ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Eco kombi tréning

Közút és Tanpálya kombinációja

Tréning időtartama: 450 perc (9.00-16.30)

A gazdaságos vezetésre fókuszáló tréning kiegészíthető vezetéstechnikai képzéssel is. A vezetéstechnikai pálya szakértő segítséggel gyakorlási lehetőséget nyújt arra, hogy hogyan kerüljük el a pánikreakciókat, hogyan próbáljunk tudatosan reagálni különféle vészhelyzetekben. Ezzel jelentősen csökkenthető a baleseti kockázat és nem utolsósorban megelőzhetjük a gazdasági károkat is.

Kérje egyedi ajánlatunkat!


Következő időpont: Nincs meghirdetve

Tréningekről általában


Komplex tréning szolgáltatásokat nyújtunk, így Önnek csak a megfelelő tréning típust kell kiválasztania

  ELMÉLET
  Az instruktorok látványos ábrákkal és videókkal alátámasztott prezentáción keresztül mutatják be a leghasznosabb és aktualizált elméleti tudnivalókat.


   GYAKORLAT
   A tréningek gyakorlatorientáltak, a tesztpályákon és terepen is biztonságosan, az instruktorok folyamatos irányítása alatt lehet gyakorolni a veszélyes szituációkat. 


     BIZTOSÍTÁS
     A tréning díja balesetre és járműkárra (kivétel: off-road és motoros tréning) vonatkozó biztosítást is tartalmaz a Groupama biztosító által.


     CATERING
     Mindegyik tréningünk díjában biztosítunk ellátást, erről bővebben a tréningeknél tájékozódhat.


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Leggyakrabban felmerülő kérdések a tréningekkel és fizetéssel kapcsolatban: https://tanpalya.hu/2020/hu/szolgaltatasok/gyik


STRATÉGIÁNK A MINŐSÉG

Legfontosabb stratégiánk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk és a tréningeken résztvevők visszajelzéseit beépítve ügyfélbarátabbá tegyük szolgáltatásainkat. Ennek érdekében 2005 óta minőségbiztosítási rendszer szerint végezzük a munkánkat, állandóan szem előtt tartva vevői igényeinket.