Köszöntő


Tradíció, tapasztalat és innováció - erre a három alapvető értékre épít a Tanpálya, hazánk első vezetéstechnikai centruma, amely 1998-ban nyitotta meg kapuit a Hungaroring területén. Egyik legfontosabb feladatunknak tekintjük, hogy a közúton közlekedők nap, mint nap épségben érjék el úti céljukat, s ennek érdekében folyamatosan fejlesztjük képzéseinket és infrastruktúránkat.

Évente több, mint tízezer járművezető vesz részt vállalati tréningjeinken és rendezvényeinken, de ugyanolyan fontos számunkra az egyéni vezetéstechnikai képzések népszerűsítése is. Azt szoktuk mondani, ha csak egy ember életét sikerül megóvni azzal, hogy felhívjuk a figyelmet a csúszós utak, a kopott abroncsok, a technikailag elhanyagolt autók veszélyeire, már megérte. Tapasztalt instruktoraink segítségével a tréningjeink résztvevői megtanulják, miként védhetik ki a veszélyes helyzeteket a közúton, hogyan reagáljanak tudatos magabiztossággal egy-egy váratlan helyzetben. 

Kiemelt missziónk, hogy a családoknak és az iskoláknak is partnerei legyünk a preventív baleset-megelőzési projektekben. Osztálykirándulásokon, Miniring nyári táboraink során ismertetjük meg őket a helyes közlekedési szabályokkal és kultúrával. Amellett, hogy a gyerekek játékosan tanulnak, az sem elhanyagolható, hogy megszeressék a Hungaroringet és a Tanpályát, és jó hírünket vigyék.

Szorosan együttműködünk olyan partnercégekkel, szakmai szervezetekkel és állami intézményekkel, amelyekkel közös értékünk az ilyen irányú társadalmi szerepvállalás.

A lenyűgöző környezet - az, hogy mindez az ország legnagyobb szabadtéri sportlétesítményének kapuin belül zajlik - pedig csak plusz adalék, ami miatt érdemes minket választani, hiszen megvan annak a varázsa, hogy tréningjeink résztvevői hazánk Formula-1-es versenypályájának területén fejleszthetik vezetési tudásukat. Ügyfeleink visszajelzései alapján szolgáltatásaink minden korosztálynak exkluzív élményt és azonnal hasznosítható gyakorlati tudást biztosítanak. 

Büszkék vagyunk rá, hogy az elmúlt években képesek voltunk folyamatosan megújulni, s ezáltal szervezeti szinten és működésben is megfelelni minden olyan kihívásnak, amelyet a XXI. század támaszt felénk.  A Tanpálya küldetése, hogy mindig egy lépéssel a jövő előtt járjon - csatlakozzon hozzánk ebben a különleges utazásban!