HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
TÉLI FELKÉSZÍTŐ UTALVÁNYOK
Téli felkészítő tréning
November 5.
21 209 Ft
Utalványok:
HUNGARORINGSHOP.HU
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
HUNGARORINGSHOP UTALVÁNYOK
Vezetéstechnikai tréningek
már 21 209 Ft-tól!
Utalványok:
HUNGARORINGSHOP.HU
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
AUTÓFLOTTA
ÜZLETI FLOTTA KONFERENCIA
AUTÓFLOTTA ÜZLETI KONFERENCIA
2017, Hungaroring
Szakmai fórum, tesztvezetés és élményprogramok
Információ: flottakonferencia.hu

GROUPAMA TANPÁLYA


Díjazták a Tanpálya „jó cselekedetét”!

2015. január 27. 16:19
A legnagyvonalúbb jó cselekedet. 
Ebben a kategóriában díjazták a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumot a Gellért Hotelben. A 3 jó cselekedet program a Gap Média csapatának legújabb társadalmi célú kezdeményezése, amelynek lényege, hogy bemutassa, milyen társadalmi célú programok működnek hazai cégek körében, és köztük egészséges versenyt hirdetve hívja fel a figyelmet ezek fontosságára. 
A cél, hogy a cégek dolgozói igazi csapatként álljanak ki a nemes ügyek mellett, és mutassák meg, hogy mire képesek együtt, ezzel inspiráljanak másokat is, hogy egyre színvonalasabb, ötletesebb és nagyobb volumenű jótékonysági programok szülessenek az országban.  
S hogy a három közül mely jócselekedetével végzett harmadik helyen a Tanpálya csapata? Azzal a különleges, egyhetes táborral, amelyet a Cseppkő Gyermekotthon lakói számára szerveztek a Hungaroringen. 
„A Tanpálya és a Hungaroring számára mindig is nagyon fontos volt az a küldetés, hogy tegyünk a gyermekekért, azért, hogy a lehető legbiztonságosabb körülmények között jussanak el A-pontból B-pontba, hogy tisztában legyenek a közlekedés alapszabályaival, etikettjével  – nyilatkozta Gazsi Júlia, a Tanpálya ügyvezetője, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese. – Hiszünk benne, hogy közös, komplex közlekedési programjainkkal sokat tehetünk a gyermekek biztonságáért – a programot a Miniring fantázianévvel láttuk el. Ennek keretében szorosan együttműködünk a Cseppkő Gyermekotthonnal, amely pedig évek óta nagy hangsúlyt fektet a szabadidő hasznos eltöltésére, arra, hogy gyermekeinek minél több és minél színvonalasabb élményeket nyújtson – amelyekből azután az életük során építkezni tudnak. Nos, nyáron a Miniring a Cseppkő Gyermekotthon lakóit látta vendégül egy hétig díjmentesen – a gyerekek bepillantást kaphattak a Hungaroring kulisszái mögé, bringázhattak, elektromos kisautót vezethettek, megnézhették a boxutcát, egy kicsit F1-esnek érezhették magukat. Büszkék vagyunk erre a díjra, mert igazi csapatmunka eredménye, hiszen a táborozás egy hete alatt az összes kollégánk tett valamit a kicsik szórakozásáért.”  
A fenti program egyébként már 2011 óta létezik, és azóta több mint 100 gyereket láttak vendégül a mogyoródi pályán, ahol játékos módszerrel közlekedési szabályokra és kultúrára tanították őket. 

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015