HU | EN
UTALVÁNYOK
HUNGARORINGSHOP.HU

SZOLGÁLTATÁSOK

Ünnepi nyitvatartás és vásárlási információk itt.

Vállalati rendezvények lebonyolítása

Lehetőség nyílik vezetéstechnikai tréningekkel élményprogramokkal egybekötött szakmai előadások, sajtótájékoztatók, bemutatók, szabadtéri rendezvények, csapatépítő programok, tesztvezetéseknek, márkatalálkozók, stb. megszervezésére.

A rendezvények programja hagyományos vezetéstechnikai feladatokra épül, és tovább színesíthető más, vezetéshez kapcsolódó programelemekkel is.. A különböző pályarészeken a résztvevők biztonságos körülmények között gyakorolhatják az időjárás-változásból, vagy baleseti szituációból adódó vészhelyzetek kivédést, megoldását. A rendezvény végén minden résztvevő névre szóló emléklapot kap. Szlalomverseny esetén az  első három helyezett - akár több kategóriában is - kupával díjazható.Pályahasználati konstrukciók

Vállalati rendezvényekre kétórás, félnapos és egynapos pályahasználati konstrukcióval lehet igénybe venni a Vezetéstechnikai Centrumot, amely során 50-100 főt tudunk fogadni. Alternatív programok beiktatásával, kötetlenebb formában ennél több, akár 150-200 főnek is tudunk érdekes és izgalmas programmal szolgálni. 

Családi napok megrendezésére is kiválóan alkalmas létesítményünk, hiszen míg a szülők vezetéstechnikai tudásukat csiszolják a Tanpályán, addig a gyerekek is ismerkedhetnek a biztonságos közlekedés és a vezetés alapjaival a Gyermek Közlekedési Parkban.
A számukra kialakított pálya Magyarország legkorszerűbb közlekedési parkja, ahol elektromos kisautókkal gyakorolhatnak. A nap során a gyerekekben rögzülnek az alapvető KRESZ-szabályok. Megismerkednek olyan alapvető biztonsági tényezőkkel, mint a biztonsági öv használatának fontossága. Továbbá, hogyan kell viselkedni helyesen az autóban, és a közlekedésben résztvevő társakkal szemben.
Minden egy helyen

A Tanpálya kiszolgáló épületében minden megtalálható, ami lebonyolításához elengedhetetlen. Modern technikával felszerelt, légkondicionált rendezvénytermünk 50-80 fő fogadására alkalmas. Továbbá három 15-20 főt befogadó kisebb előadó-termet tudunk biztosítani. 
A fogadótérben található jól felszerelt büfénk remek helyszíne a vendégfogadásnak (reggeli, kávéház, állófogadás...stb), amely a tavaszi és nyári hónapokban terasszal és tetőterasszal  is bővíthető. Innen remek rálátás nyílik a pályákon autózókra, illetve a versenypályára is. Figyelemmel kísérhető a program olyanok számára is, akik nem kívánnak részt venni a vezetésen.

Árainkról bővebben...Michelisz Norbert ajánlásával

Groupama  Tanpálya Adószám: 12334023-2-13 Cégjegyzékszám: 13-09-078681
Cím: 2146 Mogyoród, Hungaroring út 10. Tel: (06-28) 441-951 Fax: (06-28) 441-961


Adatkezelési nyilvántartási szám: NAIH-83429/2015, ASZF