HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
AJÁNDÉK UTALVÁNYOK
SZEMÉLYESEN A DUNA PLAZABAN:
december 21-ig a földszinten
a parkoló felőli oldalon.

ONLINE:
HUNGARORINGSHOP.HU
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
JOY NAPOK
Vásárolj 20% kedvezménnyel
A kupon beváltható 2017.11.09-től:
- bázis tréning
- standard tréning
- aktív tréning
Részletek: HUNGARORINGSHOP.HU
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!

SZOLGÁLTATÁSOK

Külső helyszíni rendezvények

A "hagyományos" tréningjeinken kívül a tizenhét éves fennállásunk óta számos kisebb és igazán nagy, országos szintű rendezvénynek is otthont adott létesítményünk, így vezetéstechnikai rendezvények szervezése és lebonyolítás terén is kellő tapasztalattal rendelkeznek kollégáink. Ráadásul az ország bármely szegletébe el tudjuk vinni közlekedésbiztonsági és élmény programjainkat.

Gyermek csomag

Tanpályánk hisz benne, hogy a közlekedésre való nevelést nem lehet elég korán elkezdeni, hiszen a ma gyermekei a holnap sofőrjei lesznek. Éppen ezért a fiatalabb generáció több csoportját is igyekszünk megszólítani felvilágosító munkánkkal.

A legfiatalabbaknak (6-12 év) KRESZ parkunk elektromos kisautói jelenthetik a vonzerőt, mely programot kiegészítünk játékos KRESZ tábla ismerkedéssel és egyéb, akár már a kerékpározás alkalmával is hasznosítható ismeret átadással.   
        


Azon gyerekek számára, akik már kinőttek a színes kisautóink hajszolásából, felvilágosító jelleggel tudunk közlekedésbiztonsági programot tartani. Mivel ez a korosztály a közlekedésben gyalogosként vagy kerékpárosként vesz részt, az okítás során az autó és a gyalogos/kerékpáros viszonyára fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. Ezen felül biztonsági öv szimulátorunkkal és ittas állapotot imitáló szemüvegeinkkel a közlekedésbiztonság egyéb veszélyforrásaira is fel tudjuk hívni a figyelmet.

Vezetéstechnika csomag

Megfelelő méretű szabad, szilárd burkolatú terület esetén, külső helyszínen is módunkban áll vezetéstechnikai tréninget tartani a jogosítvánnyal rendelkezők számára, mind elméleti mind pedig gyakorlati felkészítéssel. A Tanpályán bonyolított tréningjeinkhez hasonlóan csoportokban dolgozva, de az egyéni értékelést biztosítva rádió adó-vevővel kommunikálva zajlanak képzéseink. A feladatok között fékezési és kormányzási gyakorlatok szerepelnek, melyek hatékonyan elősegítik a nagyobb vezetői rutin és tudás kialakítását, valamint hasznos tapasztalatokat biztosítanak az autó és a gumiabroncs megismerését illetően. Ezt az ajánlatunkat tehát a kifejezetten képzés centrikus programokhoz ajánljuk.
Csúszó szimulátor

A szimulátor egy tökéletes megoldás a gépjárművezetők továbbképzésére, amely megtanítja a vezetőket az előre nem látott problémák kezelésére.
A szimulátor vezetése során megtapasztalható, hogy pontosan miként viselkedik egy jármű a gumiabroncsok és az út tapadásának elvesztésekor. Hogyan hatnak a kedvezőtlen időjárási viszonyok, a túlzott sebesség megválasztás, s hirtelen fékezés vagy a járművezető hibás kormánykerék kezelése. Más programokkal szemben a szimulátor vezetésével nem csak az egyszerű motoros képességek javíthatók, mivel az ilyen jármű vezetőjének folyamatosan előre kell gondolkodni, hogy az uralmat fenntartsa a jármű felett, és megelőzze a bajt. 

Élmény csomag

Élmény csomagunk a partnertalálkozók, céges rendezvények során képes betekintést nyújtani a közlekedésbiztonság valamint a vezetéstechnika világába. Mivel egy-egy ilyen rendezvénynek sokkal inkább a jókedv, mint a kötöttségek a jellemzői, olyan programokkal igyekszünk színesíteni a jelen lévők idejét, melyek önfeledt pillanatokat képesek okozni számukra. Vezetéstechnikai gyakorlataink közül azokat szedtük egy csokorba, melyeknél fontos az ügyesség, ugyanakkor jellegükből fakadóan csapatépítő hatásúak,vagy időméréssel fűszerezve versenylázba hozzák a vendégeket.Igény esetén lehetőség nyílik off-road programjainkat is külső helyszínre telepíteni, mobil off-road és quad, vagy munkagép pálya kialakításával.
Egyedi árajánlat kérése: ertekesites@tanpalya.hu

TOVÁBBI HÍREKMichelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015