Hungaroring Prémium vezetéstechnikai tréning - 2020. március 11. és 23.

Egyedülálló exkluzív tréning a Hungaroring versenypályán!
Ne hagyja ki ezt az alkalmat, legközelebb ugyanis várhatóan 2021-ben tartunk újabb tréninget, regisztráljon minél hamarabb!

A Hungaroring Prémium tréning a legkomplexebb tréningünk, csak haladóknak ajánlott!

A vezetés a Tanpályán és a Hungaroring versenypályán zajlik. A tréning elméleti és gyakorlati részből áll.

A résztvevők a Tanpálya mind a négy gyakorlófelületét használva 10 fős csoportokban hajtják végre a feladatokat. Ezek során a hallgatók felkészülhetnek autójuk ívmeneti viselkedésére, kerülési manőverek során mutatott mozgásukra illetve egyéb vészhelyzetekre. Ezeknek nem csak a hétköznapi közlekedés során, hanem a versenypályán lebonyolított, nagy tempójú feladatoknál is hasznukat veszik.

A Hungaroringen zajló gyakorlatok előtt a csoportot két kisebb, 5 fős csoportra bontjuk. Ezzel kompenzáljuk a versenypályán töltött rövidebb időtartamot. A versenypálya aszfaltcsíkján öt különböző feladat vár a tanulni vágyókra.Hungaroring Prémium tréning
Nagy sebességű vezetéstechnikai képzés a Hungaroringen:

08.30 – találkozó a Hungaroring főbejáratánál
08.30-09.00 - instruktori bevezetéssel érkezés a Tanpályára, welcome
09.00-10.00 – vezetéstechnika elmélet
10.00–13.00 – alapozó és vezetéstechnikai gyakorlatok a Tanpálya négy pályáján
13.00-13.30 – ebédszünet
13.30-16.45 – versenypálya gyakorlat
16.45 - zárás
A részvételi díj: 154 990 Ft

A tréningeken használt pályák: 1. Rántópados pálya, 2. ABS tesztpálya, 3. Körpálya, 4. Lejtő- és hegymeneti pálya és Hungaroring versenypálya

Részletes tréning leírás: http://tanpalya.hu/hu/hungaroring-premium/
NAGYSEBESSÉGŰ FELADATOK

A feladatokat nagy tempóval kell végrehajtani.
  1. Vészfékezés nagy sebességről (100-160 km/h).
  2. Nagy tempójú szlalom. A súlypontváltozásból eredő hatások (gyorsítás, lassítás, kanyarodás) és az ezekre küldött helyes, ill. helytelen válaszreakciók a vizsgálat tárgya. Mennyire képes uralni, irányítani a járművet, milyen a pedálok és a kormánykezelés összhangja.
  3. Nagy sebességű kerülő manőver hegy- és lejtmenetben. Egy három kapuból álló sáveltolásos kerülés, fékezetten végrehajtva. 60-100 km/óra közötti sebességgel.
  4. Komplex, több részből álló feladat. Először egy szűkülő kapusoron (tölcsér) kell precízen keresztül autózni, majd egy hosszú, szintén szűk, nem egyenes folyosón haladunk, végül egy íven történő célfékezés a feladat. Ezt a gyakorlatot lehet időméréssel is csinálni, így a végrehajtás sebessége is kellően gyors lesz.
  5. Komplex, több részből álló feladat. Az első egyenes a kellő sebesség eléréséhez kell, majd egy szűk, szigorú végű kanyar következik. Ezután egy "hangvillába" hajt a vezető, melynél a kijárati folyosót az instruktor hirtelen bemondása dönti el. Végül egy kanyaríven történő irányváltás-sor a feladat.


REGISZTRÁCIÓ- SZEMÉLYES ADATOK
       
Név:* Számlázási név :
Cím:* Számlázási cím :
E-mail:* Számla posta címe:
Telefon:* Adószám:
Életkor 25 év alatt:    
A *-al megjelölt adatok kitöltése kötelező!
TRÉNING ADATOK
       
Dátum:* Fizetendő összeg :
Időpont:*
 
 
Fizetési mód Előre utalás
SimplePay online bankkártyás fizetés
 

A részvétel feltétele, hogy mindegyik autó rendelkezzen ABS-szel.

Jelentkezési feltételek: A részvételi díj kiegyenlítését követően válik a regisztráció érvényessé. A regisztráció egy személy részvételére jogosít fel a választott időpontban. A regisztráció csak az adott eseményre használható fel, később nem érvényesíthető. A részvétel saját gépjárművel történik. Amennyiben a regisztrált személy nem jelenik meg az adott időpontban, a befizetett összeg nem kerül visszafizetésre. A regisztráció átruházható. Bővebb információ: 28-441-951; ertekesites@tanpalya.hu

Elfogadom a jelentkezési feltételeket

Az ÁSZF-et, az adatkezelési tájékoztatót és az adattovábbítási nyilatkozatot
elolvastam és az abban foglaltakat elfogadom!