HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
20 éves a Tanpálya
KÖSZÖNJÜK AZ ELMÚLT KÉT ÉVTIZEDES
EGYÜTTMŰKÖDÉST PARTNEREINKNEK,
TÁMOGATÓINKNAK, MUNKATÁRSAINKNAK
ÉS MINDEN KÖZREMŰKÖDŐNEK!

Kedvezmények:
HUNGARORINGSHOP.HU
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

GROUPAMA TANPÁLYA


Bevetésen az új, magyar gyártású tűzoltóautók

2016. szeptember 22. 12:27
A Groupama Biztosító idén öt alkalommal teremt lehetőséget arra, hogy a BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) munkatársai a két napja átadott, új tűzoltóautókat is próbára tegyék az ország egyik legmodernebb vezetéstechnikai tanpályáján, a Groupama Tanpályán. Mindhárom szervezet kiemelten fontosnak tartja a balesetmentes közlekedést, ezért különös hangsúlyt fektetnek a vezetéstechnikai tréning keretében végezhető közlekedési terepgyakorlatra.A két napja átadott modern tűzoltóautók technikai adottságai, a gépjárművek tudása új vezetői attitűdöt és vezetéstechnikai tudást igényelhetnek. A mentő-tűzvédelemben rendkívül fontos, hogy a katasztrófavédelem beavatkozó egységei a lehető leggyorsabban a kárhelyszínekre érkezzenek. 
„Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság munkatársai minden pillanatban készen állnak arra, hogy segítsenek a bajba jutott embereken. A gyors reagáláshoz azonban nem csupán emberi akarat kell, hanem a megfelelő vezetéstechnikai tudás is, hiszen sok esetben zord időjárási viszonyok vagy lehetetlennek tűnő közúti körülmények között kell helyt állniuk. Az új gépjárművek technikai adottságai könnyebbé teszik a vezetés során adódó nehézségek kiküszöbölését, de a gépjárművezetőknek is biztos technikai tudással kell bírniuk. A közúti közlekedés felelősséggel jár, amely azon a bizalmon alapul, hogy figyelünk egymásra az utakon és megbízunk saját magunk és mások képességeiben” – mondta el Csonka István, a Groupama Biztosító értékesítési és társasági kommunikációs vezérigazgató-helyettese.„A katasztrófavédelem állományának minden évben folyamatosan biztosítjuk a szükséges vezetéstechnikai képzéseket, így a Groupama Biztosító által felajánlott lehetőséget könnyen be tudtuk építeni az oktatási rendszerünkbe. Kollégáim számára rendkívül fontos a gyors reagálóképesség, amelyhez elengedhetetlen a magas szintű gépjárműismeret és vezetési rutin megszerzése. A tűzoltóknak a káresetek mellett nap mint nap meg kell küzdeni az időjárás viszontagságaival és a terepviszonyok sajátosságaival, amelyhez nagyon hasonló körülmények között tréningezhetett száznál is több kollégám. Közös célunk a lakosság biztonsága, ezért bízunk abban, hogy a jövőben is folytatódik az együttműködés” – mondta el dr. Bérczi László tűzoltó dandártábornok, országos tűzoltósági főfelügyelő.
„Nagyon fontos, főképpen az őszi időjárási viszonyokra való felkészülés okán is, hogy a sofőrök a Tanpályán elsősorban olyan helyzetekben tehessék próbára magukat, amelyekkel akár minden nap találkozhatnak. A tréning keretében megtapasztalhatják, hogy hogyan kerüljék el a veszélyes helyzeteket, illetve a kurzus során kifejezetten fontos szerepe van a gyors reakciónak és a pontosan kivitelezett manővereknek”- mondta Kőrös András, a Groupama Tanpálya vezető instruktora.A biztosítótársaság az elmúlt években közhasznú feladatokat ellátó szervezeteknek ajánlott fel több napos vezetéstechnikai tréninget, amelynek helyszínét és szakmai hátterét a Hungaroring területén található Groupama Tanpálya biztosította. Korábban az Országos Mentőszolgálat (OMSZ) és az Országos Rendőr-főkapitányság (ORFK), idén pedig az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) munkatársai tesztelhetik tudásukat az ország egyik legmodernebb szimulációs körülményei között annak érdekében, hogy biztonságosan tudják ellátni feladataikat a közutakon értünk, mindannyiunkért.


Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF