Kiszolgálásból is jeles!

2016. 05. 25. 10:55

Precizitás, pontosság, profi kiszolgálás. Ez az a három fő momentum, amelyet a Groupama Tanpálya vendégei kiemelnek, amikor arról kérdezik őket, hogy érezték magukat az impozáns környezetben, a Hungaroringen található létesítményben. Ja, és még azt, hogy remekül szórakoztak, miközben a biztonságosabb közlekedés irányába tettek nagy lépést. Tapasztalatairól Tar Gézát, a Carl Zeiss Vision Hungary Kft. marketing menedzserét kérdeztük. 



Miért választották a Groupama Tanpályát rendezvényhelyszínnek? 
Jó néhány korábbi eseményen dolgoztunk már együtt, és csak jó tapasztalataink voltak a Tanpálya szolgáltatásaival kapcsolatban, ezért gondoltuk úgy, hogy újabb rendezvényt viszünk a Hungaroringre. Tetszik, ahogy dolgoznak, ahogy megpróbálnak a mi fejünkkel gondolkodni, hogy nem kell előre kérnünk ezt vagy azt, hanem alaphelyzetben is megkapunk mindent. A csapat előnye még, hogy rendkívül rugalmas. 
Ez miben nyilvánul meg? 
Hogy nem tudtunk olyat kérni, amit ne lehetett volna megvalósítani. Tetszik a kommunikáció is, nem csupán a rendezvények során, hanem előtte és utána is, hogy nem engedik el a kezünket, s ha becsúsznak bakik – mert ez óhatatlan –, akkor azokat is őszintén meg tudjuk beszélni. A munkatársak és a vezetők is precízek pontosak, betartják és betartatják a határidőket. Szóval Tanpálya nem a szolgáltatásai miatt egyedi – mert van más vezetéstechnikai centrum is az országban –, hanem a vevőkezelésben. 



No meg persze abban is, hogy az ország egyetlen Formula–1-es pályáján helyezkedik el…
Sokan nem is tudják, hogy a Hungaroring kellős közepén van egy erdő, amelyen hosszú erdei pálya fut végig, patakkal, tóval, mindennel, ami a terepjárózás sava-borsát adja. Bevallom, elsőre minket is meglepett, amit az erdei taxizás során láttunk, és a vendégeink álla is leesett tőle. Nagyon élvezték az egészet, csakúgy, mint kétkormányos Trabantot, és a Tanpálya klasszikus szolgáltatásait, vagyis a rántó padot, a műgyantás pályát. 
Mi volt az önök rendezvényének célja? 
A Zeiss piacra dobott egy speciális, úgynevezett drive safe szemüveget, amely segít abban, hogy szürkületben, rossz látási viszonyok között a mélységeket, a kontúrokat jobban lássuk. Ezt a szemüveget mutattuk be az optikus partnereknek, s mellé szerettünk volna maradandó élményt nyújtani. 



Ráadásul a drife safe szemüveg és a Tanpálya küldetése találkozik is, hiszen mindkettő a közlekedés biztonságosabbá tételét célozza…
Igen, ez volt a legjobb helyszín, hogy demonstráljuk, amit szerettünk volna, a közös élmény pedig tényleg összekovácsolta a csapatot, a vendégeink alig várták, hogy megkaphassák a rendezvény fotóit – ennél jobb hírverés aligha kell egy létesítménynek, hiszen ezek az emberek mind-mind jó hírét vitték a Tanpályának.