HU | EN
ONLINE KRESZ TESZT
KRESZFAKTOR.HU
KRESZ-Faktor
Ha 18 és 25 éves vagy
töltsd ki online KRESZ tesztünket
és indulj értékes nyereményeinkért:
KRESZFAKTOR.HU
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
HUNGARORINGSHOP UTALVÁNYOK
Vezetéstechnikai tréningek
már 21 209 Ft-tól!
Utalványok:
HUNGARORINGSHOP.HU
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
AUTÓFLOTTA
ÜZLETI FLOTTA KONFERENCIA
AUTÓFLOTTA ÜZLETI KONFERENCIA
2017, Hungaroring
Szakmai fórum, tesztvezetés és élményprogramok
Információ: flottakonferencia.hu
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

GROUPAMA TANPÁLYA

ReferenciákZEISS Hungary

Precizitás, pontosság, profi kiszolgálás. Ez az a három fő momentum, amelyet a Groupama Tanpálya vendégei kiemelnek, amikor arról kérdezik őket, hogy érezték magukat az impozáns környezetben, a Hungaroringen található létesítményben. Ja, és még azt, hogy remekül szórakoztak, miközben a biztonságosabb közlekedés irányába tettek nagy lépést. 

   


Magyar Közút 

A vezetéstechnikai tréningeken társaságunk 2013 óta vesz részt. Az első évben 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeg feletti tehergépjárművekkel, 60 fővel, majd a következő évtől 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeg alatti gépjárművekkel is részt vettünk a képzéseken 250-250 fővel évente.  . A megcsúszó tömeget – személygépjármű és tehergépjármű viszonylatában egyaránt – igen nehéz baleset elkerülésével kordában tartani. 
- Kökény Imre oktatásszervező munkatárs
   

BKV 

Társaságunk a GKI tanfolyamok 2008-as bevezetése előtt is kiemelten fontosnak tartotta a biztonságos járművezetést, már a ’80-as éves közepétől Püspökszilágyi honvédségi területén kialakított csúszóspályán tartott vezetéstechnikai tréningeket, amelyek 1998-tól az újonnan megnyílt, a Hungaroring területén működő Vezetéstechnikai Centrumban kerültek megtartásra. Az időközben kötelezően előírt GKI tanfolyamok ezen a koncepción nem változtattak, tökéletesen illeszkednek Társaságunk minőségpolitikájába. 
- Krizsán István iskolavezető

   


IIR Flottamenedzsment Magyarország

Évek óta hozunk ide rendezvényeket, idén immár 10. alkalommal kerül megrendezésre az éves nagyszabású IIR Flottamenedzsment konferencia, de a Járműipari beszállítók számára szervezett eseményeinknek is időről időre nagyszerű helyszínt biztosít a Tanpálya és a Hungaroring. Be kell valljam, az évek során megszerettük az itteni miliőt, megérintett a hely szelleme, amit csak fokoz a nagyszerű kiszolgálás, a változatos és sokrétű élményprogramok lehetősége, és nem utolsó sorban a mindig gördülékeny és dinamikus együttműködés. Sosem volt még olyan kérésünk, amit a Tanpálya ne tudott volna teljesíteni. A konferencia termek jól felszereltek és minden igényt kielégítenek. Öröm ide rendezvényt hozni. 
- Bartalos Jenő, ügyvezető igazgató
   

Siemens

A Siemens Zrt. fontosnak tartja, hogy kollégái minden időjárási körülmények között és szinte bármely terepen biztonságosan vezessék a gépjárműveiket, így rendszeresen vesznek részt a Groupama Tanpálya speciális defenzív kurzusán. A képzésnek egy on-road és off-road szekciója van. Mind a két szekciónál instruktor kollégáink egy rövid, de roppant tartalmas műszaki alapismeretekről szóló elméleti előadás keretében ismertetik a nap programjait, majd jöhet a tanpálya és az off-road pálya. Off-road kurzusunk világszinten is egyedülállónak mondtató, hiszen komplex kialakítása révén a terepvezetés minden részét gyakorolhatják, elsajátíthatják a résztvevők.

   
TOVÁBBI HÍREKMichelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015