ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
A Hungaroringen zajló Forma-1 verseny miatt a Groupama Tanpálya 2021. július 26. és augusztus 1. között zárva tart.
 Felhívjuk a figyelmét, hogy ez idő alatt csak a Paypal vagy SimplePay rendszeren keresztül kifizetett, valamint a július 27-ig átutalással rendezett elektronikus voucherek kerülnek kiküldésre.
 A július 27-i banki munkanapot követően beérkezett összegek az augusztus 2-i héten kerülnek feldolgozásra.  A postai úton kézbesítendő részvételi jegyeket az augusztus 2-i héten továbbítjuk.
Július 25. és augusztus 1. között telefonon sem tudnak velünk kapcsolatba lépni, sürgős esetben kérjük, írjanak nekünk az ertekesites@tanpalya.hu címre.  
www.tanpalya.hu honlapunk augusztus 3-5-ig karbantartás miatt nem lesz elérhető, ez idő alatt a tréningjeinkre való regisztráció is szünetel.  
Köszönjük a megértését!
 a Tanpálya Csapata

E-car+ tréning


Időtartam:210 perc
Pályák:Közút és vezetéstechnikai pálya 
Csoport létszám:1/1 fő - egyéni személyre szabott tréning
Inkluzív catering csomag:welcome: egy kávé vagy tea és pogácsa
Tréning leírása:

A tréningen az instruktorok megmutatják, hogyan kell rentábilis módon üzemeltetni/vezetni a zöld rendszámos járműveket. Elméleti és gyakorlati fogások segítségével mutatják be valós közúti és "tanpályás" körülmények között a vezetéstechnikájukban rejlő lehetőségeket, illetve hogy mik a különbségek a hagyományos hajtású járműhöz képest. 

A résztvevő választ kaphat :

  • a "hatótávpara" 
  • a javítási és üzemeltetési költségek
  • a töltőhálózat
  • és a különböző szabványok kapcsán felmerülő felhasználói kérdésekre. 

A tréning instruktoraink közvetlen felügyelete mellett zajlik, a megrendelő igényeihez igazodva személyre szabottan.  

KINEK AJÁNLUK A PROGRAMUNKAT?

  • Értékesítőknek, hogy az autótípus szakértőivé váljanak
  • Importőröknek és kereskedőknek új vagy már meglévő típus bemutatásánál vagy rendezvény keretén belül létesítményünkben
  • Flottakezelőknek, hogy elkerüljék a jármű nem megfelelő bemutatásából, az üzemeltetés szabályainak ismertetéséből adódó vitás kérdéseket, illetve a tréning átadható ügyfeleknek voucher formájában is, a jármű átvételekor
  • Magánszemélyeknek

Következő időpont: Nincs meghirdetve

Tréningekről általában


Komplex tréning szolgáltatásokat nyújtunk, így Önnek csak a megfelelő tréning típust kell kiválasztania

  ELMÉLET
  Az instruktorok látványos ábrákkal és videókkal alátámasztott prezentáción keresztül mutatják be a leghasznosabb és aktualizált elméleti tudnivalókat.


   GYAKORLAT
   A tréningek gyakorlatorientáltak, a tesztpályákon és terepen is biztonságosan, az instruktorok folyamatos irányítása alatt lehet gyakorolni a veszélyes szituációkat. 


     BIZTOSÍTÁS
     A tréning díja balesetre és járműkárra (kivétel: off-road és motoros tréning) vonatkozó biztosítást is tartalmaz a Groupama biztosító által.


     CATERING
     Mindegyik tréningünk díjában biztosítunk ellátást, erről bővebben a tréningeknél tájékozódhat.


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Leggyakrabban felmerülő kérdések a tréningekkel és fizetéssel kapcsolatban: https://tanpalya.hu/2020/hu/szolgaltatasok/gyik


STRATÉGIÁNK A MINŐSÉG

Legfontosabb stratégiánk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk és a tréningeken résztvevők visszajelzéseit beépítve ügyfélbarátabbá tegyük szolgáltatásainkat. Ennek érdekében 2005 óta minőségbiztosítási rendszer szerint végezzük a munkánkat, állandóan szem előtt tartva vevői igényeinket.