MINIRING I. Családi nap

2013. 07. 31. 16:18

A Traff Park szerkesztősége és a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum közös rajzpályázatot hirdet

„Siess a traffod segítségére!”

címmel óvodások és kisiskolások számára.

A feladat: Kis traffod eltévedt az emberek világában, és a te segítségedre lesz szüksége ahhoz, hogy megtanulja, a biztonságos közlekedést azon a településen, ahol élsz!
Rajzold le, hogyan képzeled el!

Nyeremények 
A zsűri által legjobbnak ítélt 10 rajz készítőjét a családjával együtt meghívjuk a
Traff Park – MiniRing I. családi napra

a Hungaroringen található Vezetéstechnikai Centrumba, ami remek szórakozást ígér mind a gyerekeknek, mind a szülőknek.
A családok együtt fedezhetik fel a Hungaroring belső életét. Amíg a gyerekek kis elektromos autókkal, pedagógusok segítségével a biztonságos közlekedés alapjaival ismerkednek a MINI KRESZ pályán, addig a felnőttek kipróbálhatják vezetési tudásukat hirtelen felbukkanó vízfalak közötti csúszós pályákon. A helyszínen még izgalmas versenyek, vetélkedők is várnak rátok, értékes nyereményekkel. Több traffos mesekönyv, és két darab Traff Park társasjáték is gazdára talál majd.
Ráadásul mind a 10 nyertesnek 100 napos ingyenes Traff Követ tagságot biztosítunk.

Szabályok 
Használhattok bármit: színes ceruzást, zsírkrétát, vízfestéket. Az elkészült műveket 2013. augusztus 20-ig várjuk a rajzpalyazat@traff.hu e-mail címre elektronikus formában, vagy a traff.hu szerkesztőségébe (1113 Budapest, Daróczi u. 54.). A rajzokat két kategóriában fogjuk értékelni:
óvodások (akik 2013. szeptember 1-én óvodába járnak)
kisiskolások (akik 2013. szeptember 1-én az általános iskola alsó tagozatába járnak)
A hivatalos eredményhirdetésre 2013. szeptember 7-én kerül sor a Vezetéstechnikai Központban a Hungaroringen a Traff Park – MiniRing I. családi napon, de a nyertes rajzok Traff Park és a Vezetéstechnikai Centrum Facebook oldalán is láthatóak lesznek.
A zsűrizés 2013. augusztus 24-én zárul le. A díjazottakat ezt követően értesítjük, ezért kérjük, hogy a rajzok mellett nevet, életkort, e-mail címet, illetve telefonszámot is tüntessetek fel.