HU | EN
ISMERD MEG A RINGET
TANPÁLYA
Élményprogram a Hungaroringen
2019 június 18. - 63 500 Ft
MICHELISZ NORBERT EXKLUZÍV TRENING
TANPÁLYA
Vezetéstechnikai tréning Michelisz Norberttel
2019 Július 21. - 44 500 Ft
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

SZOLGÁLTATÁSOK

3. Vásárlás menete
Az Ügyfél a Weboldalon a Szolgáltatásokról a www.tanpalya.hu/hu/szolgaltatasok/kurzusok, rendezvény igények esetén pedig a www.tanpalya.hu/hu/szolgaltatasok/rendezvenyek menüpontban tájékozódhat. Mindkét menüpontban megtalálhatók a Szolgáltatások leírása, azok egységára (mely forintban értendő és a mindenkor hatályos általános forgalmi adó összegét nem tartalmazza), illetve a vásárláskor igénybe vehető kedvezmények megnevezését és mértékét.

3.1. Céges Ügyfelek részére

3.1.1. Céges Ügyfeleink részére minden esetben egyedi ajánlatot készítünk. Amennyiben bármely Szolgáltatás felkeltette érdeklődését, úgy előzetes időpont egyeztetés és egyedi ajánlat kérése miatt az alábbi elérhetőségeken jelentkezhet:

3.1.2. Az ajánlat az elkészítése után elküldésre kerül az Ügyfél által megadott elérhetőségre. Az ajánlaton feltüntetésre kerül érvényességének határideje. Ezen az időn belül van lehetőség az ajánlat elfogadására, amelyet Ügyfél a www.tanpalya.hu weboldalon a regisztráció menüpont kitöltésével tehet meg a szükséges adatok megadásával. Amennyiben az Ügyfél az ajánlat érvényességi határidejének lejáratáig nem erősíti meg annak elfogadását, úgy az ajánlat érvényét veszti, az abban megjelölt tréning, rendezvény időpont más ügyfél részére kiajánlhatóvá válik. Amennyiben az Ügyfél a megrendelés ütemezésénél ezt figyelmen kívül hagyja, úgy a Szolgáltató az ebből fakadó problémáért, esetleges késedelemért felelősséget nem vállal.

3.1.3. A Szolgáltatás megrendelésére tréning esetén a www.tanpalya.hu/hu/szolgaltatasok/trening-regisztracio, rendezvény esetén pedig a www.tanpalya.hu/hu/szolgaltatasok/rendezveny-regisztracio menüpontban van lehetőség a szükséges adatok megadásával.

A kötelezően megadandó adatok köre a következő:

 • Megrendelő adatai: név, cím, telefonszám, email cím

 • Számlázási adatok: számlázási név, cím, adószám (amennyiben eltér a megrendelő adataitól)

 • Levelezési cím (amennyiben eltér a megrendelő adataitól)

 • Kapcsolattartó adatai: név, telefonszám, email cím

 • Ajánlat száma (amennyiben egyedi ajánlattal rendelkezik)

 • Előre egyeztetett dátum

 • Résztvevők száma

 • Résztvevő autók száma

 • Választott szolgáltatás megnevezése

 • Igénybe veendő kedvezmény fajtája

 • Fizetés módja

 • Megjegyzés

3.1.4. Amennyiben a Szolgáltatás vásárlásakor kedvezményt kíván igénybe venni, úgy szükséges a kedvezményre jogosító igazolás rendeléshez történő csatolása. A kedvezmény igazolás formája lehet jpg vagy pd. (maximum 1 Mbyte). A kedvezményre jogosító igazolás csatolása nélkül a kedvezményt nem lehet igénybe venni, a rendszer hibaüzenetet küld. Több kedvezmény egyidejűleg nem vehető igénybe, ilyenkor a rendszer hiba üzenetet küld az Ügyfél felé.

3.1.5. A regisztráció véglegesítése előtt az Ügyfélnek el kell fogadnia az adatkezelési tájékoztatót és a jelen Általános Szerződési Feltételeket.

3.1.6. A „Regisztráció” gomb használatával fejeződik be a művelet. Ügyfél a „Regisztráció” gomb megnyomásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után.

3.1.7. Amennyiben a regisztráció véglegesítéshez szükséges adatok nem lettek teljes körűen kitöltve, a rendszer hiba üzenetet ad, melyben tájékoztatást ad a hiányzó adatok köréről.

3.1.8. Ügyfél tudomásul veszi, hogy amennyiben egyedi szerződés megkötésére kerül sor, úgy Szolgáltató az Ügyfél által megadott adószám érvényességét ellenőrizheti a cégnyilvántartásban. Amennyiben eltérést tapasztal a megrendelésben szereplő adatok és a cégnyilvántartás adatai között, Ügyfelet kéri az adatok helyesbítésére. Ügyfél tudomásul veszi, hogy egyedi szerződés kötésekor egyéb adatok megadását is kérheti a Szolgáltató (pl. cégjegyzékszám, bankszámlaszám).

3.1.8. Amennyiben a regisztráció véglegesítéséhez szükséges adatok teljes körűen megadásra kerültek, a rendszer egy automatikus válasz üzenetet fog küldeni a regisztráció során megadott adatokkal az Ügyfél által a megrendelő adatai között megadott e-mail címre. Ha a megrendelés visszaigazolását az Ügyfél 10 percen belül nem kapja meg, és a spam mappában sem található, úgy hétköznap 9-16 óra között a +36 / 28-441-951-es telefonszámon, vagy a hét minden napján az ertekesites@tanpalya.hu e-mail címen tud a megrendelésének beérkezéséről érdeklődni. Az ertekesites@tanpalya.hu címre érkező levelek megválaszolása munkaidőben történik.

3.1.9. A regisztráció Szolgáltató részére történő beérkezése után a Szolgáltató 1 munkanapon belül egyedi írásbeli visszaigazolást küld egy értékesítési munkatárs által az Ügyfél részére, amely tartalmazza a megrendelt szolgáltatásra vonatkozó, az ajánlatban is szereplő adatok visszaigazolását. Megrendelt szolgáltatás esetén az ajánlatban, az automatikus regisztrációs visszaigazolásban és a regisztráció ügyintéző általi visszaigazolásában szereplő adatok együttesen tanúsítják a megrendelt szolgáltatás részleteit.

3.2. Magánszemélyek részére

3.2.1. A magánszemélyek a tréningeket kétféle módon vehetik igénybe. Amennyiben ajándékutalvánnyal rendelkezik, úgy az azon szereplő jelentkezési feltételeknek megfelelően, kell eljárnia.

3.2.2. Amennyiben ajándékutalvánnyal nem rendelkezik, úgy a következő módon tudja a szolgáltatást megrendelni:

3.2.2.1. Amennyiben bármely Szolgáltatás felkeltette érdeklődését, úgy a www.tanpalya.hu/hu/szolgaltatasok/idopontok linken, vagy az alábbi elérhetőségeken tájékozódhat a szabad időpontokról:

3.2.2.2. Az időpont egyeztetés után az Ügyfél a megrendelését a www.tanpalya.hu/hu/szolgaltatasok/trening-regisztracio menüpontban tudja leadni a szükséges adatok megadásával.

 A kötelezően megadandó adatok köre a következő:

 • Megrendelő adatai: név, cím, telefonszám, email cím

 • Számlázási adatok: számlázási név, cím, adószám (amennyiben eltér a megrendelő adataitól)

 • Levelezési cím (amennyiben eltér a megrendelő adataitól)

 • Kapcsolattartó adatai: név, telefonszám, email cím

 • Ajánlat száma (amennyiben egyedi ajánlattal rendelkezik)

 • Előre egyeztetett dátum

 • Résztvevők száma

 • Résztvevő autók száma

 • Választott szolgáltatás megnevezése

 • Igénybe veendő kedvezmény fajtája

 • Fizetés módja

 • Megjegyzés

3.2.2.3. Amennyiben a Szolgáltatás vásárlásakor kedvezményt kíván igénybe venni, úgy szükséges a kedvezményre jogosító igazolás rendeléshez történő csatolása. A kedvezmény igazolás formája lehet jpg vagy pd. (maximum 1 Mbyte). A kedvezményre jogosító igazolás csatolása nélkül a kedvezményt nem lehet igénybe venni, a rendszer hibaüzenetet küld. Több kedvezmény egyidejűleg nem vehető igénybe, ilyenkor a rendszer hiba üzenetet küld az Ügyfél felé.

3.2.2.4. A regisztráció véglegesítése előtt az Ügyfélnek el kell fogadnia az adatkezelési tájékoztatót és a jelen Általános Szerződési Feltételeket. A regisztráció véglegesítése előtt az Ügyfélnek hozzá kell járulnia, hogy a Szolgáltató a szolgáltatást haladéktalanul megkezdje.

3.2.2.5. A „Regisztráció” gomb használatával fejeződik be a művelet. Ügyfél a „Regisztráció” gomb megnyomásával kifejezetten tudomásul veszi, hogy nyilatkozata fizetési kötelezettséget von maga után.

3.2.2.6. Amennyiben a regisztráció véglegesítéshez szükséges adatok nem lettek teljes körűen kitöltve, a rendszer hiba üzenetet ad, melyben tájékoztatást ad a hiányzó adatok köréről. Szolgáltató nem vizsgálja a megrendelő felületen megadott adatok valódiságát, helyességét, azokért teljes mértékben az Ügyfél tartozik felelősséggel.

3.2.2.7. Amennyiben a regisztráció véglegesítéséhez szükséges adatok teljes körűen megadásra kerültek, a rendszer egy automatikus válasz üzenetet fog küldeni a regisztráció során megadott adatokkal az Ügyfél által a megrendelő adatai között megadott e-mail címre. Ha a megrendelés visszaigazolását az Ügyfél 10 percen belül nem kapja meg, és a spam mappában sem található, úgy hétköznap 9-16 óra között a +36 28/441-951-es telefonszámon, vagy a hét minden napján az ertekesites@tanpalya.hu e-mail címen tud a megrendelésének beérkezéséről érdeklődni. Az ertekesites@tanpalya.hu címre érkező levelek megválaszolása munkaidőben történik.

3.2.2.8. A regisztráció Szolgáltató részére történő beérkezése után a Szolgáltató 1 munkanapon belül írásbeli visszaigazolást küld az Ügyfél részére, mely tartalmazza a megrendelt szolgáltatásra vonatkozó adatokat.
Regisztráció
Felelősségvállalási nyilatkozat letöltése
Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF