HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU

GROUPAMA TANPÁLYA

Ünnepi nyitvatartás és vásárlási információk itt.

Bemutatkozás

A Tanpálya 1998-ban nyitotta meg a kapuit, amely az óta is Magyarország egyik legmodernebb vezetéstechnikai szolgáltatásokat nyújtó létesítménye. A Hungaroring exkluzív környezetében helyezkedik el.A vezetéstechnikai tréningek lényege

Nemzetközi statisztikák bizonyítják, hogy a közúti balesetek 90%-a vezetési hiba miatt következik be, ezek túlnyomó része emberi mulasztásokkövetkezménye. A vezetéstechnikai tréningek elvégzése nagymértékben csökkentik a közúti balesetek számát, így nagyságrendekkel csökkenthető a mérhető anyagi kár nagysága.

A közlekedési balesetek okai:


A sok éves tapasztaltnak és erős szakmai háttérrel rendelkező munkatársaknak és instruktoroknak köszönhetően folyamatos az innovatív tevékenység, a hagyományos vezetéstechnikai tréningek mellett igen széles a szolgáltatási paletta közül lehet válogatni: 

  • üzemanyag megtakarítási képzés
  • defenzív képzés
  • nagysebességű vezetéstechnikai képzés
  • e-learning

A tréningjeinken résztvevők a felméréseink alapján 99%-ban ajánlanák a képzéseinket, sőt kötelezővé tennék minden járművezető részére.

A vezetéstechnikai centrumok sajátossága a műgyantás burkolat és vízfalak alkalmazása. Mindegyik tesztpályánk alapját a locsolható műgyantás burkolat jelenti, melynek tapadása megegyezik a havas-jeges útviszonyoknak megfelelő értékekkel.

A műgyantás burkolat két célt szolgál:

  1. Az autóra jellemző viselkedés a csúszós felület miatt sokkal alacsonyabb sebességeknél jelentkezik, így teljes biztonsággal gyakorolható a jármű mozgása és korrigálása. Tehát a csúszós felületen nem csak a téli vezetéskor fellépő vészhelyzetek gyakorolhatóak. Az autó viselkedése változatlan marad száraz aszfalton is, csak magasabb tempónál jelentkeznek az itt begyakorolható manőverek.
  2.  A csúszós felület miatt a gumiabroncsok nincsenek kitéve káros plusz igénybevételeknek. 

 


1998-ban a Tanpálya megnyitása idején Gerhard Berger nevét viselteMichelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF