Motorozás – akadémiai fokon

2014. 03. 20. 12:05

2013 legeredményesebb gyorsasági motorversenyzője, Gyutai Adrián is ott lesz a hétvégi Autó, Motor és Tuning Show-n Hungaroring standján.
Ismét ott lesz a Hungaroring Motoros Akadémiája a hétvégén, a Hungexpo G pavilonjában rendezendő Autó, Motor és Tuning Show-n. 

Ezúttal is várnak mindenkit, akik fogékonyak a biztonságos közlekedésért folytatott kampányukra, illetve szívesen vennének részt az akadémia által a mogyoródi versenypályán szervezett különböző kurzusokon. A kiállításon ott lesz 2013 legeredményesebb magyar gyorsasági motorversenyzője, Gyutai Adrián, aki a Hungaroring Motoros Akadémiájának hivatalos Arca.
A Hungaroring Motoros Akadémiája a biztonságos közlekedés fontosságának üzenetét szeretné minél több emberhez eljuttatni. Éppen ezért fontos a számukra, hogy az érdeklődőknek és a széles nyilvánosságnak is bemutassák a Motoros Akadémia különböző, motorosoknak szóló kurzusait a hétvégi – március 21. és 23. között – Autó, Motor és Tuning Show-n, melyet a Hungexpo területén rendeznek meg a G pavilonban. Aki regisztrál a Motoros Akadémia standján, azok között vasárnap délután egy Master Ring kurzust sorsolnak ki a helyszínen. 
„Nagy örömmel árulhatom el, hogy az Akadémia immár kész oktatási tematikával, illetve egy nagyon komolyan felkészített motorkerékpár parkkal várja leendő hallgatóit, amellyel bárki megismerkedhet a kiállításon vagy a honlapunkon, a www.uralomamotorom.hu portálon Az időjárás idén nagyon kedvező, így egyre többen ülnek motorra. Hogy mindezt balesetmentesen tegyék, mindenképpen ajánlott akadémiánk valamelyik kurzusát elvégezni. Ráadásul az itt visszaszerzett motorbiztonsággal mindenki nyugodtan térhet vissza a forgalomba” – jelentette ki Gazsi Júlia, a Hungaroring vezérigazgató-helyettese.
Az ismeretanyagokon és a motorokon kívül szintén ott lesz a Hungaroring Motoros Akadémiájának standján 2013 legeredményesebb magyar gyorsasági motorversenyzője, Gyutai Adrián is, aki a hivatalos Arca az Akadémiának.
A 23 éves paksi fiatalember tavaly nemcsak megnyerte a Superstock 600-as kategória magyar bajnoki címét, hanem a nemzetközi színtéren is ragyogóan teljesített: második lett az Alpok Adria és az IMRC sorozatban, míg egyedüli magyar indulóként a két pontot érő 14. helyen végzett az Európa-bajnokságon.
 „Egy pillanatig sem gondolkodtam, amikor felkértek arra, hogy népszerűsítsem a Hungaroringen üzemelő Motoros Akadémiát, hiszen egy itteni kurzus elvégzése hozzájárulhat ahhoz, hogy felkészültebben mehessenek a jó idő beálltával a motorosok a közutakra, aminek eredményeképpen jóval kevesebb legyen a közlekedési baleset. Szívesen tájékoztatok mindenkit, akit érdekel, mit kaphatnak a képzéseken a jelentkezők, de természetesen szívesen mesélek a versenyzői tapasztalataimról is” – árulta el Gyutai Adrián.
A Tomracing Motorsport Team versenyzője március 21-én, délelőtt 10 és 11 óra között, míg vasárnap fél 10 és fél 11 között lesz megtalálható a Hungaroring Motoros Akadémiájának standján.

B. Molnár László