ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent
A Hungaroringen zajló Forma-1 verseny miatt a Groupama Tanpálya 2021. július 26. és augusztus 1. között zárva tart.
 Felhívjuk a figyelmét, hogy ez idő alatt csak a Paypal vagy SimplePay rendszeren keresztül kifizetett, valamint a július 27-ig átutalással rendezett elektronikus voucherek kerülnek kiküldésre.
 A július 27-i banki munkanapot követően beérkezett összegek az augusztus 2-i héten kerülnek feldolgozásra.  A postai úton kézbesítendő részvételi jegyeket az augusztus 2-i héten továbbítjuk.
Július 25. és augusztus 1. között telefonon sem tudnak velünk kapcsolatba lépni, sürgős esetben kérjük, írjanak nekünk az ertekesites@tanpalya.hu címre.  
www.tanpalya.hu honlapunk augusztus 3-5-ig karbantartás miatt nem lesz elérhető, ez idő alatt a tréningjeinkre való regisztráció is szünetel.  
Köszönjük a megértését!
 a Tanpálya Csapata

MOTUL Hungaroring Bemelegítő tréning

Időtartam: 
max. 180 perc(ebből 120 perc versenypálya)
Pályák:
Hungaroring versenypálya 
Csoport létszám:
15-18 fő 
 Inkluzív catering csomag:

welcome: egy kávé vagy tea 

     Tréning leírása:

2 órás pályamotorozás felvezetéssel!

Gratulálunk az első lépéshez a biztonságos versenypályán! Ezen a napon csak a lendületes kezdőké a pálya, ahol a felvezető-záró instruktorok segítségével mindenki megismerheti a Hungaroring pályáját!

A tréning felépítése:

  • pályaelmélet,
  • pályamotorozás bekormányzási, érintési, kigyorsítási referenciapontok bemutatásával ,
  • pályamotorozás csoportbontással, felvezetéssel.

Tréning sajátosságai:

  • Nem kötelező a bőrruha.
  • Maximális sebesség 80 km/h. A versenypályán nem verseny-nyílt nap tempóban fogunk közlekedni, de az ideális és alternatív íveket az oktatók megosztják veled.
  • A képzés időtartama: fél óra elmélet, 2 óra pályamotorozás, megszakításokkal.Képzett oktatóink így garantálják a fejlődést és a biztonságot a képzés során.
  • A motorozásra csak jó műszaki állapotú motorral várunk!
  • A versenypályán műszaki mentő, orvos, pályabírók segítik a biztonságos élményt.

Azért,hogy a tréningen a motorod is jól érezze magát, 29-féle MOTUL ápolószer közül válogatunk számára.

A tréning megkezdése előtt, elmagyarázzuk a MOTUL technológia érdekességeit, egyedi megoldásait, hogy mitől lesz megbízhatóbb, hosszabb életű, finomabban működő és nem utolsó sorban ápoltabb a motorod! 

A program időtartama alatt a Hungaroring Sport Zrt. folyamatos zajmérést végez. A jogszabályban meghatározott maximális megengedett zajterhelést meghaladó zajszintet kibocsátó járműveket a Hungaroring Sport Zrt. a programból kizárhatja. A programon csak kipufogóba szerelt hangtompítóval vagy gyári kipufogóval rendelkező járművek vehetnek részt, ennek ellenőrzése gépátvétellel történik.
Következő időpont: Nincs meghirdetve

Tréningekről általában


Komplex tréning szolgáltatásokat nyújtunk, így Önnek csak a megfelelő tréning típust kell kiválasztania

  ELMÉLET
  Az instruktorok látványos ábrákkal és videókkal alátámasztott prezentáción keresztül mutatják be a leghasznosabb és aktualizált elméleti tudnivalókat.


   GYAKORLAT
   A tréningek gyakorlatorientáltak, a tesztpályákon és terepen is biztonságosan, az instruktorok folyamatos irányítása alatt lehet gyakorolni a veszélyes szituációkat. 


     BIZTOSÍTÁS
     A tréning díja balesetre és járműkárra (kivétel: off-road és motoros tréning) vonatkozó biztosítást is tartalmaz a Groupama biztosító által.


     CATERING
     Mindegyik tréningünk díjában biztosítunk ellátást, erről bővebben a tréningeknél tájékozódhat.


GYAKRAN ISMÉTELT KÉRDÉSEK

Leggyakrabban felmerülő kérdések a tréningekkel és fizetéssel kapcsolatban: https://tanpalya.hu/2020/hu/szolgaltatasok/gyik


STRATÉGIÁNK A MINŐSÉG

Legfontosabb stratégiánk, hogy minőségi szolgáltatást nyújtsunk és a tréningeken résztvevők visszajelzéseit beépítve ügyfélbarátabbá tegyük szolgáltatásainkat. Ennek érdekében 2005 óta minőségbiztosítási rendszer szerint végezzük a munkánkat, állandóan szem előtt tartva vevői igényeinket.