HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
AJÁNDÉK UTALVÁNYOK
SZEMÉLYESEN A DUNA PLAZABAN:
december 21-ig a földszinten
a parkoló felőli oldalon.

ONLINE:
HUNGARORINGSHOP.HU
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
JOY NAPOK
Vásárolj 20% kedvezménnyel
A kupon beváltható 2017.11.09-től:
- bázis tréning
- standard tréning
- aktív tréning
Részletek: HUNGARORINGSHOP.HU
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!

GROUPAMA TANPÁLYA


Minden rekord megdőlt a hungaroringi Szilveszter-ralin

2016. január 11. 11:11
Minden rekord megdőlt az idei, 17. Szilveszter-ralin. Az évbúcsúztató versenyen összesen 280-an (!) álltak rajthoz, 45 hölgy volt az indulók között, és 97 Lada vett részt az óévbúcsúztató viadalon. Mindennek tetejében nézőcsúcs is született: kedden húszezren voltak a Hungaroringen. A mezőny hagyományosan a Tanpálya egyes szakaszain is végigszáguldott.
Garamvölgyi Zoltán, a Szilveszter-rali egyik főszervezője – aki idén több tereprali világkupa-futamon indul versenyzőként a tavalyi magyar bajnok Fazekas Károllyal – néhány nap távlatából nagyon büszke arra, hogy kizárólag pozitív visszajelzéseket kap a viadallal kapcsolatban. 


 
„A két nap során bárhova mentem, bárhol megfordultam a versenyhelyszínek közül, mindenki csak mosolygott. A versenyzők, a csapatvezetők, a nézők és a partnereink. Ennél nem is kell nagyobb elismerés. Bevallom őszintén, sosem hittem volna, hogy egyszer egy versennyel kapcsolatban a hibátlan jelző jut majd az eszembe. Minden összeállt, a nézők nagyon fegyelmezetten, a külső és a belső helyszíneken is betartották a szabályokat, ezzel bizonyítva, igenis szeretik ezt a versenyt” – mondta Garamvölgyi Zoltán, aki azt is hozzátette, nincs még egy ehhez fogható többnapos verseny, amelyen nem kell belépőt venniük a nézőknek. Bár ez így, ebben a formában már nem tartható sokáig, de a szolgáltatások színvonalát tovább növelik majd. Bár nem lesz könnyű dolguk, ha szeretnék felülmúlni a viadalt, amelyen 115 fotós és újságíró dolgozott, az országos televíziós csatorna pedig élőben kapcsolt a helyszínre. 
„Magasra került a léc, de olyan profi csapattal dolgozunk, hogy képesnek tartom magunkat arra, hogy felülmúljuk ezt a magasságot. Minden évben vannak ugyanis olyan újításaink, amelyeket már a következő versenyre tesztelünk, és ezekből több is jelesre vizsgázott” – tette hozzá Garamvölgyi.

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015