Michelisz Norbi autója már megtekinthető az Árkádban, győzd le a Yokohama Drivers’ Trophy bajnokát

2014. 05. 29. 11:21

Michelisz Norbert és a Zengő Motorsport versenyautója az új köntösbe bújtatott Honda 2014. június 10-ig látható az Árkád Budapest Bevásárlóközpontban a Starbucks kávézó mellett. Akinek tetszett az autó a közvetítéseken, annak élőben még inkább tetszeni fog! 



Győzd le a világbajnokot!
Június 4-én szerdán 18 órától
Michelisz Norbert közönségtalálkozót tart az Árkádban. Az érdeklődők a Media Markt melletti helyszínen találkozhatnak személyesen is a világbajnokkal. Szó esik többek között a versenyzősikereiről, jelenlegi eredményeiről, mesél tapasztalatairól, valamint néhány szerencsés versenyezhet vele a Hungaroring szimulátorral. A győztes egy Norbi által aláírt Hungaroring pólót vihet haza! Természetesen mindenkinek lehetősége lesz közös fotózásra és dedikálásra is.
Ha lemaradnál az eseményről és a bakancslistádon szerepel egy közös kép Michelisz Norbival, érdemes ellátogatnod később is az Árkádba, mert a világbajnok életnagyságú papírmása a Tanpálya standon csak arra vár, hogy közös képet készíts vele!



Éld át a DTM futamot!
Május 28-án 20.00-kor sorsoljuk  a páros belépőt a DTM Budapest, Hungaroring 2014. június 1-i magyarországi versenyhétvégéjére.
Azok a látogatók akik május 27-ig kitöltötték kvíz lapunkat az Árkádban, sorsoláson vesznek részt, melynek nyereménye egy hétvégi páros belépő a világ egyik legerősebb túraautós sorozatára. A nyertest május 29-én értesítjük.
További információ a hétvégéről: www.hungaroring.hu

     
Táborozz velünk!

Még ezen a héten kedvezményesen lehet jelentkezni a nyári táborba!  A tábor helye: Mogyoródon, a Hungaroringen található Tanpálya épülete és szabadtéri területe, továbbá a mellette lévő KRESZ-pálya.
Most érdemes regisztrálni!

A Hungaroring Tanpálya bármely kurzusára regisztrálók eredeti Michelisz Norbi által dedikált plakátot kapnak! 
Ismét Totalcar Pályanap!

Találkozzunk 2014. június 7-én szombaton a Hungaroringen!
Óriási kedvezménnyel a vezetéstechnikai tréning a Hungaroring Tanpályán: 8000 Ft/fő/autó/1,5 óra
Regisztrálni és befizetni itt lehet: www.tanpalya.hu/totalcar/