Épület


A Tanpálya fogadóépülete 2023-ban a Hungaroring Stratégiai Fejlesztési Programjának első lépcsőjeként teljesen megújult, friss, modern dizájnt kapott. Az épületben minden megtalálható, ami egy rendezvény vagy magas színvonalú oktatás lebonyolításához elengedhetetlen. A fogadótérben található jól felszerelt kávézónk remek helyszíne a vendégfogadásnak (reggeli, frissítő kávé, állófogadás), amely a tavaszi és nyári hónapokban terasszal bővíthető. Épületünk része két tetőterasz, ahonnan 360 fokos panorámában lehet belátni a Hungaroring teljes területét. A fedett bioklimatikus tetőteraszról figyelemmel kísérhető a program olyanok számára is, akik nem kívánnak részt venni a vezetésen. 


Szabadtér

Az épület előtt található térköves terület lehetőséget biztosít a külső rendezvények számára. Az ott felállított sátor gördülékennyé és kellemessé teszi a vendégek érkeztetését, fogadását. A területen található egy különálló 135 m2-es rendezvénytér, un. showroom, amely alkalmas autó kiállítására is.  A parkolónk 20-30 autó számára kialakított, azonban nagyobb létszámú rendezvények esetén hatalmas, füves terület áll rendelkezésre az autókkal érkező ügyfeleink részére. Akár 100 autó is le tud parkolni az épület közelében. 

Rendezvénytermek 

Az épületben három előadóterem és egy szekcionálható rendezvényterem található, amelyek  modern technikával, okostáblákkal és légkondicionálóval felszereltek. A legnagyobb termünk 50-80 fő, míg a kisebb termek 15-25 fő befogadására alkalmasak. 

Tovább a rendezvényhelyszín leírásokhoz >