HU | EN
VIGYÁZUNK ÖNÖKRE
GROUPAMA TANPÁLYA
Vigyázunk önökre!
Biztonságos tréningek a Tanpályán.
Az Ön egészsége fontos számunkra!
Tekintse meg, hogyan vigyázunk
az Ön biztonságára.
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.

GROUPAMA TANPÁLYA

Kedves Ügyfelünk!
A tréningek szigorú biztonsági szabályai szerint kísérõk nem tartózkodhatnak a területen. Így a  Hungaroring fõbejáratánál a Biztonsági szolgálat csak a résztvevõk számára engedélyezi a belépést. Mindannyiunk egészségének megõrzése érdekében kérjük a fentiek betartását.
Köszönjük a megértést!

Köszöntő

Tradíció, tapasztalat és innováció – erre a három alapvető értékre épít a Tanpálya, hazánk első vezetéstechnikai centruma, amely 1998-ban nyitotta meg kapuit a Hungaroring területén. Egyik legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy a közúton közlekedők nap, mint nap épségben érjék el úti céljukat, s ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük képzéseinket és infrastruktúránkat.
Évente több mint tízezer járművezető vesz részt vállalati tréningjeinken és rendezvényeinken, de ugyanolyan fontos számunkra az egyéni vezetéstechnikai képzések népszerűsítése is. Azt szoktuk mondani, ha csak egy ember életét sikerül megóvni azzal, hogy felhívjuk a figyelmet a csúszós utak, a kopott abroncsok, a technikailag elhanyagolt autók veszélyeire, már megérte. Tapasztalt instruktoraink segítségével a tréningjeink résztvevői megtanulják, miként védhetik ki a veszélyes helyzeteket a közúton, hogyan reagáljanak tudatos magabiztossággal egy-egy váratlan helyzetben
Kiemelt missziónk, hogy a családoknak és az iskoláknak is partnerei legyünk a preventív baleset-megelőzési projektekben. Osztálykirándulásokon, Miniring nyári táboraink során ismertetjük meg őket a helyes közlekedési szabályokkal és kultúrával. Amellett, hogy a gyerekek játékosan tanulnak, az sem elhanyagolható, hogy megszeressék a Hungaroringet és a Tanpályát, és jó hírünket vigyék.
Szorosan együttműködünk olyan partnercégekkel, szakmai szervezetekkel és állami intézményekkel, amelyekkel közös értékünk az ilyen irányú társadalmi szerepvállalás.
A lenyűgöző környezet – az, hogy mindez az ország legnagyobb szabadtéri sportlétesítményének kapuin belül zajlik – pedig csak plusz adalék, ami miatt érdemes minket választani, hiszen megvan annak a varázsa, hogy tréningjeink résztvevői hazánk Formula–1-es versenypályájának területén fejleszthetik vezetési tudásukat. Ügyfeleink visszajelzései alapján szolgáltatásaink minden korosztálynak exkluzív élményt és azonnal hasznosítható gyakorlati tudást biztosítanak
Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években képesek voltunk folyamatosan megújulni, s ezáltal szervezeti szinten és működésben is megfelelni minden olyan kihívásnak, amelyet a XXI. század támaszt felénk.  A Tanpálya küldetése, hogy mindig egy lépéssel a jövő előtt járjon – csatlakozzon hozzánk ebben a különleges utazásban!Gazsi Júlia,
ügyvezető


20 éves a Tanpálya

A közlekedés három fő eleme a jármű, a vezető és az egészet keretbe foglaló szabályrendszer, a KRESZ. Manapság a technika fejlődésével, a modern felszereltségnek köszönhetően járműveink egyre biztonságosabbak, ám nem szabad figyelmen kívül hagynunk az emberi tényezőt. A közlekedés leggyengébb láncszeme ugyanis maga a sofőr, s itt jön képbe a mi felelősségünk. Tréningjeinken összehangoljuk a jármű, a vezető és a közlekedés szabályrendszerének hármasát, s felkészítjük a résztvevőket a közúti vészhelyzetekre. Ezzel is szeretnénk hozzájárulni az Európai Uniós irányelvek kitűzött céljaihoz, hogy a közúti baleseti halálozás 2050-re nullára csökkenjen. Évente több mint tízezren pallérozódnak Tanpályánkon.


20 éves kiadvány.PDF ~ 6.1MB
 • Megnyitottunk! 1998
  A nyitáskor Gerhard Berger nevét viselő Vezetéstechnikai Centrum hazánkban elsőként úttörő szerepet vállalt a közúti közlekedés biztonságának javításában.
 • Új épületet avattunk 2002
  A modern kiszolgáló épület komfortos bázist biztosít tréningjeink résztvevői számára, akik korszerű technikával felszerelt előadó-termeinkben sajátíthatják el az elméleti tudást, rendezvénytermünkben pedig workshopok megtartására is lehetőség nyílik.
 • Átadtuk a KRESZ-Parkot 2005
  A legkisebbek is birtokba vehették Tanpályánkat, ahol azóta is családbarát programokkal várjuk az érdeklődőket.
 • Életre hívtuk a Miniringet 2011
  A közeledésért felelős minisztériumi program támogatásával széles körben is ismertté vált a gyerekeket és fiatalokat megcélzó prevenciós baleset-megelőzési programunk.
 • Újragondoltuk az Off-Road Centrumot 2012
  Túl az aszfaltos területeken a természetes terep-akadályokkal tűzdelt, lélegzetelállítóan gyönyörű, 30 hektáros erdőnkben több, mint 20 kilométeres off-road utakon gyakorolhatnak a terepjárózás szerelmesei.
 • Uralom a motorom: Motoros Akadémia 2013
  A két keréken közlekedők számára is kialakítottuk komplex tréningpalettánkat.
 • Fejlesztettük online értékesítésünket 2016
  Megnyitott online webáruházunk a HungaroringShop.
 • 20 év tapasztalat, 2018
  amelyre érdemes a jövőt építeni!

Bemutatkozás

A Tanpálya 1998-ban nyitotta meg a kapuit, amely az óta is Magyarország egyik legmodernebb vezetéstechnikai szolgáltatásokat nyújtó létesítménye. A Hungaroring exkluzív környezetében helyezkedik el.A vezetéstechnikai tréningek lényege

Nemzetközi statisztikák bizonyítják, hogy a közúti balesetek 90%-a vezetési hiba miatt következik be, ezek túlnyomó része emberi mulasztásokkövetkezménye. A vezetéstechnikai tréningek elvégzése nagymértékben csökkentik a közúti balesetek számát, így nagyságrendekkel csökkenthető a mérhető anyagi kár nagysága.

A közlekedési balesetek okai:


A sok éves tapasztaltnak és erős szakmai háttérrel rendelkező munkatársaknak és instruktoroknak köszönhetően folyamatos az innovatív tevékenység, a hagyományos vezetéstechnikai tréningek mellett igen széles a szolgáltatási paletta közül lehet válogatni: 

 • üzemanyag megtakarítási képzés
 • defenzív képzés
 • nagysebességű vezetéstechnikai képzés
 • e-learning

A tréningjeinken résztvevők a felméréseink alapján 99%-ban ajánlanák a képzéseinket, sőt kötelezővé tennék minden járművezető részére.

A vezetéstechnikai centrumok sajátossága a műgyantás burkolat és vízfalak alkalmazása. Mindegyik tesztpályánk alapját a locsolható műgyantás burkolat jelenti, melynek tapadása megegyezik a havas-jeges útviszonyoknak megfelelő értékekkel.

A műgyantás burkolat két célt szolgál:

 1. Az autóra jellemző viselkedés a csúszós felület miatt sokkal alacsonyabb sebességeknél jelentkezik, így teljes biztonsággal gyakorolható a jármű mozgása és korrigálása. Tehát a csúszós felületen nem csak a téli vezetéskor fellépő vészhelyzetek gyakorolhatóak. Az autó viselkedése változatlan marad száraz aszfalton is, csak magasabb tempónál jelentkeznek az itt begyakorolható manőverek.
 2.  A csúszós felület miatt a gumiabroncsok nincsenek kitéve káros plusz igénybevételeknek. 

 


1998-ban a Tanpálya megnyitása idején Gerhard Berger nevét viselte

Közérdekű adatok

1. Szervezeti, személyzeti adatok

1.1 Kapcsolat, szervezet, vezetők
Elérhetőségi adatok
Hivatalos név: ”Tanpálya” Vezetéstechnikai Centrum Kft.
Székhely:  2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Postacím: H-2146 Mogyoród, Pf. 49.
Központi telefonszám:  +36 28 441 951
Faxszám: +36 28 441 961
A honlap URL-je: www.tanpalya.hu
Ügyfélkapcsolati elérhetőség: ertekesites@tanpalya.hu, +36 28 441 951
Ügyfélfogadási rend:  hétköznap: 09.00 - 16.00 óra

 

Szervezeti struktúra


A szerv vezetői
A Tanpálya Kft. vezetőségének tagjai központi dokumentumkezelés miatt az 1.1 pontban megjelölt központi elektronikus levélcímen és telefonszámon érhetőek el.


GAZSI Júlia
ügyvezető

VARGA Balázs
gazdasági vezető

BARABÁS Judit
cégvezető

KŐRÖS András
szakmai projektvezető

 

 A Társaság Felügyelőbizottságának tagjai:

dr. Hajdu Zoltán Felügyelőbizottsági tag, elnök
dr. Varga Zoltán Ferenc Felügyelőbizottsági tag
Bitay Zsolt Felügyelőbizottsági Tag

A Tanpálya Kft. Felügyelőbizottságának tagjai központi dokumentumkezelés miatt az 1.1 pontban megjelölt központi elektronikus levélcímen és telefonszámon érhetőek el.


1.2 A felügyelt költségvetési szervek
A Tanpálya Kft. irányítása, felügyelete vagy ellenőrzése alatt álló, vagy alárendeltségében működő más közfeladatot ellátó szerv
A Tanpálya Kft. irányítása alá nem tartozik közfeladatot ellátó költségvetési szerv.

1.3 Gazdálkodó szervezetek
A Tanpálya Kft. tulajdonában nem áll, illetve részvételével nem működik gazdálkodó szervezet.

1.4 Közalapítványok
A szerv által alapított közalapítványok
A Tanpálya Kft. közalapítványt nem hozott létre.

1.5 Lapok
A közfeladatot ellátó szerv által alapított lapok
A Tanpálya Kft. saját alapítású lappal nem rendelkezik.

1.6 Felettes, felügyeleti, törvényességi ellenőrzést vagy felügyeletet gyakorló szervek
Felettes, felügyeleti, törvényességi ellenőrzést vagy felügyeletet gyakorló szerv

Hivatalos név: Hungaroring Sport Zrt.
Székhely: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Postacím: H-2146 Mogyoród, Pf. 10.
Központi telefonszám: +36 28 444 444
Faxszám:  +36 28 441 860
Központi elektronikus levélcím: office@hungaroring.hu
A honlap URL-je: www.hungaroring.hu
Ügyfélkapcsolati elérhetőség: office@hungaroring.hu
+36 28 444 444
A Társaság tevékenységéből és méretéből adódóan a Hungaroring Sport Zrt. ügyfélszolgálatot nem üzemeltet, ilyen jellegű megkeresés esetén az ügyfelek a központi elérhetőségeken keresztül kérhetnek tájékoztatást.

 

Hivatalos név: Innovációs és Technológiai Minisztérium 
Székhely: 1011 Budapest, Fő utca 44-50.
Postacím: 1440 Budapest, Postafiók 1.
Központi telefonszám:  06-1-795-1700
Faxszám:  06-1-795-0697
Központi elektronikus levélcím:  ugyfelszolgalat@itm.gov.hu
A honlap URL-je: http://www.kormany.hu/hu/innovacios-es-technologiai-miniszterium
Ügyfélkapcsolati elérhetőség: ugyfelszolgalat@itm.gov.hu
06-1-795-6766, 06-1-795-3832
Ügyfélfogadás rendje: 
Hétfő:              12:00 - 16:00
Kedd:              9:00 - 13:00
Szerda:           12:00 - 16:00
Csütörtök:       9:00 - 13:00


1.7 Költségvetési szervek
A közfeladatot ellátó szerv által alapított költségvetési szervek
A Tanpálya Kft. saját alapítású költségvetési szervvel nem rendelkezik.

2. Tevékenységre, működésre vonatkozó adatok, JOGSZABÁLYOK
A szerv alaptevékenysége, feladat- és hatásköre
2011. évi CXCVI. törvény
a nemzeti vagyonról  
2009. évi CXXII. törvény
a köztulajdonban álló gazdasági társaságok takarékosabb működéséről
2013. évi V. törvény
a Polgári Törvénykönyvről
2011. évi CXII. törvény
az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról

A Társaság Szervezeti és Működési szabályzata
A Társaság Adatvédelmi és Adatbiztonsági szabályzata 

A hatósági ügyek intézésének rendjével kapcsolatos adatok
Hatósági ügyek lefolytatása nem tartozik a Tanpálya Kft. tevékenységi körébe.

Közszolgáltatások
A Tanpálya Kft. nem nyújt közszolgáltatásokat.

A szerv nyilvántartásai
Honlapunk szolgáltatásainak javítása, valamint látogatottsági statisztikák készítése érdekében szervereink elmenthetik az Ön által használt IP címet, web böngészője típusát, számítógépes operációs rendszerét. A Tanpálya Kft. ezen adatokat kizárólag összesített formában dolgozza fel a fenti célok érdekében, azokat az Ön által a regisztráció során megadott személyes adatokkal semmilyen módon nem kapcsolja össze.

Döntéshozatal, ülések 

A Tanpálya Kft. Felügyelőbizottságának ügyrendje

Közigazgatási szervek részére meghozott döntések, koncepciók, tervezetek, javaslatok
A Tanpálya Kft nem nyújtott be koncepciójavaslatokat az érintett közigazgatási szerveknek.

Hirdetmények
A Tanpálya Kft. nem tett közzé hirdetményt az elmúlt 1 év során.

Közérdekű adatok igénylése
A Tanpálya Kft. a hozzá érkező, közérdekű adat megismerésére irányuló igényeknek aaz információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló, 2011. évi CXII. törvény rendelkezési szerint tesz eleget.
Az adatigénylés az alábbi elérhetőségeken nyújtható be:
Székhely: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10.
Postacím:  H-2146 Mogyoród, Pf. 49.
Központi telefonszám:  +36 28 441 951
Faxszám: +36 28 441 961
Központi elektronikus levélcím:  ertekesites@tanpalya.hu

Közzétételi listák
A Tanpálya Kft. Közzétételi listája

 

3. Gazdálkodási adatok

3.1 A működés törvényessége, ellenőrzések

Vizsgálatok, ellenőrzések listája
A Tanpálya Kft-nél vizsgálatok, ellenőrzések nem történtek.

Az Állami Számvevőszék ellenőrzései
A Tanpálya Kft-nél az Állami Számvevőszék által lefolytatott vizsgálatok nem történtek.

Egyéb ellenőrzések, vizsgálatok
A Tanpálya Kft-nél egyéb ellenőrzések és vizsgálatok nem történtek.

A működés eredményessége, teljesítmény
A Tanpálya Kft. működésének eredményessége megtekinthető a Társaság Egyszerűsített Éves Beszámolójában.

Működési statisztika
Honlapunk szolgáltatásainak javítása, valamint látogatottsági statisztikák készítése érdekében szervereink elmenthetik az Ön által használt IP címet, web böngészője típusát, számítógépes operációs rendszerét. A Tanpálya Kft. ezen adatokat kizárólag összesített formában dolgozza fel a fenti célok érdekében, azokat az Ön által a regisztráció során megadott személyes adatokkal semmilyen módon nem kapcsolja össze.

3.2 Költségvetések, beszámolók

Számviteli beszámolók, költségvetés végrehajtása

Egyszerűsített Éves Beszámoló 2019 – Tanpálya Kft
Egyszerűsített Éves Beszámoló 2018 – Tanpálya Kft
Egyszerűsített Éves Beszámoló 2017 – Tanpálya Kft
Egyszerűsített Éves Beszámoló 2016 – Tanpálya Kft
Egyszerűsített Éves Beszámoló 2015 – Tanpálya Kft
Egyszerűsített Éves Beszámoló 2014 – Tanpálya Kft 
Egyszerűsített Éves Beszámoló 2013 – Tanpálya Kft 
Egyszerűsített Éves Beszámoló 2012 – Tanpálya Kft 
Egyszerűsített Éves Beszámoló 2011 – Tanpálya Kft 
Egyszerűsített Éves Beszámoló 2010 – Tanpálya Kft 
Egyszerűsített Éves Beszámoló 2009 – Tanpálya Kft 
Egyszerűsített Éves Beszámoló 2008 – Tanpálya Kft
Egyszerűsített Éves Beszámoló 2007 – Tanpálya Kft 
Egyszerűsített Éves Beszámoló 2006 – Tanpálya Kft 

3.3 Működés

A foglalkoztatottak
A Tanpálya Kft. foglalkoztatottjainak létszáma és személyi juttatásaikra vonatkozó összesített adatok megtalálhatóak a Társaság aktuális egyszerűsített éves beszámolójában

Nem normatív, céljellegű, fejlesztési támogatások
A Tanpálya Kft. ilyen jellegű támogatásokat nem nyújtott.

Koncessziók
A Tanpálya Kft. koncessziós szerződéseket nem kötött.

Egyéb kifizetések
A Tanpálya Kft. nem alapfeladatai ellátására fordított, 5 millió forintot meghaladó kifizetés nem történt.

Európai Unió által támogatott fejlesztések
A Tanpálya Kft. nem valósított meg Európai Unió által támogatott fejlesztést.

Közbeszerzés
A Tanpálya Kft. közbeszerzést nem folytatott.

Minőségpolitika

Szolgáltatásunk minél magasabb színvonala érdekében átfogó minőségirányítási rendszert üzemeltetünk. Folyamatos fejlesztését alapvető feladatnak tekintjük. Cégünk felismerte, hogy hosszú távú piaci sikereket csak úgy érhet el ha, érdekelt feleink számára folyamatosan növekvő megelégedettséget érünk el. 


Kiéleződött a konkurencia harc, ahol a lényegesen kedvezőbb árú, de alacsonyabb színvonalú szolgáltatással szemben, egyetlen fegyverünk továbbra is a minőség marad. Így üzletpolitikai stratégiánk a minőség, és a minőség állandó fejlesztése.
A minőségpolitikánk alapelemei ennek tükrében a következők:
 képzéseinket igyekszünk a mai ismeretek legfejlettebb szintjén, professzionális eszközökkel és megközelítéssel lebonyolítani,
 gondoskodunk a munkatársaink megfelelő képzéséről, továbbképzéséről,
 cél a vezetéstechnikai pálya műszaki infrastruktúrájának folyamatos modernizálása 
 cél a szolgáltatás folyamatos fejlesztése az érdekelt felek igényeit figyelembe véve,
 szolgáltatások körének bővítése, új tréningek bevezetése 
 társaságunk gondoskodik arról, hogy minőségirányítási alapelveink minden dolgozó számára ismertek legyenek,
 fontosnak tartjuk a minőségen felül, a környezet védelmét is,
 minőségirányítási rendszerünk iránytűként szolgál az üzleti céljaink sikeres elérése érdekében

A Groupama Tanpálya szervezi a Hungaroring Off-road Centrum és Hungaroring Motoros Akadémia, valamint a Hungaroring gyermekeknek szóló programjait is a Miniringen.

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF