Jelentkezés

VoucherBeváltás

Amennyiben már rendelkezik voucherrel (részvételi jeggyel) Egyszerre egy voucherrel (részvételi jeggyel) lehet regisztrálni. Több voucherrel (részvételi jeggyel) történő regisztráció esetén a regisztrációs folyamatot meg kell ismételni. Vásárlási utalvánnyal történő regisztráció esetén kérjük használja a regisztráció menüpontot.

Ha Feldobox, Nagynap vagy Meglepkék utalvánnyal rendelkezik, akkor a felületen egyelőre nem tud regisztrálni. kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot a a 06-28/441-951 telefonszámon munkaidőben (H-P: 9 – 16 óra), vagy az ertekesites@tanpalya.hu e-mail címen.

Tréning regisztráció

Regisztráció

Választott tréning
Bázis tréning
Résztvevők száma
Lehetséges időpontok
Megrendelés adatai
Megrendelő neve:
Megrendelő telefonszáma:
Megrendelő e-mail címe:
Irányítószám:
Település:
Közterület, házszám:
Céges számlát kérek
Számlázási adatok
Számlázási név:
Irányítószám:
Település:
Közterület házszám:
Adószám:
Megjegyzés
Fizetési adatok
Fizetendő
Fizetési mód
SimplePay bankkártyás vagy azonnali átutalásos fizetés
Banki átutalás
Vásárlási utalványt váltok be
Felhívjuk szíves figyelmüket, hogy a vásárlási utalvány kibocsátási értékénél kisebb értékű szolgáltatás igénybevétele esetén a fizetendő érték és a kibocsátási érték közötti különbség vissza nem téríthető. Vásárlási utalvánnyal történő fizetés esetén kérjük, hogy azok eredeti példányát a tréning kezdete előtt, a regisztráció során a kollégánk részére átadni szíveskedjenek. A vásrlási utalvány hiányában a résztvevő vagy a helyszínen rendezi a tréning díját, vagy egy másik alkalommal veszi igénybe a tréninget, az utalványok leadásával.
Vásárlási utalvány száma:
Biztonsági kód:
Amennyiben a regisztráció során több vásárlási utalványt is szeretne beváltani kérjük, hogy vásárlási utalványonként kattintson az érvényesítés gombra, majd ugyanabba a rubrikába írja be a következő utalvány adatait.