HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
AJÁNDÉK UTALVÁNYOK
SZEMÉLYESEN A DUNA PLAZABAN:
december 21-ig a földszinten
a parkoló felőli oldalon.

ONLINE:
HUNGARORINGSHOP.HU
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
JOY NAPOK
Vásárolj 20% kedvezménnyel
A kupon beváltható 2017.11.09-től:
- bázis tréning
- standard tréning
- aktív tréning
Részletek: HUNGARORINGSHOP.HU
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!

GROUPAMA TANPÁLYA


Nagymenők a Nagy Futamon!

2016. április 29. 15:31
Budapest belvárosa vasárnap újra megtelik szívet melengető motorhangokkal. Május 1-jén, immár hagyományosan újra jön a Nagy Futam, amelynek keretében kézzelfogható közelségbe kerülnek a Formula–1-es versenygépek, a WTCC, Nascar-, DTM-, rali- és terepraliautók, versenykamionok, drift- és dragszörnyetegek. 

A korábbi években mindig vendégül láthattunk aktív Formula–1-es pilótákat a Nagy Futamon, az idén azonban az Orosz Nagydíjjal való egybeesés miatt ez nyilván nem lehetséges, így sem marad azonban sztárok nélkül a mezőny. Az osztrák legenda, Gerhard Berger egy klasszikus, BRM-versenygéppel száguld, de nem csak azzal… A korábbi F1-esek (Berger mellett Karl Wendlinger és Patrick Friesacher) különfutamát Nascar-autókkal tartják meg, és ott lesz a Várkert Bazárban lévő boxutcában Baumgartner Zsolt, hazánk egyetlen Formula–1-es pilótája is, aki ezúttal is egy formulaautóval gurul a városi pálya aszfaltjára. 
„Szép emlékeim vannak Magyarországról, ezért is örülök neki, hogy visszatérhetek, ráadásul egy versenyautó volánja mögött. Sokat hallottam már a Nagy Futamról, s remek kezdeményezésnek tartom, már csak azért is, mert úgy a legkönnyebb megszerettetni az emberekkel a technikai sportokat, ha elég közel visszük hozzájuk” – nyilatkozta Gerhard Berger, akinek a nevét Tanpályánk a megnyitásakor viselte, s erősítette az ATS, az Arrows, a Benetton, a Ferrari és a McLaren csapatát, 210 világbajnoki futamon állt rajthoz, 10 futamgyőzelmet aratott, és összesen 48 alkalommal pezsgőzhetett a pódium valamelyik fokán. 

A Nagy Futam mezőnye az idén új útvonalon halad: a Várkert Bazár – Clark Ádám tér – Erzsébet híd – Ferenciek tere irányba, és onnan vissza. A depót ezúttal is a Várkert Bazárban jelölik ki, ahol szombaton 11 órától már megnyitják a boxutcát a közönség számára. 
„Számunkra nagyon fontos az autósport népszerűsítése kapukon belül és azon kívül is, ezért is fontosak az olyan belvárosi rendezvények, mint a Nagy Futam, mert ezáltal adhatunk a szurkolóinknak olyan pluszt, ami miatt még jobban ragaszkodnak majd a kedvenceikhez és még szívesebben jönnek majd a Hungaroringre” – mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. 

A Formula–1-es rajongóknak ugyanakkor nem kell lemondaniuk az Orosz Nagydíj élményéről sem, hiszen 14 órakor az óriás kivetítőkön élőben nézhetik meg a viadal rajtját és első tizenöt percét, és ha akarják (már hang nélkül) végigkövethetik a futam további eseményeit is, az utolsó körökre pedig immár a tudósító hangjával együtt kapcsolunk vissza Szocsiba. Közben pedig az autós program után délután lélegzetelállító légi parádé zajlik a Duna fölött, a lehető legváltozatosabb gépekkel, és a világ legjobb pilótáival. 

A Groupama Tanpálya is jelen lesz az eseményen, kresse standunkat a Lánchíd utcában felállított Hungaroring kamionban, így személyesen is megvásárolhatja részvételi jegyét Michelisz Norbert következő tréningjére.http://tanpalya.hu/michelisz/


Nagy Futam bővebb program:
http://hungaroring.hu/hu/esemenyek/nagy-futam
Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015