HU | EN
VIGYÁZUNK ÖNÖKRE
GROUPAMA TANPÁLYA
Vigyázunk önökre!
Biztonságos tréningek a Tanpályán.
Az Ön egészsége fontos számunkra!
Tekintse meg, hogyan vigyázunk
az Ön biztonságára.
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.

SZOLGÁLTATÁSOK

Kedves Ügyfelünk!
A tréningek szigorú biztonsági szabályai szerint kísérõk nem tartózkodhatnak a területen. Így a  Hungaroring fõbejáratánál a Biztonsági szolgálat csak a résztvevõk számára engedélyezi a belépést. Mindannyiunk egészségének megõrzése érdekében kérjük a fentiek betartását.
Köszönjük a megértést!

Vállalati rendezvények lebonyolítása

Lehetőség nyílik vezetéstechnikai tréningekkel élményprogramokkal egybekötött szakmai előadások, sajtótájékoztatók, bemutatók, szabadtéri rendezvények, csapatépítő programok, tesztvezetéseknek, márkatalálkozók, stb. megszervezésére.

A rendezvények programja hagyományos vezetéstechnikai feladatokra épül, és tovább színesíthető más, vezetéshez kapcsolódó programelemekkel is.. A különböző pályarészeken a résztvevők biztonságos körülmények között gyakorolhatják az időjárás-változásból, vagy baleseti szituációból adódó vészhelyzetek kivédést, megoldását. A rendezvény végén minden résztvevő névre szóló emléklapot kap. Szlalomverseny esetén az  első három helyezett - akár több kategóriában is - kupával díjazható.Pályahasználati konstrukciók

Vállalati rendezvényekre kétórás, félnapos és egynapos pályahasználati konstrukcióval lehet igénybe venni a Vezetéstechnikai Centrumot, amely során 50-100 főt tudunk fogadni. Alternatív programok beiktatásával, kötetlenebb formában ennél több, akár 150-200 főnek is tudunk érdekes és izgalmas programmal szolgálni. 

Családi napok megrendezésére is kiválóan alkalmas létesítményünk, hiszen míg a szülők vezetéstechnikai tudásukat csiszolják a Tanpályán, addig a gyerekek is ismerkedhetnek a biztonságos közlekedés és a vezetés alapjaival a Gyermek Közlekedési Parkban.
A számukra kialakított pálya Magyarország legkorszerűbb közlekedési parkja, ahol elektromos kisautókkal gyakorolhatnak. A nap során a gyerekekben rögzülnek az alapvető KRESZ-szabályok. Megismerkednek olyan alapvető biztonsági tényezőkkel, mint a biztonsági öv használatának fontossága. Továbbá, hogyan kell viselkedni helyesen az autóban, és a közlekedésben résztvevő társakkal szemben.
Minden egy helyen

A Tanpálya kiszolgáló épületében minden megtalálható, ami lebonyolításához elengedhetetlen. Modern technikával felszerelt, légkondicionált rendezvénytermünk 50-80 fő fogadására alkalmas. Továbbá három 15-20 főt befogadó kisebb előadó-termet tudunk biztosítani. 
A fogadótérben található jól felszerelt büfénk remek helyszíne a vendégfogadásnak (reggeli, kávéház, állófogadás...stb), amely a tavaszi és nyári hónapokban terasszal és tetőterasszal  is bővíthető. Innen remek rálátás nyílik a pályákon autózókra, illetve a versenypályára is. Figyelemmel kísérhető a program olyanok számára is, akik nem kívánnak részt venni a vezetésen.

Árainkról bővebben...

Rendezvények több száz fő esetén

A Hungaroring található autózáshoz, motorozáshoz kapcsolódó kiegészítő program lehetőségek és helyszínek:

Hungaroring Off-Road Centrum

A Hungaroring 30 hektáros erdejében több mint 20 km-es erdei úthálózat található, amely természetes terepakadályokkal tűzdelt (árkok, lejtők, emelkedők, nehezen járható terepszakaszok) és kiválóan alkalmas csapatépítő programok és 4x4-es terepjáró túrák helyszínéül.

Hungaroring Off-Road Centrum

Hungaroring Motoros Akadémia

A Hungaroring versenypálya nyitott kapukkal várja a motoros társadalom tagjait. Számukra szervezett Hungaroring nyíltnapok mellett már elérhető a biztonságos közlekedést és vezetéstechnikai fejlődést segítő Hungaroring Motoros Akadémia.

Hungaroring Motoros Akadémia

Hungaroring Go-kart Centrum

A teljesen megújult és minden korszerű igénynek megfelelő Gokart Center Budapest mellett, a Hungaroring Motorizációs Központ területén, egészen konkrétan a Formula-1-es versenypálya közepén direkt e célra kialakított, exkluzív környezetben várja a gokartozni vágyókat.

Hungaroring Go-kart Centrum  (A Hungaroring Go-kart Centrum bérléséről ajánlat a info@hungaroringkartcenter.hu címen kérhető.)

Hungaroring Versenypálya

Klasszikus. Ez az a jelző, amelyet az utóbbi években megkapott vagy inkább kiérdemelt a Hungaroring. Az idestova majd' három évtizede felépített pálya akkoriban azért számított kuriózumnak, mert az első volt a vasfüggöny mögött, ma pedig azért, mert a harmadik azon pályák sorában (csupán Monte-Carlo és Monza előzi meg), amelyek folyamatosan szerepelnek a versenynaptárban. 

Hungaroring Versenypálya (A Hungaroring bérléséről ajánlat a sales@hungaroring.hu címen kérhető.)


 

 

Külső helyszíni rendezvények

A "hagyományos" tréningjeinken kívül a tizenhét éves fennállásunk óta számos kisebb és igazán nagy, országos szintű rendezvénynek is otthont adott létesítményünk, így vezetéstechnikai rendezvények szervezése és lebonyolítás terén is kellő tapasztalattal rendelkeznek kollégáink. Ráadásul az ország bármely szegletébe el tudjuk vinni közlekedésbiztonsági és élmény programjainkat.

Gyermek csomag

Tanpályánk hisz benne, hogy a közlekedésre való nevelést nem lehet elég korán elkezdeni, hiszen a ma gyermekei a holnap sofőrjei lesznek. Éppen ezért a fiatalabb generáció több csoportját is igyekszünk megszólítani felvilágosító munkánkkal.

A legfiatalabbaknak (6-12 év) KRESZ parkunk elektromos kisautói jelenthetik a vonzerőt, mely programot kiegészítünk játékos KRESZ tábla ismerkedéssel és egyéb, akár már a kerékpározás alkalmával is hasznosítható ismeret átadással.   
        


Azon gyerekek számára, akik már kinőttek a színes kisautóink hajszolásából, felvilágosító jelleggel tudunk közlekedésbiztonsági programot tartani. Mivel ez a korosztály a közlekedésben gyalogosként vagy kerékpárosként vesz részt, az okítás során az autó és a gyalogos/kerékpáros viszonyára fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. Ezen felül biztonsági öv szimulátorunkkal és ittas állapotot imitáló szemüvegeinkkel a közlekedésbiztonság egyéb veszélyforrásaira is fel tudjuk hívni a figyelmet.

Vezetéstechnika csomag

Megfelelő méretű szabad, szilárd burkolatú terület esetén, külső helyszínen is módunkban áll vezetéstechnikai tréninget tartani a jogosítvánnyal rendelkezők számára, mind elméleti mind pedig gyakorlati felkészítéssel. A Tanpályán bonyolított tréningjeinkhez hasonlóan csoportokban dolgozva, de az egyéni értékelést biztosítva rádió adó-vevővel kommunikálva zajlanak képzéseink. A feladatok között fékezési és kormányzási gyakorlatok szerepelnek, melyek hatékonyan elősegítik a nagyobb vezetői rutin és tudás kialakítását, valamint hasznos tapasztalatokat biztosítanak az autó és a gumiabroncs megismerését illetően. Ezt az ajánlatunkat tehát a kifejezetten képzés centrikus programokhoz ajánljuk.
Csúszó szimulátor

A szimulátor egy tökéletes megoldás a gépjárművezetők továbbképzésére, amely megtanítja a vezetőket az előre nem látott problémák kezelésére.
A szimulátor vezetése során megtapasztalható, hogy pontosan miként viselkedik egy jármű a gumiabroncsok és az út tapadásának elvesztésekor. Hogyan hatnak a kedvezőtlen időjárási viszonyok, a túlzott sebesség megválasztás, s hirtelen fékezés vagy a járművezető hibás kormánykerék kezelése. Más programokkal szemben a szimulátor vezetésével nem csak az egyszerű motoros képességek javíthatók, mivel az ilyen jármű vezetőjének folyamatosan előre kell gondolkodni, hogy az uralmat fenntartsa a jármű felett, és megelőzze a bajt. 

Élmény csomag

Élmény csomagunk a partnertalálkozók, céges rendezvények során képes betekintést nyújtani a közlekedésbiztonság valamint a vezetéstechnika világába. Mivel egy-egy ilyen rendezvénynek sokkal inkább a jókedv, mint a kötöttségek a jellemzői, olyan programokkal igyekszünk színesíteni a jelen lévők idejét, melyek önfeledt pillanatokat képesek okozni számukra. Vezetéstechnikai gyakorlataink közül azokat szedtük egy csokorba, melyeknél fontos az ügyesség, ugyanakkor jellegükből fakadóan csapatépítő hatásúak,vagy időméréssel fűszerezve versenylázba hozzák a vendégeket.Igény esetén lehetőség nyílik off-road programjainkat is külső helyszínre telepíteni, mobil off-road és quad, vagy munkagép pálya kialakításával.
Egyedi árajánlat kérése: ertekesites@tanpalya.hu

Áraink

Itt tájékozódhat szolgáltatásaink díjszabásairól:

EXKLUZÍV Tanpálya használat ár
4 óra hétköznap                          919 600 + ÁFA
4 óra hétvégén                          946 000 + ÁFA
6 óra hétköznap                       1 246 300 + ÁFA
6 óra hétvégén                       1 353 000 + ÁFA
8 óra hétköznap                       1 573 000 + ÁFA
8 óra hétvégén                       1 760 000 + ÁFA
2 óra hétköznap                          508 200 + ÁFA
2 óra hétvégén                          554 400 + ÁFA
túlhasználati díj / óra                          172 700 + ÁFA

Autóbérlés ár
2 óra 9 350 Ft + ÁFA
fél nap 18 700 Ft + ÁFA
egy napra 37 400 Ft + ÁFA

Bérlehető autótípusok: 
  • Volkswagen Touran
  • Seat Leon
  • Skoda Yeti 
  • Skoda Fabia 
  • Volkswagen Amarok 

Az exkluzív pályahasználati díjak a következő szolgáltatásokat foglalják magukba:

  • teljes terület exkluzív használatát
  • instruktorok díját
  • vezetéstechnikai program teljes körű lebonyolítását
  • vezetéstechnikai tanpályákon történő események biztosítási díját


Miniring díjszabás  hétköznap hétvége
Gyermek Park használati díja 8 óra időtartamban: 88.000 Ft + ÁFA  

A díjak minden esetben tartalmazzák a program lebonyolítást rádióhasználattal, oklevelek díját, a tantermek és szociális helységek használatát, továbbá a teljes körű biztosítás díját.


A fentiek irányárak, kérjen egyedi ajánlatot.


 díjszabását itt tekintheti meg.

Rendezvényeink kizárólagos catering partnere:

Hungaroring Catering KFT/Pole Position Bistro & Terrace 

 
Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF