ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
A Hungaroringen zajló Forma-1 verseny miatt a Groupama Tanpálya 2021. július 26. és augusztus 1. között zárva tart.
 Felhívjuk a figyelmét, hogy ez idő alatt csak a Paypal vagy SimplePay rendszeren keresztül kifizetett, valamint a július 27-ig átutalással rendezett elektronikus voucherek kerülnek kiküldésre.
 A július 27-i banki munkanapot követően beérkezett összegek az augusztus 2-i héten kerülnek feldolgozásra.  A postai úton kézbesítendő részvételi jegyeket az augusztus 2-i héten továbbítjuk.
Július 25. és augusztus 1. között telefonon sem tudnak velünk kapcsolatba lépni, sürgős esetben kérjük, írjanak nekünk az ertekesites@tanpalya.hu címre.  
www.tanpalya.hu honlapunk augusztus 3-5-ig karbantartás miatt nem lesz elérhető, ez idő alatt a tréningjeinkre való regisztráció is szünetel.  
Köszönjük a megértését!
 a Tanpálya Csapata

Groupama Tanpálya

Társadalmi szerepvállalás


Biztonság és megelőzés

Ez a két kulcsszava annak a társadalomban vállalt küldetésnek, amelyet a Hungaroring Sport Zrt. leányvállalatán, a Groupama Tanpályán keresztül valósít meg, s amelynek fõ elemei közé tartozik :

  • a közlekedésbiztonság fejlesztése,
  • a gyerekek tudatos közlekedésre nevelése,
  • a környezettudatosság. 
Tanpályánk évek óta meghatározó szerepet tölt be a magyar autósok közlekedésbiztonsági képzésében. Vezetéstechnikai tréningjeink és elkötelezettségünk elsősorban a biztonságra és a megelőzésre irányul. 

Nemzetközi statisztikák bizonyítják, hogy a közúti balesetek 90%-a vezetési hiba miatt következik be, ezek túlnyomó része emberi mulasztások következménye. A vezetéstechnikai tréningek elvégzése nagymértékben hozzájárulnak a közúti balesetek elkerüléséhez, ennek következtében nagyságrendekkel csökkenthető a mérhető anyagi kár nagysága.

A közlekedési balesetek okai:

Miniring - gyermek program


 Legyen biztonságban a jövő!

A Miniring program a gyermekek biztonságos közlekedését célozza. Felkészíti őket arra, hogy minél hamarabb készen álljanak az önálló közlekedésre, hogy a lehető legbiztonságosabb körülmények között jussanak haza például az iskolából. Ez egy küldetés, melyet a Hungaroring Sport Zrt. és a Groupama Tanpálya már évekkel ezelőtt a zászlajára tűzött.

Tudjon meg többet Miniring programunkról: miniring.hu 


Utánpótlás nevelés

Megnyerni és támogatni a fiatalokat – hiszen ők jelentik a jövőt. A Hungaroring mottója világos és logikus, hiszen egy versenypálya számára hosszú távon legalább annyira fontos, hogy sikeres magyar autó- és motorversenyzők nőjenek fel, mint az, hogy a fiatalok megszeressék a sportágat, és szurkolóvá váljanak. 

A Hungaroring igyekszik példaképeket állítani a gyerekek elé, hiszen hétköznapi hősökre mindig szükség van. Ők azok, akik utat mutatnak a fiataloknak, akik jó példával járnak elöl. A Hungaroring profiljába illően nyilván a technikai sportolók felé nyit. Michelisz Norbert , hazánk egyik legismertebb sportolója, 2019-ben túraautó-világbajnok lett. Ez azt is jelenti, hogy keresve sem találhattunk volna nála megfelelőbb ember programjaink népszerűsítésére. Michelisz a világ egyik legnépszerűbb gyorsasági autósport-sorozatában száguld, futamgyőzelmeket arat, dobogós helyeket ér el. Amit ő mond, arra odafigyelnek, annak súlya van – legyen szó felnőttekről, vagy gyerekekről. Norbi a Tanpályánk arca.

De , hogy ne csupán a négykerekű száguldás szerelmeseit szólítsuk meg, nagyszerű példaképünk Számadó Máté is, aki gyakorlatilag a Hungaroringen sajátította el a kétkerekű száguldás alapjait. Tizenöt évesen, már jó néhány sikert tudhat maga mögött, hiszen már Európa Kupa győztes és 2019 legjobb junior motorversenyzője.

Környezetvédelem


Spórolni... Ezt sulykolják belénk folyamatosan, s miért ne fogadnánk meg a közlekedésben is?! Főleg, ha különösebb erőfeszítés nélkül megtehetjük. Elég hozzá néhány jó tanács – például az instruktorainktól. A Tanpályán praktikus tanácsokat kap a közúti közlekedő arra vonatkozóan, hogy a saját autójából kihozhassa a legjobb fogyasztást, így védje a környezetet. A mai modern járművek motorja egyre gazdaságosabb az Unió szorítása miatt – a csökkenő károsanyag-kibocsátás és az alacsonyabb fogyasztás ugyanis kéz a kézben jár . A kérdés egyre inkább az, hogy amit az autó tud, a vezetője képes-e belőle kihozni. A tréningeken átlagosan 5-12 százalékos javulást érnek el – ennek tudatában érdemes egy kicsit számolgatni, hogy vajon mit is jelent ez egy családban egy-két autó, vagy egy cégnél húsz-nyolcszáz jármű esetében…

Környezetbarát megoldások Tanpályánkon

Mesterséges tó: a Tanpályánkon működő vízfalak és szórófejek vízellátására mesterséges tavat alakítottunk ki, így minimalizáltuk a vezetékes víz használatát, s kíméljük a környezetet.

A jövő nálunk már elkezdődött: A Nissan Sales CEE Kft-vel együttműködve egy elektromos gyorstöltő állomást helyeztünk el a Tanpályán. Környezetbarát, elektromos autóknak is tudunk már vezetéstechnikai tréninget kínálni, hogy a baleset-megelőzést ebben a ma már nem is olyan szűk és roham léptekben növekvő szegmensben is támogathassuk.