Harley-Davidsonra pattan a Hungaroring

2013. 05. 30. 08:11

Értékes nyereményeket – F1-es belépők és tanpályás kurzusok – nyerhetnek majd azok, akik felkeresik az Alsóőrsön rendezendő 14. Open Road Festen a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum standját. 

Az idei, június 5. és 9. között már 14. alkalommal Alsóörsön megrendezendő Harley-Davidson Open Road Festen a számos zenei, kulturális és egyéb program mellett egy fantasztikus meglepetésben is részesülnek azok, akik kilátogatnak a rendezvényre. Ugyanis a fesztivál történetében először a hazai autó-, és motorversenyzés bölcsője, a Hungaroring is jelen lesz saját standdal, ahol valamennyi korosztály számára izgalmas programokkal várják a cég munkatársai az érdeklődőket. Lesz kerékcsere-bajnokság, szimulátoros versenyek, KRESZ-teszt, melynek győztesei belépőt nyerhetnek a július 28-án megrendezésre kerülő F1-es Magyar Nagydíjra, valamint a legjobbak között az idén 15. éves Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum által indított kurzusokra való részvételt sorsolnak ki.
A Hungaroring Sport Zrt. és a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum a biztonságos közlekedés fontosságának üzenetét szeretné minél több emberhez eljuttatni. Éppen ezért örömmel tesznek eleget a Nemzeti Közlekedési Hatóság és a szervezők kérésének, és részt vesznek az idei, június 5. és 9. között már 14. alkalommal Alsóörsön megrendezendő Open Road Festen, azaz a Hungaroring Harley-Davidsonra száll a nyár elején.
„Nagyon köszönjük a lehetőséget, amit a Nemzeti Közlekedési Hivatal, valamint a Harley-Davidson Open Road Fest szervezői biztosítottak a számunkra. A június elején rendezendő fesztiválon újfent bizonyíthatjuk, hogy a Hungaroring és a motoros társadalom újra kezd egymásra találni, ráadásul az NKH munkatársaival közösen rengeteget tehetünk a közutakon való biztonságos közlekedésért. Igyekeztünk olyan programokat összeállítani, amellyel felkelthetjük az érdeklődők figyelmét. A fesztivál valamennyi napján kerékcsere-bajnokságot szervezünk a standunknál, mindenki kipróbálhatja a biztonsági öv és versenyautó szimulátorunkat, valamint KRESZ-tesztet tölthetnek ki, és a nap bajnokai egy kétszemélyes belépőt nyernek a július 28-án rendezendő F1-es Magyar Nagydíjra, valamint a dobogósok egy-egy tanpályánkon tartandó vezetéstechnikai kurzusra nyernek lehetőséget. Természetesen gondolunk a gyermekekre is, hiszen ők a közlekedés alapjait a KRESZ-parkunkban sajátíthatják el elektromos kisautók volánja mögött” – fogalmazott Gazsi Júlia, a Hungaroring Sport Zrt. vezérigazgató-helyettese.
Az idei Harley Fesztivál különlegessége az Európában egyedülálló beléptetési rendszer, az okos karszalag debütálása lesz. Minden látogató egy chippel ellátott karszalagot kap, amellyel akár 1 másodperc alatt bejuthat a fesztiválra, készpénz nélkül vásárolhat, posztolhat saját facebook oldalán, valamint motorját is biztonságban tudhatja. 
„A belépőjegy megvásárlásával minden fesztiválozó kap egy chippel ellátott karszalagot, amelynek az egyszerű, érintésre aktiválódó használatával mindenki követheti tranzakcióit: mikor, hol, mennyiért vásárolt, bankszámlájáról bármikor feltöltheti egyenlegét, azonosíthatja magát és motorját” – részletezte a rendszer egyediségét Dobai Attila, a fesztivál igazgatója.

A hazai fesztiválok történetének talán legértékesebb nyereményét viheti haza az, aki regisztrál a fesztivál Facebook oldalán, és ott lesz június 5-9. között Alsóörsön. A szervezők ugyanis a rendezvény történetében először kisorsolnak szombat este egy 1200 köbcentis Seventy-Two Harley-Davidsont.
A 14. Harley-Davidson Open Road Fest teljes zenei programja
Június 5.  szerda:
         Rock Aréna 18.30: A Nyughatatlan
         NAGYSZÍNPAD 20.00: Képzelt Riport egy amerikai popfesztiválról (Pannon Várszínház)
         Rock Aréna 22.00: Ganxsta Zolee és a Kartel
         Rock Aréna 23.30: Best of zenekar
         Rock Aréna 01.00: Rock Disco
Június 6. csütörtök:
         Rock Aréna 16.00: MaxiSun
         Rock Aréna 17.30: ÜzletEmberS
         NAGYSZÍNPAD 19.00: Pataky Művek
         Rock Aréna 19.00: Paddy and the Rats
NAGYSZÍNPAD 20.00: EDDA Művek
NAGYSZÍNPAD 22.00: Ten Years After (UK)
Rock Aréna 23.30: AB/CD (AC/DC Tribute)
Rock Aréna 01.00: Z.U.P.
Június 7. péntek:

         Rock Aréna 16.00: Dorothy Zenekar
         Rock Aréna 17.30: Firkin
         Rock Aréna 19.00: Deák Bill Gyula
         NAGYSZÍNPAD 20.00: Hooligans
         NAGYSZÍNPAD 22.00: Tankcsapda
         Rock Aréna 23.30: ZZ Copy (ZZ top tribute)
         Rock Aréna 01.00: Dévényi Tibi bácsi
 
Június 8. szombat:

         Rock Aréna 16.00: Magic Cats Rockabilly Trio
         Rock Aréna 17.30: Zorall
         Rock Aréna 19.00: Anna and the Barbies
         NAGYSZÍNPAD 20.00: Magna Cum Laude
         NAGYSZÍBPAD 22.00: Uriah Heep (UK)
         Rock Aréna 23.30: Kiss Forever Band (Kiss Tribute)
         Rock Aréna 01.00: Madarak zenekar

B. Molnár László