Miniring-tborban a kzutas gyerekek

0000. 00. 00. 00:00

Az idn első alkalommal szervezett a Magyar Kzt tborozst a dolgozk gyermekeinek - a hrom turnusban majdnem 50 gyerek tlthetett egy-egy hetet a Hungaroring Tanplyjn. A 8-12 ves kzutas fikat s lnyokat azrt hvtk tborozni, mert a trsasgnak fontos, hogy a gyerekek nllan s biztonsgosan tudjanak kzlekedni. 
Az exkluzv krnyezetben megtartott Miniring-tborban a gyerekek jtkos formban fedezhettk fel a kzlekeds vilgt, tartalmas, szrakoztat s hasznos nyri programokon vehettek rszt. 



Minden napra jutott valami izgalom. 
Volt, hogy terepjrval indultak az erdőbe egy legends "lny" felkutatsra, volt, hogy a KRESZ-t gyakoroltk a tanplyn rollerrel s biciklivel, de a rendőrk is ltogatst tettek a tborban s ujjlenyomatot vettek minden gyerektől, termszetesen csak a jtk kedvrt. 
s, ha mr a versenyplya terletn tltttk a gyerekek a napjukat, nem maradhatott el a Hungaroring felfedezse sem, a boxutca, a versenyirnyts s a zszljelek megismerse sem. A nagy hősgben a legvizesebb program, a vzibomba-csata is nagy sikert aratott a gyerekek krben.


A tbor sikert mi sem bizonytja jobban, hogy a gyerekektől s a szlőktől sorra kapjk a krdst a Magyar Kzt vezetői, hogy "Ugye, jvőre is mehetnk?". 
A vlasz pedig az, hogy igen, hogy jvőre is terveznek kzutas Miniring-tbort.