ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
A Hungaroringen zajló Forma-1 verseny miatt a Groupama Tanpálya 2021. július 26. és augusztus 1. között zárva tart.
 Felhívjuk a figyelmét, hogy ez idő alatt csak a Paypal vagy SimplePay rendszeren keresztül kifizetett, valamint a július 27-ig átutalással rendezett elektronikus voucherek kerülnek kiküldésre.
 A július 27-i banki munkanapot követően beérkezett összegek az augusztus 2-i héten kerülnek feldolgozásra.  A postai úton kézbesítendő részvételi jegyeket az augusztus 2-i héten továbbítjuk.
Július 25. és augusztus 1. között telefonon sem tudnak velünk kapcsolatba lépni, sürgős esetben kérjük, írjanak nekünk az ertekesites@tanpalya.hu címre.  
www.tanpalya.hu honlapunk augusztus 3-5-ig karbantartás miatt nem lesz elérhető, ez idő alatt a tréningjeinkre való regisztráció is szünetel.  
Köszönjük a megértését!
 a Tanpálya Csapata

Media

Volkswagen T-Roc Cabriolet - A stílusos szabadidőautó

2021. 07. 16. 17:15

A szabadidő autók fogalmába nem csak hogy passzol a VW T-Roc Cabrio, de mondhatjuk, hogy ki is maxolja azt. A kabriók minden ismert előnyével bír – fiatalos, unisex járgány, de az alapjárműnek köszönhetően már nemcsak aszfalton vagánykodik. Egy nem túl sok csomaggal járó édeskettes piknikhez keresve sem találni jobb szállítót, mellyel az erdő-mező szélén és a sövényen túlra is merészkedhetünk. Persze megvannak a határai, elsőkerék hajtásától igazi terepképességeket ne várjunk. Az automata váltó és az agilis TSI motor könnyen vezethetővé, a hengerlekapcsolás pedig takarékosabbá teszi a haladást. Stílusa megkérdőjelezhetetlen, megjelenése egyedi és később is annak lehet érezni, mert jó eséllyel kevés fog szembe jönni az utcán. Ő nem a szürke, dolgos hétköznapok járműve, nem az iskolatáskák és szakkörholmik feneketlen bendőjű igáslova. Ő a szabadság, a pihenés, a kikapcsolódás hírnöke, hogy ne csak az ottlét, de már az oda út is ezek jegyében telhessen.