Egyttműkdsi megllapods a Magyar Kzt, a Hungaroring s a Groupama Tanplya kztt

0000. 00. 00. 00:00

Untitled Document

EGYÜTTMŰKÖDÉSI MEGÁLLAPODÁST KÖTÖTT A HUNGARORING, A GROUPAMA TANPÁLYA ÉS A MAGYAR KÖZÚT

Együttmű ködési megállapodást kötött a közlekedésbiztonság növelése és az állami tulajdonú vállalatok szinergiáinak minél nagyobb arányú kihasználása érdekében a Hungaroring Sport Zrt., az ott mű ködő Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. és a Magyar Közút Nonprofit Zrt. A vállalatok korábban is számos alkalommal kooperáltak már egymással, a Magyar Közút sofőrjei rendszeresen vesznek részt például a téli munkagépek használatára vonatkozóan vezetéstechnikai tréningeken a Hungaroringen. A megállapodással az eddigi és jövőbeni projektjeiket szeretnék még jobban összehangolni.

A társaságok célja a háromoldalú együttmű ködéssel, hogy a cégek közötti szinergiákat a lehető legjobban kiaknázhassák. A cégek nemcsak a hatékony információáramlást biztosítják majd egymás között, hanem erősítik és segítik egymás regionális és országos szintű közlekedésbiztonsági kampányait és vállalják az egymás eseményein való aktív részvételt is.

A vállalatok közötti együttmű ködési megállapodás ünnepélyes aláírására 2020. június 8-án, hétfőn, a Tanpálya Hungaroringen belüli központjában került sor. A megállapodást a Hungaroring Sport Zrt. részéről Gyulay Zsolt vezérigazgató, a Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft részéről Gazsi Júlia ügyvezető, míg a Magyar Közút Nonprofit Zrt. részéről Szilvai József Attila vezérigazgató írták alá.

 „Régóta dolgozunk együtt a Magyar Közút Nonprofit Zrt-vel, amely a nagy rendezvényeink előkészítésében is aktívan részt vesz, segít abban, hogy a szurkolóink biztonsággal megközelíthessék a versenypályát. Az idei Magyar Nagydíj ugyan zárt kapuk mögött zajlik majd, de tartunk még az idén nézők előtt is rendezvényt, így együttmű ködünk a forgalomterelésben, táblázásban, és természetesen a környező utak rendbe tételében” - mondta az aláírás kapcsán Gyulay Zsolt, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgatója.

A megállapodás lehetővé teszi, hogy az állami vállalatok szinergikus kapcsolatot alakíthassanak ki egymás között. Gazsi Júlia, a Tanpálya Vezetéstechnikai Centrum Kft. ügyvezetője szerint erre azért van szükség, mert „A Magyar Közút kiemelt feladata, hogy a közlekedők biztonságban legyenek az utakon, nekünk azonban az is fontos, hogy az ő munkatársaik is biztonságban legyenek munka közben. Az együttmű ködés részeként a cég munkatársai részt vesznek a vezetéstechnikai képzéseinken, amelyek a napi rutint erősítik, és megmutatják, hogy a biztonságos közlekedésben is mindig lehet magasabb szintre kerülni” – nyilatkozta Gazsi Júlia.

Szilvai József Attila, a Magyar Közút Nonprofit Zrt. vezérigazgatója hozzátette, hogy: „Nagy örömünkre szolgál, hogy az eddigi sikeres, közös projektjeink után ezzel a megállapodással tovább erősítjük kapcsolatainkat az érintett vállalatokkal. Kiemelt célunk, hogy a szinergiákat kihasználva a jövőben is olyan együttmű ködéssel rendelkezzünk a Hungaroringgel és a Tanpályával, melynek köszönhetően a közlekedésbiztonság területén tudunk még több pozitív eredményt elérni.”