HU | EN
REGISZTRÁCIÓ
TANPALYA.HU
HUNGARORING PRÉMIUM TRÉNING
Részletek: TANPALYA.HU
VIGYÁZUNK ÖNÖKRE
GROUPAMA TANPÁLYA
Vigyázunk önökre!
Biztonságos tréningek a Tanpályán.
Az Ön egészsége fontos számunkra!
Tekintse meg, hogyan vigyázunk
az Ön biztonságára.
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

GROUPAMA TANPÁLYA

Kedves Ügyfelünk!
A tréningek szigorú biztonsági szabályai szerint kísérõk nem tartózkodhatnak a területen. Így a  Hungaroring fõbejáratánál a Biztonsági szolgálat csak a résztvevõk számára engedélyezi a belépést. Mindannyiunk egészségének megõrzése érdekében kérjük a fentiek betartását.
Köszönjük a megértést!

Semmelweis Egyetem vezetéstechnikai tréning

2020. szeptember 01. 10:31
Untitled Document
A Semmelweis Egyetem Műszaki Főigazgatósága augusztus 24. és 26. között gépjárművezetői tréninget szervezett a Központi Diszpécser- és Járőrszolgálat tagjainak, valamint a Logisztikai Osztály sürgősségi vérszállítóinak. A sofőrök olyan vezetéstechnikai gyakorlatokkal készültek fel a jármű elé kerülő akadályokra és váratlan helyzetekre, mint a felugró vízfal vagy az ún. rántópad.

A Hungaroring Groupama Tanpályán rendezett gépjárművezetői tréningen a Központi Diszpécser- és Járőrszolgálat tagjai és a sürgősségi vérszállítók vettek részt. Előbbi szolgálat munkatársainak eddig is rendszeresen szerveztek különböző továbbképzéseket az asszertív kommunikációs oktatástól az intézkedéstaktikai tréningekig. Az itt dolgozók feladatai közé tartozik a személyi- és vagyonvédelem, a járőrözés, vagy a káreseményekhez, intézkedést igénylő különleges helyzetekhez való kivonulás: ők járnak el például akkor is, ha valaki megsérti a látogatási tilalmat, esetleg egy agresszív beteg vagy hozzátartozó okoz problémát. „Ilyenkor a kollégáknak felfokozott érzelmi állapotban, fejben már az intézkedésre készülve kell a helyszínre érkezniük lehetőleg minél gyorsabban, de biztonságosan, a közlekedési szabályokat betartva” – magyarázta Mészáros István műszaki főigazgató, miért hasznos a vezetéstechnikai tréning számukra.


A logisztikai osztály sofőrjein szintén nagy a terhelés, hiszen 24 órás szolgálatban, rengeteg kilométert megtéve ők biztosítják az egyetem vér- és mintaszállítását. A körjárati rendszer mellett különösen fontos a sürgősségi vérszállítási feladat, amikor megkülönböztető jelzést használva a lehető leggyorsabban kell eljuttatniuk egyszerre akár több vérkészítményt a helyszínre. „A gépjárművezetés egyébként is veszélyes üzem, különösen a fővárosban. Sürgősség esetén, szirénát és kék lámpát használva pedig még kockázatosabb a közlekedés, nemcsak remek reflexekre, de elkerülő manőverekre és jó helyzetfelismerésre is szükség van” – mutatott rá a Műszaki Főigazgatóság főigazgatója, aki felhívta a figyelmet arra is, hogy a sofőröknek ilyenkor nemcsak a saját és a többi közlekedő testi épségére kell figyelniük, hanem a szállítmány biztonságára is. „Ezért is fontos, hogy valóban csak azokat a vérkészítményeket és mintákat rendeljék sürgősséggel, amelyek esetén ez valóban szükséges” – emelte ki Mészáros István.


A tanpályáján bója-akadályokkal, szlalommal, a jármű elé kilépő gyalogost imitáló felugró vízfallal és ún. rántópados gyakorlattal is készülhettek a váratlan helyzetekre az intézmény munkatársai. A tréningen minden munkatárs részt vett, aki a járőrszolgálatban és a vérszállításban dolgozik. Mészáros István szerint fontos, hogy a hasonló képzések folyamatosak legyenek, csak így biztosítható ugyanis a munkatársak fejlődése és az, hogy a pályán megtanultak valóban beépüljenek, használhatóak legyenek a mindennapi munka során. „A Groupama tanpályával kötött, rendkívül kedvezményes árú megállapodás megteremtette az alapot ahhoz, hogy a jövőben is folytatódhassanak a továbbképzések” – mondta el Mészáros István.

Szabó Ádám
Fotó: Kovács Attila – Semmelweis Egyetem
Videó: Major Bálint, Gál Bettina – Semmelweis Egyetem

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF