Michelisz Norbert: „Rajtam nem múlik a tavalyi sikerek megismétlése”

2013. 04. 30. 18:38

Számos kedvezménnyel várja május 4-5-én a WTCC hétvégi világbajnoki futamán és május 11-én az Opel Családi fesztiválon a szurkolókat és az érdeklődőket a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum.

Az elkövetkező két hétvégén igencsak mozgalmas napok következnek a Hungaroringen: május 4-5-én az FIA Túraautó-világbajnokság idei negyedik futama látogat el Magyarországra, míg egy héttel később az Opel Családi Fesztiválnak ad immár hagyományosan otthont a mogyoródi versenypálya. Az autósportok szerelmesei már lázban égnek, és valamennyien bíznak abban, hogy a WTCC 2012-es privát sorozatának bajnoka, Michelisz Norbert ismét elkápráztatja a szervezők által remélt több tízezres nézősereget. A Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum – amellyel kiváló a kapcsolata Michelisz Norbertnek – a biztonságos közlekedés fontosságának üzenetét szeretné minél több emberhez eljuttatni, éppen ezért jelentős kedvezménnyel kínálja az érdeklődőknek a helyszínen a vezetéstechnikai kurzusait.

A Zengő Motorsport Team pilótája a lehető legjobbkor szokott össze a gyári Hondájával, hiszen az elmúlt hétvégén a Slovakiaringen az időmérőn és az első futamon is a harmadik lett, míg egy edzést – a vasárnap reggeli warm up-ot – már meg tudott nyerni. Egy biztos, a lelátókat újra megtöltő szurkolókon és Norbin se fog semmi múlni, hogy közösen élhessék át újra a tavalyi futamgyőzelem utáni hangulatot.
„Jó előjelekkel érkezem a számomra oly kedves pályára, ugyanis a hazai futamom előtt technikai oldalról egyre jobban megismerjük egymást Kocsi-sannal. Ez már az elmúlt héten is látszódott a teljesítményemen és az elért eredményeken. A Hungaroringen egyértelműen az a cél, hogy minél előkelőbb helyen fejezzem be mindkét futamot, és ha nem történik semmi technikai malőr, rajtam nem fog múlni, hogy megismételjük a tavalyi sikereket” – fogalmazott bizakodóan Michelisz Norbert.
Természetesen ebben bízik a Hungaroringen található, az idén 15. éves Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum, melynek valamennyi korosztályhoz szól a biztonságos közlekedésért folytatott kampánya, ráadásul kifejezetten jó kapcsolatot ápol a WTCC magyar világklasszisával. Éppen ezért a Tanpálya vezetése elhatározta, hogy különös kedvezményekkel lepik meg a kilátogató szurkolókat.
„Nagyon bízunk abban, hogy Norbi idén is bebizonyítja, hogy a túraautó-világbajnokság egyik legjobbja. Mivel népszerűsége miatt rengetegen figyelnek arra, amit ő mond, büszkék vagyunk arra, hogy 2013-ban is közösen folytatjuk balesetmegelőzési kampányainkat, amelyek a gyermekektől az idős korosztályig mindenkinek szólnak. A Tanpálya vezetése éppen ezért úgy döntött, hogy a tanfolyamainkra szóló részvételi jegyek közül a bázis, a standard és az intenzív kurzusra 40 százalékos kedvezményt, illetve az ifjúsági kurzusokra 10% kedvezményt biztosítunk azoknak, akik a Hungaroringen található Shop-ban a helyszínen vásárolnak belőle. Az akciót a május 11-i Opel Családi Fesztiválra is kitoljuk, és a megvásárolt jegyeket július 21-ig válthatják be a vezetéstechnikai centrumban” – jelentette ki Barabás Judit, a Vezetéstechnikai Centrum értékesítési vezetője, aki elárulta, a kedvezményes részvételi jegyeket a helyszínen, két helyen vásárolhatják meg az érdeklődők: 59-es boxban a paddock területén, illetve a Hungaroring standon a Super Gold tribün mögött.
Május 4-5-i versenyhétvégén ráadásul Michelisz Norbert mellett Kiss Pál Tamásnak is szurkolhatnak a nézők, ugyanis az elmúlt két esztendőben a GP3-ban versenyző fiatalember rajthoz áll az Auto GP-sorozatban.

B. Molnár László