HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
AJÁNDÉK UTALVÁNYOK
SZEMÉLYESEN A DUNA PLAZABAN:
december 21-ig a földszinten
a parkoló felőli oldalon.

ONLINE:
HUNGARORINGSHOP.HU
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
JOY NAPOK
Vásárolj 20% kedvezménnyel
A kupon beváltható 2017.11.09-től:
- bázis tréning
- standard tréning
- aktív tréning
Részletek: HUNGARORINGSHOP.HU
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!

GROUPAMA TANPÁLYA


Közlekedési kultúra napja: A kulturált közlekedésért

2017. május 17. 16:49
A közlekedési kultúra napján a biztonságos, kulturált közlekedés fontosságára hívták fel a figyelmet, s a programról ezúttal sem hiányozhatott a Hungaroring és a Groupama Tanpálya csapata. 
Mosóczi László közlekedésért felelős helyettes államtitkár egy friss közvélemény-kutatás adataira támaszkodva elmondta, a megkérdezettek négyötöde hasznosnak tartja, hogy évente egy napon kiemelten foglalkozzunk a közlekedésbiztonsággal, s ugyanennyien egyetértenek azzal, hogy biztonságosabbá teszi a közlekedést, ha annak résztvevői jobban odafigyelnek egymásra. 



A közlekedési kultúra napját természetesen a Hungaroring Sport Zrt. és a Groupama Tanpálya is kiemelten fontos eseményként kezeli, s az idén már harmadik alkalommal megrendezett eseményen is kiállt a közlekedési kultúra fejlesztése mellett.
A Miniring Boxutca program annak szellemében jött létre, hogy már gyerekkorban el kell kezdeni a biztonságos közlekedésre nevelést. A közlekedési kultúra fontos illemtani kérdése az elsőbbséget adni és kapni. Elsőbbségi szituációk felismerése és gyakorlása, tudáspróba és egyéb játékos feladatokkal. Kiemelten a gyalogos és kerékpáros közlekedésben, például elsőbbség a gyalogátkelőhelyen, elsőbbség a kanyarodó járművel szemben, körforgalomban és az egyenrangú útkereszteződésben. 



„A Hungaroring és a Tanpálya már évek óta kiemelt feladatai között tartja számon a biztonságos közlekedésre nevelést, s nem csupán egyetlen napon, hanem évi 365 napon próbál tenni érte, s bízunk benne, hogy a munkák eredménye meg is mutatkozik a közutakon. A visszajelzések szerencsére pozitívak” – nyilatkozta Gazsi Júlia, a Tanpálya ügyvezetője. 
A közlekedési kultúra napján a másik programunk a Tanpályához kapcsolódott. A környezettudatos közlekedés és a fenntartható jövő fontos eszközei a zöld autók. A Tanpályán működő elektromos töltőállomást működést közben mutattuk be, s egy szakember a Nissan Leafről is részletesen beszélt – érintve, hogy mit érdemes tudni az elektromos, környezettudatos járművekről, s hogy ezek elterjedése miért is fontos. Ezen a programon a Miniring programra érkező gyermekcsoport és a Tanpálya tréningjére érkező felnőttek együtt vettek részt. 







Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015