HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
20 éves a Tanpálya
KÖSZÖNJÜK AZ ELMÚLT KÉT ÉVTIZEDES
EGYÜTTMŰKÖDÉST PARTNEREINKNEK,
TÁMOGATÓINKNAK, MUNKATÁRSAINKNAK
ÉS MINDEN KÖZREMŰKÖDŐNEK!

Kedvezmények:
HUNGARORINGSHOP.HU
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

GROUPAMA TANPÁLYA


Kiszolgálásból is jeles!

2016. május 25. 10:55
Precizitás, pontosság, profi kiszolgálás. Ez az a három fő momentum, amelyet a Groupama Tanpálya vendégei kiemelnek, amikor arról kérdezik őket, hogy érezték magukat az impozáns környezetben, a Hungaroringen található létesítményben. Ja, és még azt, hogy remekül szórakoztak, miközben a biztonságosabb közlekedés irányába tettek nagy lépést. Tapasztalatairól Tar Gézát, a Carl Zeiss Vision Hungary Kft. marketing menedzserét kérdeztük. Miért választották a Groupama Tanpályát rendezvényhelyszínnek? 
Jó néhány korábbi eseményen dolgoztunk már együtt, és csak jó tapasztalataink voltak a Tanpálya szolgáltatásaival kapcsolatban, ezért gondoltuk úgy, hogy újabb rendezvényt viszünk a Hungaroringre. Tetszik, ahogy dolgoznak, ahogy megpróbálnak a mi fejünkkel gondolkodni, hogy nem kell előre kérnünk ezt vagy azt, hanem alaphelyzetben is megkapunk mindent. A csapat előnye még, hogy rendkívül rugalmas. 
Ez miben nyilvánul meg? 
Hogy nem tudtunk olyat kérni, amit ne lehetett volna megvalósítani. Tetszik a kommunikáció is, nem csupán a rendezvények során, hanem előtte és utána is, hogy nem engedik el a kezünket, s ha becsúsznak bakik – mert ez óhatatlan –, akkor azokat is őszintén meg tudjuk beszélni. A munkatársak és a vezetők is precízek pontosak, betartják és betartatják a határidőket. Szóval Tanpálya nem a szolgáltatásai miatt egyedi – mert van más vezetéstechnikai centrum is az országban –, hanem a vevőkezelésben. No meg persze abban is, hogy az ország egyetlen Formula–1-es pályáján helyezkedik el…
Sokan nem is tudják, hogy a Hungaroring kellős közepén van egy erdő, amelyen hosszú erdei pálya fut végig, patakkal, tóval, mindennel, ami a terepjárózás sava-borsát adja. Bevallom, elsőre minket is meglepett, amit az erdei taxizás során láttunk, és a vendégeink álla is leesett tőle. Nagyon élvezték az egészet, csakúgy, mint kétkormányos Trabantot, és a Tanpálya klasszikus szolgáltatásait, vagyis a rántó padot, a műgyantás pályát. 
Mi volt az önök rendezvényének célja? 
A Zeiss piacra dobott egy speciális, úgynevezett drive safe szemüveget, amely segít abban, hogy szürkületben, rossz látási viszonyok között a mélységeket, a kontúrokat jobban lássuk. Ezt a szemüveget mutattuk be az optikus partnereknek, s mellé szerettünk volna maradandó élményt nyújtani. Ráadásul a drife safe szemüveg és a Tanpálya küldetése találkozik is, hiszen mindkettő a közlekedés biztonságosabbá tételét célozza…
Igen, ez volt a legjobb helyszín, hogy demonstráljuk, amit szerettünk volna, a közös élmény pedig tényleg összekovácsolta a csapatot, a vendégeink alig várták, hogy megkaphassák a rendezvény fotóit – ennél jobb hírverés aligha kell egy létesítménynek, hiszen ezek az emberek mind-mind jó hírét vitték a Tanpályának. 

 

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF