A biztonságos közlekedés a MOL Motoros Family szívügye

2015. 04. 10. 16:22

Borzalmas képet festenek a motoros balesetekről szóló statisztikák. Hiába a sok figyelemfelhívás, az odafigyelés, mégis évről évre növekszik az olyan motoros balesetek száma, amelyek gyakorlással és odafigyeléssel kiküszöbölhetőek lennének. A MOL számára kiemelten fontos a biztonságos közlekedés, így a MOL Motoros Family projekten belül 2. alkalommal került megrendezésre a Biztonságos Közlekedés Napja.
A programnak április 10-én versenypályánk adott otthont - amely nem csak kiemelt versenyek megrendezését biztosítja, hanem a területén működő Groupama Tanpálya és Motoros Akadémia kurzusaival szintén elkötelezte magát a biztonságos és balesetmentes közlekedés mellett - , ahol 200 motorosnak nyílt  díjmentesen lehetősége arra, hogy fejlesszék technikai tudásukat, gyakoroljanak és még nagyobb rutint szerezzenek. A résztvevők először éles helyzetben, a versenypályán tesztelhették gyakorlati tudásukat, majd a Hungaroring Motoros Akadémia segítségével több elméleti programmal is bővíthették ismereteiket.



A MOL Motoros Family és a Hungaroring Motoros Akadémia közös célja és a hosszú távú együttműködés alapja, hogy a motorosok minél biztonságosabban használják az utakat, így ennek következtében a közúti, motoros balesetek száma is csökkenthető lesz.