HU | EN
MICHELISZ NORBERT EXKLUZÍV TRENING
TANPÁLYA
Vezetéstechnikai tréning Michelisz Norberttel
ÚJ IDŐPONT: 2019 Október 5. - 44 500 Ft
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

GROUPAMA TANPÁLYA


Michelisz, Kiss és Szalay a Mikulásgyár Grand Prix-n

2017. december 15. 09:52
Mikulás-sapkás gyerekek vették birtokba a Hungaroring célegyenesét és boxait vasárnap. Hazánk Formula–1-es versenypályája az idén csatlakozott a Mikulásgyár kezdeményezéséhez, megnyitott egy gyűjtőpontot a kapuin belül, s az egészet megfejelte azzal, hogy hagyományteremtő szándékkal megrendezte a Mikulásgyár Grand Prix-t, amelyen hazánk legismertebb autóversenyzői segédkeztek a célegyenesben megtartott akadályverseny sikeres lebonyolításában. A túraautó-világbajnokságon ezüstérmet szerző Michelisz Norbert egyenesen a párizsi díjkiosztó gáláról érkezett, hogy elrajtoltassa a versenyt, nehéz volt eldönteni, hogy a gyerekek azt élvezik jobban, hogy közös fotót készíthetnek vele, vagy azt, hogy futhatnak a legendás aszfaltcsíkon. Michelisz rajtoltatott, Kiss Norbert kamionos Európa-bajnok irányított a fordulóban, a célban pedig a Hungaroring elnök-vezérigazgatója, Gyulay Zsolt és Dakarra készülő Szalay Balázs adta át a nyeremény mikulás-sapkákat a futóknak.„A gyerekek nagyon bátrak és elszántak, ami nem csupán a futóverseny során derült ki, hanem akkor is, amikor habozás nélkül beszálltak a tűzoltó-autó kosarába, hogy feldíszítsék a Groupam Biztosító Zrt által megalkotott szimbolikus Ring karácsonyfáját. Bevallom, bíztam benne, hogy nekem ezt nem kell megtennem, mert tériszonyom van. Nagyon örülök, hogy csatlakozhattam ehhez a kezdeményezéshez, s hogy játékos formában az ő figyelmüket is felhívhattuk a közlekedésbiztonság fontosságára” – mondta Michelisz Norbert, aki Gyulay Zsolttal együtt beállt babgulyást, illetve kakaós csigát porciózni a versengésben elfáradt gyerekeknek. „A Hungaroring számára fontos a társadalmi szerepvállalás, a szezon során jó néhányszor szervezünk olyan aktivitást, amelynek a főszereplői gyerekek, s most is jó érzés volt látni, mekkora örömet szereztünk a családoknak. Bár a kisvonat szokatlan jármű a Hungaroringen, látva a sikerét, lehet, hogy állandósítjuk” – viccelődött Gyulay Zsolt, a Hungaroring elnök-vezérigazgatója, de azt ő is belátta, hogy a legnépszerűbb program mégiscsak az volt, hogy tűzoltó-autó kosarából lehetett karácsonyfát díszíteni. 
„Én még mindig hiszek a mikulásban” – mosolygott kamionos Európa-bajnokunk Kiss Norbert, s csatlakozott hozzá a Dakar-ralira készülő Szalay Balázs is, aki elárulta, ő még az idén is kitette az ablakba a csizmáját, s kapott is bele csoki mikulást. A Dakar-ralin ezzel óvatosabban bánik, ugyanis előfordult Afrikában, hogy aki a sátron kívül hagyta a csizmáját, reggelre kelve nem ajándékot, hanem skorpiót talált benne.  Ilyesmitől most nem kellett tartani, igaz, a téli időben nem is akarta senki levenni a csizmáját. Helyette elmentek kisvonatozni, vagy Hop on, Hop off buszokkal járták be a pálya aszfaltcsíkját, terepjárókkal a Hungaroring vadregényes erdejét, vagy éppen a fűtött boxokban találták meg az őket legjobban szórakoztató programot – részeg-szemüveges vezetést, kerékcsere-szimulátort, mikulás-kereső versenyt. Hatalmas tetszést aratott, hogy az egyik boxban állt egy piros autó – no nem a télapó szánja, hanem egy valódi Ferrari. No meg a Gender Racing két Formula–Renault-ja, amelyet közelről is szemügyre vehettek a gyerekek. 
„Látszik, hogy ebben a programban a szívük-lelkük benne van” – a köszönte meg a programot az egyik nagycsaládos apuka, jelezve, a Mikulásgyár Grand Prix résztvevői nagyon jól érezték magukat a különleges eseményen. A Hungaroringen kialakított Mikulásgyár gyűjtőponton továbbra is várják az ajándékokat a tartós élelmiszereket, tisztító- és tisztálkodási szereket, valamint jó állapotú ruhákat, könyveket és játékokat. A gyűjtőpont december 22-éig hétfőtől szombatig 9.00 és 17.00 óra között tart nyitva. 

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF