HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
AJÁNDÉK UTALVÁNYOK
SZEMÉLYESEN A DUNA PLAZABAN:
december 21-ig a földszinten
a parkoló felőli oldalon.

ONLINE:
HUNGARORINGSHOP.HU
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
JOY NAPOK
Vásárolj 20% kedvezménnyel
A kupon beváltható 2017.11.09-től:
- bázis tréning
- standard tréning
- aktív tréning
Részletek: HUNGARORINGSHOP.HU
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!

GROUPAMA TANPÁLYA

ReferenciákZEISS Hungary

Precizitás, pontosság, profi kiszolgálás. Ez az a három fő momentum, amelyet a Groupama Tanpálya vendégei kiemelnek, amikor arról kérdezik őket, hogy érezték magukat az impozáns környezetben, a Hungaroringen található létesítményben. Ja, és még azt, hogy remekül szórakoztak, miközben a biztonságosabb közlekedés irányába tettek nagy lépést. 

   


Magyar Közút 

A vezetéstechnikai tréningeken társaságunk 2013 óta vesz részt. Az első évben 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeg feletti tehergépjárművekkel, 60 fővel, majd a következő évtől 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeg alatti gépjárművekkel is részt vettünk a képzéseken 250-250 fővel évente.  . A megcsúszó tömeget – személygépjármű és tehergépjármű viszonylatában egyaránt – igen nehéz baleset elkerülésével kordában tartani. 
- Kökény Imre oktatásszervező munkatárs
   

BKV 

Társaságunk a GKI tanfolyamok 2008-as bevezetése előtt is kiemelten fontosnak tartotta a biztonságos járművezetést, már a ’80-as éves közepétől Püspökszilágyi honvédségi területén kialakított csúszóspályán tartott vezetéstechnikai tréningeket, amelyek 1998-tól az újonnan megnyílt, a Hungaroring területén működő Vezetéstechnikai Centrumban kerültek megtartásra. Az időközben kötelezően előírt GKI tanfolyamok ezen a koncepción nem változtattak, tökéletesen illeszkednek Társaságunk minőségpolitikájába. 
- Krizsán István iskolavezető

   


IIR Flottamenedzsment Magyarország

Évek óta hozunk ide rendezvényeket, idén immár 10. alkalommal kerül megrendezésre az éves nagyszabású IIR Flottamenedzsment konferencia, de a Járműipari beszállítók számára szervezett eseményeinknek is időről időre nagyszerű helyszínt biztosít a Tanpálya és a Hungaroring. Be kell valljam, az évek során megszerettük az itteni miliőt, megérintett a hely szelleme, amit csak fokoz a nagyszerű kiszolgálás, a változatos és sokrétű élményprogramok lehetősége, és nem utolsó sorban a mindig gördülékeny és dinamikus együttműködés. Sosem volt még olyan kérésünk, amit a Tanpálya ne tudott volna teljesíteni. A konferencia termek jól felszereltek és minden igényt kielégítenek. Öröm ide rendezvényt hozni. 
- Bartalos Jenő, ügyvezető igazgató
   

Siemens

A Siemens Zrt. fontosnak tartja, hogy kollégái minden időjárási körülmények között és szinte bármely terepen biztonságosan vezessék a gépjárműveiket, így rendszeresen vesznek részt a Groupama Tanpálya speciális defenzív tréningjén. A képzésnek egy on-road és off-road szekciója van. Mind a két szekciónál instruktor kollégáink egy rövid, de roppant tartalmas műszaki alapismeretekről szóló elméleti előadás keretében ismertetik a nap programjait, majd jöhet a tanpálya és az off-road pálya. Off-road tréningünk világszinten is egyedülállónak mondtató, hiszen komplex kialakítása révén a terepvezetés minden részét gyakorolhatják, elsajátíthatják a résztvevők.

   
TOVÁBBI HÍREKMichelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015