HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU
HUNGARORINGSHOP UTALVÁNYOK
Vezetéstechnikai tréningek
már 21 209 Ft-tól!
Utalványok:
HUNGARORINGSHOP.HU
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
AUTÓFLOTTA
ÜZLETI FLOTTA KONFERENCIA
AUTÓFLOTTA ÜZLETI KONFERENCIA
2017, Hungaroring
Szakmai fórum, tesztvezetés és élményprogramok
Információ: flottakonferencia.hu
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

SZOLGÁLTATÁSOK

Vállalati rendezvények lebonyolítása

Lehetőség nyílik vezetéstechnikai tréningekkel élményprogramokkal egybekötött szakmai előadások, sajtótájékoztatók, bemutatók, szabadtéri rendezvények, csapatépítő programok, tesztvezetéseknek, márkatalálkozók, stb. megszervezésére.

A rendezvények programja hagyományos vezetéstechnikai feladatokra épül, és tovább színesíthető más, vezetéshez kapcsolódó programelemekkel is.. A különböző pályarészeken a résztvevők biztonságos körülmények között gyakorolhatják az időjárás-változásból, vagy baleseti szituációból adódó vészhelyzetek kivédést, megoldását. A rendezvény végén minden résztvevő névre szóló emléklapot kap. Szlalomverseny esetén az  első három helyezett - akár több kategóriában is - kupával díjazható.



Pályahasználati konstrukciók

Vállalati rendezvényekre kétórás, félnapos és egynapos pályahasználati konstrukcióval lehet igénybe venni a Vezetéstechnikai Centrumot, amely során 50-100 főt tudunk fogadni. Alternatív programok beiktatásával, kötetlenebb formában ennél több, akár 150-200 főnek is tudunk érdekes és izgalmas programmal szolgálni. 

Családi napok megrendezésére is kiválóan alkalmas létesítményünk, hiszen míg a szülők vezetéstechnikai tudásukat csiszolják a Tanpályán, addig a gyerekek is ismerkedhetnek a biztonságos közlekedés és a vezetés alapjaival a Gyermek Közlekedési Parkban.
A számukra kialakított pálya Magyarország legkorszerűbb közlekedési parkja, ahol elektromos kisautókkal gyakorolhatnak. A nap során a gyerekekben rögzülnek az alapvető KRESZ-szabályok. Megismerkednek olyan alapvető biztonsági tényezőkkel, mint a biztonsági öv használatának fontossága. Továbbá, hogyan kell viselkedni helyesen az autóban, és a közlekedésben résztvevő társakkal szemben.




Minden egy helyen

A Tanpálya kiszolgáló épületében minden megtalálható, ami lebonyolításához elengedhetetlen. Modern technikával felszerelt, légkondicionált rendezvénytermünk 50-80 fő fogadására alkalmas. Továbbá három 15-20 főt befogadó kisebb előadó-termet tudunk biztosítani. 
A fogadótérben található jól felszerelt büfénk remek helyszíne a vendégfogadásnak (reggeli, kávéház, állófogadás...stb), amely a tavaszi és nyári hónapokban terasszal és tetőterasszal  is bővíthető. Innen remek rálátás nyílik a pályákon autózókra, illetve a versenypályára is. Figyelemmel kísérhető a program olyanok számára is, akik nem kívánnak részt venni a vezetésen.

Árainkról bővebben...
TOVÁBBI HÍREK



Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015