Referencia


Ők már minket választottak:


ZEISS Hungary

Precizitás, pontosság, profi kiszolgálás. Ez az a három fõ momentum, amelyet a Groupama Tanpálya vendégei kiemelnek, amikor arról kérdezik õket, hogyan érezték magukat az impozáns környezetben, a Hungaroringen található létesítményben. Ja, és még azt is , hogy remekül szórakoztak, miközben a biztonságosabb közlekedés irányába tettek lépéseket. 

   

Magyar Közút 

A vezetéstechnikai tréningeken társaságunk már 2013 óta vesz részt. Az első évben a 7,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeg feletti tehergépjárművekkel, 60 fővel, majd a következõ évtõl már a 3,5 tonna megengedett legnagyobb össztömeg alatti gépjárművekkel is részt vettünk a képzéseken 250-250 fővel évente. A megcsúszó tömeget – személygépjármű és tehergépjármű viszonylatban egyaránt – igen nehéz baleset elkerülésével kordában tartani. 

Kökény Imre oktatásszervezõ munkatárs
   

BKV 

Társaságunk a GKI tanfolyamok 2008-as bevezetése előtt is kiemelten fontosnak tartotta a biztonságos járművezetést. Már a ’80-as éves közepétől , Püspökszilágyi honvédségi területén kialakított csúszóspályán tartott vezetéstechnikai tréningeket, amelyek 1998-tól az újonnan megnyílt, a Hungaroring területén működő Vezetéstechnikai Centrumban kerültek megtartásra. Az időközben kötelezően előírt GKI tanfolyamok ezen a koncepción nem változtattak, tökéletesen illeszkednek Társaságunk minőségpolitikájába. 

Krizsán István iskolavezetõ
   

IIR Flottamenedzsment Magyarország

Évek óta hozunk ide rendezvényeket, idén immár 10. alkalommal kerül megrendezésre az éves nagyszabású IIR Flottamenedzsment konferencia, de a Jármûipari beszállítók számára szervezett eseményeinknek is idõrõl időre nagyszerű helyszínt biztosít a Tanpálya és a Hungaroring. Be kell valljam, az évek során megszerettük az itteni miliőt, megérintett a hely szelleme, amit csak fokoz a nagyszerű kiszolgálás , a változatos és sokrétű élményprogramok lehetősége , és nem utolsó sorban a mindig gördülékeny és dinamikus együttműködés. Sosem volt még olyan kérésünk, amit a Tanpálya ne tudott volna teljesíteni. A konferencia termek jól felszereltek és minden igényt kielégítenek. Öröm ide rendezvényt hozni. 

Bartalos Jenõ, ügyvezetõ igazgató
   

Siemens

A Siemens Zrt. fontosnak tartja, hogy kollégái minden időjárási körülmény között és szinte bármely terepen biztonságosan vezessék a gépjárműveiket, így rendszeresen vesznek részt a Groupama Tanpálya speciális defenzív tréningjén. A képzésnek egy on-road és off-road szekciója van. Mind a két szekciónál instruktor kollégáink egy rövid, de roppant tartalmas műszaki alapismeretekről szóló elméleti előadás keretében ismertetik a nap programjait, majd jöhet a tanpálya és az off-road pálya. Off-road tréningünk világszinten is egyedülállónak mondható, hiszen komplex kialakítása révén a terepvezetés minden részét gyakorolhatják, elsajátíthatják a résztvevők.
   

Aston Martin Budapest

Az INEOS Grenadier márkabevezetés és nemzetközi turné magyarországi állomásaként a mogyoródi Off-Road Centrumot választottuk. Különleges igényeinket rugalmasan kezelték, hamar megoldottunk a felmerülő problémákat. A rendezvény előkészítése és helyszínbejárás probléma nélkül zajlott. A jelenlévő instruktorok és programfelelősök munkáján látszott a sok éves tapasztalat, rutin és tudás. Külön köszönet a programon részt vevő instruktoroknak, akik fő feladatuk mellett az ügyfelek kezelésében, velük való kommunikációban és a helyzetek kezelésében is igazi profiként végezték a munkájukat. Összességében a három napos program hibátlanul zajlott, köszönhetően az Off-Road Centrum kollégái alaposságának és szakértelmüknek.

Szlifka János general manager

vezess

Visszajáró vendégek vagyunk a Vezessel. Több éve hagyományosan a Tanpályán rendezzük meg éves partnertalálkozónkat, ahol a hazai autóimportőröket látjuk vendégül. Minden évben magas színvonalon, kiváló hanglatban telik a rendezvény. A profi instruktőri- és a rugalmas, mindent megoldó szervező csapat évről-évre várakozásunkon felül teljesít, számukra nincs lehetetlen. Ami megvalósítható, azt meg is oldják.

Domonkos Szandra – marketingmenedzser

Alfa Amore

Az Alfa Amore csapata 2019 óta jár a Tanpályára vezetéstechnikai tréningeket szervezni az Alfa Romeós közösségnek. Eleinte 20-30 Alfával érkeztünk, a legutóbbi, 7. rendezvényünkön már 80 autó vett részt. Sok alfás már visszajáró résztvevőnk. Fontosnak tartjuk, hogy az alfás közösségünknek olyan programokat is szervezzünk, amelyek a balesetmegelőzésről szólnak, ebben jó partner a Tanpálya, ahol a szakképzett instruktorok tanítják meg a csapatunkat az extrém körülmények közötti vezetésre. Kifejezetten örültünk, amikor a Tanpálya megkeresett minket új programjuk, a közepes sebességű Tempo tréning ötletével, amelyen az elsők között vehet részt az alfások 16 autóból álló csapata!

Volánbusz

Már közel húsz éve képzi autóbusz-vezetőit a váratlan közúti közlekedési helyzetekben való helytállásra a Volánbusz a Hungaroring területén található Groupama Tanpályával kötött együttműködés keretében. Mostanra több ezer munkatársunk vett részt a Tanpálya elméleti és gyakorlati foglalkozásain. A képzéseken autóbusz-vezetőink felkészülhetnek a megszokottól eltérő közlekedési helyzetek kezelésére, elsajátíthatják a csúszós utakon alkalmazandó helyes vezetési technikákat, megismerhetik az autóbuszok extrém útviszonyok közötti menettulajdonságait és rutint szerezhetnek az esős, havas útburkolat miatt kialakuló veszélyes helyzetek elhárításában. Az izgalmas és szórakoztató vezetéstechnikai tréningek rendkívül népszerűek autóbusz-vezetőin körében. Az itt megszerzett tudás és tapasztalat jelentősen hozzájárul munkatársaink preventív vezetési stílusának megszilárdításához, így a Tanpálya vezetéstechnikai tréningjein felkészített autóbusz-vezetők járatainkon minden időben biztonsággal teljesítenek szolgálatot.