ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
A Hungaroringen zajló Forma-1 verseny miatt a Groupama Tanpálya 2021. július 26. és augusztus 1. között zárva tart.
 Felhívjuk a figyelmét, hogy ez idő alatt csak a Paypal vagy SimplePay rendszeren keresztül kifizetett, valamint a július 27-ig átutalással rendezett elektronikus voucherek kerülnek kiküldésre.
 A július 27-i banki munkanapot követően beérkezett összegek az augusztus 2-i héten kerülnek feldolgozásra.  A postai úton kézbesítendő részvételi jegyeket az augusztus 2-i héten továbbítjuk.
Július 25. és augusztus 1. között telefonon sem tudnak velünk kapcsolatba lépni, sürgős esetben kérjük, írjanak nekünk az ertekesites@tanpalya.hu címre.  
www.tanpalya.hu honlapunk augusztus 3-5-ig karbantartás miatt nem lesz elérhető, ez idő alatt a tréningjeinkre való regisztráció is szünetel.  
Köszönjük a megértését!
 a Tanpálya Csapata
 • img
  Tradíció, tapasztalat és innováció

  Exkluzív élmény és azonnal hasznosítható gyakorlati tudás

  A Tanpálya 1998-ban nyitotta meg a kapuit és azóta is Magyarország egyik legmodernebb vezetéstechnikai szolgáltatásokat nyújtó létesítménye, a Hungaroring exkluzív környezetében.

 • img
  Tanpályánk 10 vezetéstechnikai alap tréninget kínál.

  Milyen tréningek közül választhatok?

Jelentkezés

VoucherBeváltás




ITM tréning voucher beváltás ezen a linken érhető el: tanpalya.hu/ITM_TRENING


Ismerjen meg minket

BemutatkozásIsmerj

Évente több mint tízezer járművezető vesz részt tréningjeinken és rendezvényeinken. Manapság a technika fejlődésével, a modern felszereltségnek köszönhetően járműveink egyre biztonságosabbak, ám nem szabad figyelmen kívül hagynunk az emberi tényezőt. A közúti balesetek 90%-a vezetési hiba miatt következik be, ezek túlnyomó része emberi mulasztások következménye. Ezért az autóvezetők fejlesztésére helyezzük a hangsúlyt.
Mottónk: "A biztonság nem lehet szerencse kérdése!"

Tapasztalt instruktoraink segítségével a tréningjeink résztvevői megtanulják, miként védhetik ki a veszélyes helyzeteket a közúton, hogyan reagáljanak tudatos magabiztossággal egy-egy váratlan helyzetben.

 • Prevenció
 • Élmény
 • Azonnal hasznosítható gyakorlati tudás
Ajánlatkérés cégeknek
Miért érdemes képzésbe fektetni?
Flotta szinten milliós nagysegrendű megtakarítás!

A vezetéstechnikai tréningek elvégzése csökkenti a közúti balesetek számát, súlyosságát így csökken az anyagi kár mértéke.

Defenzív vezetés: növeli a vezető biztonságát, csökkenti a stresszhatást, így növeli a balesetek elkerülésének lehetőségét.

Az üzemanyag megtakarításra irányuló tréning díja alig több, mint fél év alatt megtérül.

Kérjen visszahívást kollégáinktól!
Tovább

Ismerje meg a

TréningjeinketTréningek

Groupama Tanpálya


Hungaroring Off-Road Centrum


Hungaroring Motoros Akadémia