HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
TÉLI FELKÉSZÍTŐ UTALVÁNYOK
Téli felkészítő tréning
November 5.
21 209 Ft
Utalványok:
HUNGARORINGSHOP.HU
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
HUNGARORINGSHOP UTALVÁNYOK
Vezetéstechnikai tréningek
már 21 209 Ft-tól!
Utalványok:
HUNGARORINGSHOP.HU
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
AUTÓFLOTTA
ÜZLETI FLOTTA KONFERENCIA
AUTÓFLOTTA ÜZLETI KONFERENCIA
2017, Hungaroring
Szakmai fórum, tesztvezetés és élményprogramok
Információ: flottakonferencia.hu

GROUPAMA TANPÁLYA


Újra indul a „Jól vezess” vezetéstechnikai programsorozat

2017. március 10. 17:40
A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium, mint a közúti közlekedésbiztonságért felelős szaktárca, a 2016-os év után, idén is meghirdeti a „Jól vezess” vezetéstechnikai tréningprogram sorozatát a biztonság-tudatosabb közúti közlekedési magatartás elősegítése érdekében. E program keretében az NFM több mint 1400 gépjárművezető számára biztosít lehetőséget vezetői ismereteik és készségeik biztonságos körülmények közötti fejlesztésére térítésmentes vezetéstechnikai tréning formájában.

A Jól Vezess program alapvető célja, hogy felhívja a figyelmet a vezetéstechnikai tudás fejlesztésének és szinten tartásának fontosságára. 
Mivel a tavalyi forduló rendkívül népszerű volt, 2016. évi programhoz hasonlóan építettük fel a képzések struktúráját. A legnagyobb hangsúly 2017-ben is a friss jogosítvánnyal rendelkező járművezetőké. Ez az egyik legveszélyeztetettebb közlekedő réteg, mert a gyakorlat, a tapasztalat hiánya sokszor túlzott kockázatvállalási hajlandósággal társul, ami súlyos balesetekhez vezethet. A legnagyobb számú, összesen 400 tréninglehetőség ezért a kezdő kategóriában nyílik meg. Ebbe a csoportba - életkori megkötés nélkül - olyan járművezetők jelentkezhetnek, akik 12 hónapnál nem régebbi, de négy hónapnál idősebb vezetői engedéllyel rendelkeznek. A következő két kategória a 60 év alatti személygépkocsi vezetők, illetve a 60 év feletti szenior vezető csoportja.

Uniós adatok szerint - a közlekedés többi résztvevőjével összevetve - a motorkerékpárosok baleseti kockázata csökkent a legkevésbé. A programban ezért nagy számban elsajátíthatják a vészhelyzetek elhárítására szolgáló helyes technikákat a motorkerékpárosok is. 

A harmadik kiemelt célcsoport a hivatásos járművezetőké. Ők öt kategóriában – autóbusz, 7,5 tonna alatti és feletti tehergépkocsi, tehergépkocsi szerelvény és veszélyes áruszállítás – érhetik el a vezetéstechnikai képzéseket.

A képzések három helyszínen fognak zajlani:
 Groupama Tanpálya, Hungaroring Mogyoród;
 DrivinCamp Hungary, Zsámbék;
 SPEEDWORLD Hungary, Kiskunlacháza.

A program szakmai koordinátora a KTI Közlekedéstudományi Intézet Nonprofit Kft.

A jelentkezési online felületen történik, annak folyamata viszont eltérő. A Groupama Tanpálya és a DrivingCamp Hungary esetében egy online regisztrációs űrlap kitöltésével lehetséges a jelentkezés a programra Az online regisztrációs űrlapok elérhetőek a http://hungaroring.hu/jolvezess/ és a http://www.drivingcamp.hu/hu/jolvezess/ weboldalakon. A SPEEDWORLD Hungary képzéseire egy a www.speedworld.hu honlapról letölthető űrlap kitöltésével és annak a jolvezess@speedworld.hu email címre történő visszaküldésével lehetséges regisztrálni. 
Mindkét esetben a regisztráció beérkezésének sorrendjében kerülnek a szabad helyek feltöltésre. A jelentkezés részleteit tartalmazó pályázati feltételek megtalálhatók a vezetéstechnikai képzések regisztrációs felületén.

Amennyiben a program felkeltette érdeklődésüket, kérjük tájékozódjanak a regisztrációs lehetőségek valamelyikén.


Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015