HU | EN
ÚJRA NYITVA 2020. MÁJUS 25-től
TANPALYA.HU
KINYIT A TANPÁLYA
2020. május 25-től újra várjuk!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

GROUPAMA TANPÁLYA

NYITÁS: 2020. május 25.


Sikerrel zárult a második Tanpályás workshop

2017. május 18. 12:10
A tavaly őszi első saját szervezésű workshopot hagyományteremtő céllal rendeztük meg. A résztvevők visszajelzései és saját tapasztalataink alapján megérte a befektetett energiát, sőt már a bővítési lehetőségeken törtük a fejünket. Arra jutottunk, hogy kis létszámú „családias” jelleget és a szakmai beszélgetések fél napos időtartamát megtartjuk, inkább az évi egy alkalmat bővítjük még eggyel. Ennek eredményeként a második eseményt 2017. május 9-én rendeztük meg..

Elsőként a közönség egy flottakezelőt ismerhetett meg, a NextAuto-t, akik nemcsak magukat mutatták be Petrányi Zoltán tulajdonos és Boros Gábor cégvezetőn keresztül, de ügyfelei is megszólaltak, összevetve a korábbi és a jelenlegi partneri tapasztalataikat a flottakezelésben.  Másodikként Szabó András, az iData tulajdonosa villantotta fel a flottakövetésben rejlő informatikai megoldások jelenét és jövőjét, bemutatva a hagyományos megoldások mellett a vezetési stílus elemzés általuk fejlesztett lehetőségeit.
Harmadikként Katona Csabát, a Tanpálya Kft. Off-road vezető instruktorát invitálta beszélgetésre a rendezvény moderátora, Kőváry Barna. „Az off-road nemcsak élmény…” kezdte Csaba a mondandóját és kitért a céges pick up járműveket használó ügyfelek tréningezésén gyűjtött tapasztalatokra, a terepképességek megfelelő használatát érintő hiányosságokra. Pandur Imre is bekapcsolódott a csevegésbe a Magyar Posta Zrt. részéről, mint a vállalat flottakezelésért felelős munkatársa. Megosztotta velünk meglátásait, hiszen ők új beszerzésű Mahindra típusú pick up járművekre kértek a Tanpályától tréninget.
Rövid szünet után két műszaki jellegű előadást élvezhettünk. Először Bajok Gábor emelkedett szólásra a MOTUL képviseletében, aki az egyre jobban terjedő duplakuplungos automata váltók megfelelő kenésének fontosságára hívta fel a figyelmünket.Ezt követte Pollák Péter (Michelin Hungária Kft.) beszámolója, aki a gumiabroncsok használati idejét járta körül a közlekedésbiztonság és a gazdaságosság szempontjait alapul véve. Érdekes adatok, meglátások és kérdések hangoztak el a profilmélység és a gumi korával kapcsolatban.
Sokunknak meggyűlt már a baja közúton a hirtelen felbukkanó vaddal. Ezt a témát jártuk körbe, melyhez segítségül hívtuk Matyó Csabát, a Tanpálya egyik instruktorát, aki a baleseti helyszínelő szemszögéből tekintett az eseményre, dr. Heltai Miklóst (SZIE Vadvilág Megőrzési Intézet), aki a vad oldaláról közelítette meg a történetet, és Szabó Imrét a Groupama részéről, aki a probléma jogi és biztosítási vetületét tekintette át. Persze mindhárman hozzá tudtak szólni egymás témáihoz is. A hallgatóság köréből pedig több konkrét esetre vonatkozó kérdés is felmerült, amelyre a három szakember életszerű válaszokkal tudott szolgálni.Végül a jelenkor egyik legizgalmasabb témáját boncolgatta Sebestyén István és Nagy György az E-verda képviseletében, ami nem más, mint az elektromos járművek térhódításával együtt járó környezetvédelmi szempont. 
Néhány konkrétan elhangzó kérdés: az akkumulátor élettartam és utóélet, fenntarthatósági szempontok, a jelenlegi hagyományos energiaforrások szerepe az elektromos mobilitásban, az egyes országok energiamix helyzetének összehasonlítása a hazaival.A jó hangulatú, humorral és olykor szakmai vitákkal  tarkított előadások után következett a jól megérdemelt ebéd és az élményprogramok.
A kiállított és tesztelhető új autókból nem volt hiány, még egy premier előtti modellt is  üdvözölhettünk a rendezvényen. 
Aki a saját autóját és tudását kívánta próbára tenni,  a Tanpálya két legizgalmasabb pályáján gyakorolhatott. Az off-road most sem maradhatott ki, de ezúttal nem csak utasként élvezhettük a terepezés szépségeit, hanem az off-road tanpályán már volán mögé ülhettünk. A Bolond Autó egyértelműen a játékos kihívások kedvelőinek nyerte el a tetszését.Összességében hangulatát és szakmaiságát tekintve egy nagyon pozitív eseményt tudhatunk magunk mögött.  Erről árulkodik a résztvevők és előadók visszajelzése egyaránt. 

Szeptemberben ismét találkozunk. 

Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF