ePrivacy and GPDR Cookie Consent by Cookie Consent

Épület


A Tanpálya kiszolgáló épületében minden megtalálható, ami egy rendezvény lebonyolításához elengedhetetlen. A fogadótérben található jól felszerelt büfénk remek helyszíne a vendégfogadásnak (reggeli, frissítő kávé, állófogadás), amely a tavaszi és nyári hónapokban terasszal bővíthető. Épületünk része két tetőterasz, ahonnan 360 fokos panorámában lehet belátni a Hungaroring teljes területét. A kilátó teraszról figyelemmel kísérhető a program olyanok számára is, akik nem kívánnak részt venni a vezetésen. 

Szabadtér

Az épület előtt található térköves terület lehetőséget biztosít a külső rendezvények számára. Az ott felállított sátor gördülékennyé és kellemessé teszi a vendégek érkeztetését, fogadását. A parkoló 20-30 autó kényelmes befogadására alkalmas, azonban nagyobb létszámú rendezvények esetén hatalmas, füves terület áll rendelkezésre az autókkal érkező ügyfeleink részére. Akár 100 autó is le tud parkolni az épület közelében. 

Rendezvénytermek 

Az épületben három előadóterem és egy Miniring terem található, amely a gyerekek közlekedési képzésére alkalmas. Rendezvénytermeink modern technikával és légkondicionálóval felszereltek. A legnagyobb termünk 50-80 fő, míg a kisebb termek 20 fő befogadására alkalmasak. 

Tovább a rendezvényhelyszín leírásokhoz >