HU | EN
REGISZTRÁCIÓ
TANPALYA.HU
HUNGARORING PRÉMIUM TRÉNING
Részletek: TANPALYA.HU
VIGYÁZUNK ÖNÖKRE
GROUPAMA TANPÁLYA
Vigyázunk önökre!
Biztonságos tréningek a Tanpályán.
Az Ön egészsége fontos számunkra!
Tekintse meg, hogyan vigyázunk
az Ön biztonságára.
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.
ELEKTROMOS TÖLTŐ
TANPÁLYA
Elektromos töltő
Chademo töltő a Hungaroring
területén a Tanpályán!
Kérjük használat előtt
regisztráljon: regisztráció

SZOLGÁLTATÁSOK

Kedves Ügyfelünk!
A tréningek szigorú biztonsági szabályai szerint kísérõk nem tartózkodhatnak a területen. Így a  Hungaroring fõbejáratánál a Biztonsági szolgálat csak a résztvevõk számára engedélyezi a belépést. Mindannyiunk egészségének megõrzése érdekében kérjük a fentiek betartását.
Köszönjük a megértést!

Külső helyszíni rendezvények

A "hagyományos" tréningjeinken kívül a tizenhét éves fennállásunk óta számos kisebb és igazán nagy, országos szintű rendezvénynek is otthont adott létesítményünk, így vezetéstechnikai rendezvények szervezése és lebonyolítás terén is kellő tapasztalattal rendelkeznek kollégáink. Ráadásul az ország bármely szegletébe el tudjuk vinni közlekedésbiztonsági és élmény programjainkat.

Gyermek csomag

Tanpályánk hisz benne, hogy a közlekedésre való nevelést nem lehet elég korán elkezdeni, hiszen a ma gyermekei a holnap sofőrjei lesznek. Éppen ezért a fiatalabb generáció több csoportját is igyekszünk megszólítani felvilágosító munkánkkal.

A legfiatalabbaknak (6-12 év) KRESZ parkunk elektromos kisautói jelenthetik a vonzerőt, mely programot kiegészítünk játékos KRESZ tábla ismerkedéssel és egyéb, akár már a kerékpározás alkalmával is hasznosítható ismeret átadással.   
        


Azon gyerekek számára, akik már kinőttek a színes kisautóink hajszolásából, felvilágosító jelleggel tudunk közlekedésbiztonsági programot tartani. Mivel ez a korosztály a közlekedésben gyalogosként vagy kerékpárosként vesz részt, az okítás során az autó és a gyalogos/kerékpáros viszonyára fektetjük a legnagyobb hangsúlyt. Ezen felül biztonsági öv szimulátorunkkal és ittas állapotot imitáló szemüvegeinkkel a közlekedésbiztonság egyéb veszélyforrásaira is fel tudjuk hívni a figyelmet.

Vezetéstechnika csomag

Megfelelő méretű szabad, szilárd burkolatú terület esetén, külső helyszínen is módunkban áll vezetéstechnikai tréninget tartani a jogosítvánnyal rendelkezők számára, mind elméleti mind pedig gyakorlati felkészítéssel. A Tanpályán bonyolított tréningjeinkhez hasonlóan csoportokban dolgozva, de az egyéni értékelést biztosítva rádió adó-vevővel kommunikálva zajlanak képzéseink. A feladatok között fékezési és kormányzási gyakorlatok szerepelnek, melyek hatékonyan elősegítik a nagyobb vezetői rutin és tudás kialakítását, valamint hasznos tapasztalatokat biztosítanak az autó és a gumiabroncs megismerését illetően. Ezt az ajánlatunkat tehát a kifejezetten képzés centrikus programokhoz ajánljuk.
Csúszó szimulátor

A szimulátor egy tökéletes megoldás a gépjárművezetők továbbképzésére, amely megtanítja a vezetőket az előre nem látott problémák kezelésére.
A szimulátor vezetése során megtapasztalható, hogy pontosan miként viselkedik egy jármű a gumiabroncsok és az út tapadásának elvesztésekor. Hogyan hatnak a kedvezőtlen időjárási viszonyok, a túlzott sebesség megválasztás, s hirtelen fékezés vagy a járművezető hibás kormánykerék kezelése. Más programokkal szemben a szimulátor vezetésével nem csak az egyszerű motoros képességek javíthatók, mivel az ilyen jármű vezetőjének folyamatosan előre kell gondolkodni, hogy az uralmat fenntartsa a jármű felett, és megelőzze a bajt. 

Élmény csomag

Élmény csomagunk a partnertalálkozók, céges rendezvények során képes betekintést nyújtani a közlekedésbiztonság valamint a vezetéstechnika világába. Mivel egy-egy ilyen rendezvénynek sokkal inkább a jókedv, mint a kötöttségek a jellemzői, olyan programokkal igyekszünk színesíteni a jelen lévők idejét, melyek önfeledt pillanatokat képesek okozni számukra. Vezetéstechnikai gyakorlataink közül azokat szedtük egy csokorba, melyeknél fontos az ügyesség, ugyanakkor jellegükből fakadóan csapatépítő hatásúak,vagy időméréssel fűszerezve versenylázba hozzák a vendégeket.Igény esetén lehetőség nyílik off-road programjainkat is külső helyszínre telepíteni, mobil off-road és quad, vagy munkagép pálya kialakításával.
Egyedi árajánlat kérése: ertekesites@tanpalya.hu
Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF