HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU

GROUPAMA TANPÁLYA

Ünnepi nyitvatartás és vásárlási információk itt.

„E-volúció” a közlekedésben

2019. május 10. 13:22
Vett egy új autót és túlságosan „okos”? Szüksége lenne valakire, aki nem csupán elmondja, hanem meg is mutatja, miként lehet hasznára a sok elektronikus rásegítés, a sok vezetéstámogató rendszer? Esetleg fogalma sincs miként viszonyuljon elektromos autójához, miként használja úgy, hogy az Önnek és az autónak is megfelelő legyen? 

A Groupama Tanpálya megadja a választ az összes kérdésre. 

A Smart és Smart+ , valamint az E-Car és E-Car+ tréningeket ugyanis éppen azért hívták életre, hogy megoldást kínáljanak a fenti problémákra, s amelyek akár tematikus workshopok, konferenciák keretében is elérhetők. 

Ilyen volt az úgynevezett „Connected Day” konferencia, az IIR Hungary szervezésében, amelynek örömmel adott otthon a Tanpálya – nagy érdeklődés mellett. 
„A Tanpálya mindig is büszke volt arra, hogy meghallja az idők szavát, hogy igyekszik folyamatosan megújulni, reagálni a fejlesztésekre. Számunkra nagyon fontos, hogy a legfrissebb problémákra, az utóbbi hónapokban, években aktuálissá vált kérdésekre is választ adhassunk azoknak, akik eljönnek a tréningjeinkre” – nyilatkozta Gazsi Júlia, a Tanpálya ügyvezetője. Az elektronikai rendszerek fejlődése megállíthatatlan, és ez így van jól, de nem árt tudnunk, hogy mi mire való az „okos” járművünkben, hogy miként kell használni. Az e-mobilitás tekintetében pedig nagyon fontos, hogy megtanuljuk a különböző hajtások használatát, hogy megismerjük járművünket.  

„A mai autókban rengeteg elektronika van, s a tulajdonosaik nem feltétlenül tudják, mi a funkciójuk, hogy egyáltalán mire jók, mert időhiány vagy más ok miatt nem mondták el nekik – kezdte Pesti Tibor, a Tanpálya projektért felelős instruktora, aki a “Connected Day” programon is aktívan közreműködött. – Itt, nálunk nemcsak arra van lehetőség, hogy felvilágosítsuk őket, mit kell tudni a saját autójukról, hanem beülünk melléjük, és meg is mutatjuk. Külön oktatást tartunk a hibrid autókkal kapcsolatban, amelyek motorját könnyedén tönkre lehet tenni, ha nem helyesen kezeljük őket, nem beszélve az elektromos autókról, amelyek hatféle üzemmódja egyszerűen feldolgozhatatlan azok számára, akiknek nem magyarázzák el, hogy mi mit jelent. És ezekkel a tréningekkel nem csupán az autó helyes használatára tanítjuk meg a sofőröket, hanem új gondolkodásmódot is bemutatunk hozzá, ami a hétköznapi életben is hasznos lesz.”
Érdekesség, hogy a Tanpálya már tíz éve működik együtt különböző autós témájú konferenciák lebonyolításában a Connected Day szervezőjével, az IIR Hungaryvel, az idén például a Hungaroringen rendezik meg a jubileumi Flottamenedzsment konferenciát – a Tanpálya csapata már alig várja… 

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF