HU | EN
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

GROUPAMA TANPÁLYA


Nagymenők a Nagy Futamon!

2016. április 29. 15:31
Budapest belvárosa vasárnap újra megtelik szívet melengető motorhangokkal. Május 1-jén, immár hagyományosan újra jön a Nagy Futam, amelynek keretében kézzelfogható közelségbe kerülnek a Formula–1-es versenygépek, a WTCC, Nascar-, DTM-, rali- és terepraliautók, versenykamionok, drift- és dragszörnyetegek. 

A korábbi években mindig vendégül láthattunk aktív Formula–1-es pilótákat a Nagy Futamon, az idén azonban az Orosz Nagydíjjal való egybeesés miatt ez nyilván nem lehetséges, így sem marad azonban sztárok nélkül a mezőny. Az osztrák legenda, Gerhard Berger egy klasszikus, BRM-versenygéppel száguld, de nem csak azzal… A korábbi F1-esek (Berger mellett Karl Wendlinger és Patrick Friesacher) különfutamát Nascar-autókkal tartják meg, és ott lesz a Várkert Bazárban lévő boxutcában Baumgartner Zsolt, hazánk egyetlen Formula–1-es pilótája is, aki ezúttal is egy formulaautóval gurul a városi pálya aszfaltjára. 
„Szép emlékeim vannak Magyarországról, ezért is örülök neki, hogy visszatérhetek, ráadásul egy versenyautó volánja mögött. Sokat hallottam már a Nagy Futamról, s remek kezdeményezésnek tartom, már csak azért is, mert úgy a legkönnyebb megszerettetni az emberekkel a technikai sportokat, ha elég közel visszük hozzájuk” – nyilatkozta Gerhard Berger, akinek a nevét Tanpályánk a megnyitásakor viselte, s erősítette az ATS, az Arrows, a Benetton, a Ferrari és a McLaren csapatát, 210 világbajnoki futamon állt rajthoz, 10 futamgyőzelmet aratott, és összesen 48 alkalommal pezsgőzhetett a pódium valamelyik fokán. 

A Nagy Futam mezőnye az idén új útvonalon halad: a Várkert Bazár – Clark Ádám tér – Erzsébet híd – Ferenciek tere irányba, és onnan vissza. A depót ezúttal is a Várkert Bazárban jelölik ki, ahol szombaton 11 órától már megnyitják a boxutcát a közönség számára. 
„Számunkra nagyon fontos az autósport népszerűsítése kapukon belül és azon kívül is, ezért is fontosak az olyan belvárosi rendezvények, mint a Nagy Futam, mert ezáltal adhatunk a szurkolóinknak olyan pluszt, ami miatt még jobban ragaszkodnak majd a kedvenceikhez és még szívesebben jönnek majd a Hungaroringre” – mondta Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. elnök-vezérigazgatója. 

A Formula–1-es rajongóknak ugyanakkor nem kell lemondaniuk az Orosz Nagydíj élményéről sem, hiszen 14 órakor az óriás kivetítőkön élőben nézhetik meg a viadal rajtját és első tizenöt percét, és ha akarják (már hang nélkül) végigkövethetik a futam további eseményeit is, az utolsó körökre pedig immár a tudósító hangjával együtt kapcsolunk vissza Szocsiba. Közben pedig az autós program után délután lélegzetelállító légi parádé zajlik a Duna fölött, a lehető legváltozatosabb gépekkel, és a világ legjobb pilótáival. 

A Groupama Tanpálya is jelen lesz az eseményen, kresse standunkat a Lánchíd utcában felállított Hungaroring kamionban, így személyesen is megvásárolhatja részvételi jegyét Michelisz Norbert következő tréningjére.http://tanpalya.hu/michelisz/


Nagy Futam bővebb program:
http://hungaroring.hu/hu/esemenyek/nagy-futam
Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF