től:
- bázis tréning
- standard tréning
- aktív tréning
Részletek: HUNGARORINGSHOP.HU
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!

GROUPAMA TANPÁLYA


Ahol benzingőz van, onnan a Tanpálya sem hiányozhat.

2017. március 01. 10:03
Természetesen a hétvégi Budapest Motor Fesztiválon is ott voltunk péntektől vasárnapig, ahol a Hungaroring Motoros Akadémia instruktorai a vezetéstechnika és a tudatos motorozás fontosságára hívták fel a figyelmet. 

Standunk vendége volt a hétvégén a 11 és fél éves Számadó Máté, aki az idén az olasz bajnokságban indul egy négyütemű, 250 köbcentis, 40 lóerős gyári Hondával, amelynek végsebessége 230 km/óra, s amelyet a motorfesztivál közönsége megtekinthetett a standunkon. Számadó Mátét régi kötelék fűzi az akadémiához: 2013 óta pallérozódik a Hungaroringen, tavaly és tavalyelőtt pedig már ő népszerűsítette a motorsportot a MiniRing táboraiban – méghozzá az ügy természetéből fakadóan meglehetősen hitelesen. 
Maga a kiállítás megmutatta, hogy a motorpiac kezd magához térni – jó néhány gyártó a teljes palettáját felvonultatta: így például a Suzuki és a Yamaha, a Honda pedig elhozta többek között Marc Márquez MotoGP-versenygépét is. 
A Motoros Akadémia standján az instruktorok információkkal látták el a bizonytalankodókat, s azt figyelték meg, egyre kevesebb a fiatal, szárnypróbálgató fiatal, a látogatók a túramotorozás, az endurózás felé mozdultak el. Sok olyan motorossal találkoztak, akik már részt vettek különböző tréningeken, de például fogalmuk sem volt arról, hogy a Hungaroring versenypályát nem csupán rendeltetés-szerűen lehet használni, hanem olyan „szerpentinként” is, ahol mindig jó a tapadási felület, és sohasem jön szembe senki. Vezetéstechnika szempontjából fontos, hogy itt teljesen biztonságos körülmények között meg lehet tanulni a motor ledöntését, ami a közúton is hasznos tudomány. 
S persze sokak bakancslistáján szerepel, hogy egyszer a mogyoródi Formula–1-es pályán motorozzanak, s a motorkiállítás jó alkalom volt arra is, hogy ez lehetséges. 
A standon vendégeskedett a Dakaron idén először rajthoz álló Horváth „Laller” Lajos, akinek egyáltalán nem vettel el a kedvét a sivatagtól, hogy a negyedik napon sajnos fel kellett adnia a küzdelmet, valamint Gyutai Adrián, aki a német bajnokság Superstock 600-as kategóriájában versenyez az idén egy Yamahával. A motorfesztivál véget ért, a Tanpálya csapata azonban nem pihen: a hét végén az Utazás kiállításon vesz részt – a látogatók a Hungexpo A-pavilonjában, a színpaddal szemben találják meg standunkat, amelyen egy különleges versenyautó-szimulátorral kipróbálhatják a Hungaroring vonalvezetését (illetve tesztelhetik gyorsaságukat), és megnézhetik a kiállított Radical versenyautót. Aki a kiállítás idején (pontosabban március 2. és 6. között) Radical-autós élményautózást vásárol, ajándékba kap a Hungaroring egyik autós nyílt napjára egy 20 perces autózásra jogosító utalványt. 


Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015