HU | EN
VIGYÁZUNK ÖNÖKRE
GROUPAMA TANPÁLYA
Vigyázunk önökre!
Biztonságos tréningek a Tanpályán.
Az Ön egészsége fontos számunkra!
Tekintse meg, hogyan vigyázunk
az Ön biztonságára.
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Ön mit tenne, ha...
...durrdefektet kapna az autópályán?
...kiugrana autója elé egy szarvas?
...egy jégbordán megcsúszna?

Próbálja ki magát vészhelyzetben!
Nálunk biztonságban gyakorolhat!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
Szerezz gyakorlatot ezen a pályán is!
Ifjúsági vezetéstechnikai tréningek 40% kedvezménnyel!
VEZETÉSTECHNIKAI TRÉNINGJEINK
TANPÁLYA
15% KEDVEZMÉNY!
Groupama KGFB, vagy Casco biztosítással 15%-os kedvezménnyel
veheti igénybe egyes vezetéstechnikai tréningjeinket!
MOTOROS TRÉNINGJEINK
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROS AKADÉMIA
MOTOROZZ ÚGY, HOGY TELJES
BIZTONSÁGGAL URALOD A MOTOROD!
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM
OFF-ROAD CENTRUM ÉS ERDŐ
30 hektáros erdőben több mint 20 km-es
erdei úthálózat található,
amely kiválóan alkalmas 4x4-es terepjáró képzések
és csapatépítő programok helyszínéül.
A LEGKISEBBEKNEK IS
MINIRING
OSZTÁLYKIRÁNDULÁS, CSALÁDI NAP, NYÁRI TÁBOR
6 éves kortól nyújtunk érdekes és hasznos
közlekedési ismereteket, fejlesztő programokat.

SZOLGÁLTATÁSOK

Kedves Ügyfelünk!
A tréningek szigorú biztonsági szabályai szerint kísérõk nem tartózkodhatnak a területen. Így a  Hungaroring fõbejáratánál a Biztonsági szolgálat csak a résztvevõk számára engedélyezi a belépést. Mindannyiunk egészségének megõrzése érdekében kérjük a fentiek betartását.
Köszönjük a megértést!

Vállalati rendezvények lebonyolítása

Lehetőség nyílik vezetéstechnikai tréningekkel élményprogramokkal egybekötött szakmai előadások, sajtótájékoztatók, bemutatók, szabadtéri rendezvények, csapatépítő programok, tesztvezetéseknek, márkatalálkozók, stb. megszervezésére.

A rendezvények programja hagyományos vezetéstechnikai feladatokra épül, és tovább színesíthető más, vezetéshez kapcsolódó programelemekkel is.. A különböző pályarészeken a résztvevők biztonságos körülmények között gyakorolhatják az időjárás-változásból, vagy baleseti szituációból adódó vészhelyzetek kivédést, megoldását. A rendezvény végén minden résztvevő névre szóló emléklapot kap. Szlalomverseny esetén az  első három helyezett - akár több kategóriában is - kupával díjazható.Pályahasználati konstrukciók

Vállalati rendezvényekre kétórás, félnapos és egynapos pályahasználati konstrukcióval lehet igénybe venni a Vezetéstechnikai Centrumot, amely során 50-100 főt tudunk fogadni. Alternatív programok beiktatásával, kötetlenebb formában ennél több, akár 150-200 főnek is tudunk érdekes és izgalmas programmal szolgálni. 

Családi napok megrendezésére is kiválóan alkalmas létesítményünk, hiszen míg a szülők vezetéstechnikai tudásukat csiszolják a Tanpályán, addig a gyerekek is ismerkedhetnek a biztonságos közlekedés és a vezetés alapjaival a Gyermek Közlekedési Parkban.
A számukra kialakított pálya Magyarország legkorszerűbb közlekedési parkja, ahol elektromos kisautókkal gyakorolhatnak. A nap során a gyerekekben rögzülnek az alapvető KRESZ-szabályok. Megismerkednek olyan alapvető biztonsági tényezőkkel, mint a biztonsági öv használatának fontossága. Továbbá, hogyan kell viselkedni helyesen az autóban, és a közlekedésben résztvevő társakkal szemben.
Minden egy helyen

A Tanpálya kiszolgáló épületében minden megtalálható, ami lebonyolításához elengedhetetlen. Modern technikával felszerelt, légkondicionált rendezvénytermünk 50-80 fő fogadására alkalmas. Továbbá három 15-20 főt befogadó kisebb előadó-termet tudunk biztosítani. 
A fogadótérben található jól felszerelt büfénk remek helyszíne a vendégfogadásnak (reggeli, kávéház, állófogadás...stb), amely a tavaszi és nyári hónapokban terasszal és tetőterasszal  is bővíthető. Innen remek rálátás nyílik a pályákon autózókra, illetve a versenypályára is. Figyelemmel kísérhető a program olyanok számára is, akik nem kívánnak részt venni a vezetésen.

Árainkról bővebben...Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF