Groupama Garancia Vezetéstechnikai Kupa 2014.05.09.

2014. 05. 21. 10:43

A Groupama Garancia Vezetéstechnikai Kupán május 9-én negyedik alkalommal mérte össze vezetéstechnikai tudását a mogyoródi Vezetéstechnikai Centrumban a hat Régió és a Központ kilencfős csapata. A kupán való részvételre azok a munkatársak kerültek meghívásra, akik kiemelkedő teljesítményét vezetőjük a kupán való nevezéssel is elismerte. 

Yann Ménétrier vezérigazgató és Kocsis Zita hálózati értékesítési igazgató köszöntője után a nyolc helyszínen a hét csapat versenyének koordinálása új kihívást jelentett a boxmester munkatársaknak, de – köszönhetően a remek versenyzői együttműködésnek –zökkenőmentesen sikerült teljesíteni minden feladatot. A Tanpálya instruktoraitól sok praktikus információt szereztek a versenyzők, amit később a közutakon való közlekedésben is hasznosíthatnak.
Az eredményösszesítést követően a résztvevők Boórné Siska Katalin humán erőforrás ügyvezető igazgatótól és Kocsis Zitától átvehették névre szóló oklevelüket és az első három helyezést elért csapat a méltán megérdemelt érmeket. A csapatverseny eredménye: 

I. helyezés Központi Csapat
II. helyezés Északnyugat-magyarországi Régió Csapata
III. helyezés Délnyugat-magyarországi Régió Csapata
IV. helyezés Északkelet-magyarországi Régió Csapata
V. helyezés Délkelet-magyarországi Régió Csapata
VI. helyezés Nyugat-budapesti Régió Csapata
VII. helyezés Kelet-budapesti Régió Csapata

Gratulálunk minden résztvevő munkatársunknak és reméljük, hogy ezekkel a gyakorlatokkal sikerült olyan vezetéstechnikai tudással felvértezni magukat, mellyel biztonsággal közlekedhetnek.