HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
AJÁNDÉK UTALVÁNYOK
SZEMÉLYESEN A DUNA PLAZABAN:
december 21-ig a földszinten
a parkoló felőli oldalon.

ONLINE:
HUNGARORINGSHOP.HU
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
JOY NAPOK
Vásárolj 20% kedvezménnyel
A kupon beváltható 2017.11.09-től:
- bázis tréning
- standard tréning
- aktív tréning
Részletek: HUNGARORINGSHOP.HU
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!

GROUPAMA TANPÁLYA


Biztonságban az utakon – az áru- és személyszállításban is

2017. november 15. 11:58
A Groupama Tanpálya lassan két évtizede tűzte zászlajára a közúti közlekedés biztonságosabbá tételét, s természetesen nyitott az összes ilyen irányú együttműködésre. A napokban a Tanpálya szerződést kötött a legnagyobb hazai fuvarozói érdekvédelmi szervezettel, a mintegy 3000 tagvállalkozást tömörítő Magyar Közúti Fuvarozók Egyesületével (MKFE). 
A Tanpálya 19 éve szervez vezetéstechnikai tréningeket autóbusz- és tehergépkocsi-vezetők számára – így nem csupán a cél közös, hanem találkoznak az utak is, amelyeken a két cég halad. Ezután szinte természetes volt, hogy a két fél hosszú távú együttműködési megállapodást kötött egymással. 


„A közúti közlekedésben részt vevők biztonsága legalább annyira fontos számunkra, mint az, hogy a versenyzők biztonságban érezzék magukat a Hungaroring aszfaltcsíkján – mondta Gazsi Júlia, a Groupama Tanpálya ügyvezetője. – A fuvarozásban részt vevő szereplők – legyen szó áru- vagy személyszállításról – nagy létszámban vannak jelen az utakon, itt általában rutinos sofőrökről beszélünk, de a rántópad vagy éppen a műgyanta sokszor még őket is kihívás elé állítja, és nekik is tud újat mutatni, ők is tudnak tanulni a tréningjeinken szerzett tapasztalatokból. Természetesen a szimulátorokat is hasznosnak tartjuk, de a sok-sok év munkája azt bizonyítja, hogy sokkal jobb eredményt hoz a tréningpályán való gyakorlás. A Groupama Tanpálya ezen új együttműködés keretében az MKFE tagjai számára kedvezményesen biztosítja a részvételi lehetőséget a tréningjein.”
A szerződéskötés napján az előzetesen regisztráló MKFE-tagok próbatréningen vehettek részt, és első kézből győződhettek meg a Tanpálya tréningjeinek hasznosságáról. „A Magyar Közúti Fuvarozók Egyesülete elkötelezett támogatója a közlekedésbiztonság javításának, ezért kiemelt fontosságúnak tartjuk, hogy a hivatásos gépkocsivezetők éles helyzetekben gyakorolhassák azokat a vezetési szituációkat, amelyek a balesetek igen nagy számáért felelnek – mondta Somogyi Gábor, az MKFE főtitkára. –  A legfontosabb szempont természetesen a személyi sérülések elkerülése, de nem lehet mellékes a vállalkozások részére a 20-30 milliós járműszerelvényeik, és az akár százmilliós rakományok megóvása sem. A tanpályán olyan vezetési szituációk átélésére és a belőlük fakadó vészhelyzetek kivédésére van lehetősége a járművezetőknek, amelyekkel reményeink szerint a valóságban ritkán találkoznak, de épp ezért elengedhetetlen a szimulációkban végezhető gyakorlás. A most megkötött szerződés lehetőséget biztosít a tagvállalkozásainknak, hogy kedvezményesen vegyék igénybe a Groupama Tanpálya szolgáltatásait.”

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015