Nagyfiúk, nagy játékok

2015. 08. 12. 12:25

JÁTSSZ VELÜNK ÉS NYERJ!
Kamionos és ügyességi verseny a Tanpályán, vegyél részt Kiss Norbi ETRC felkészülésében és nyerj páros belépőt az ETRC kamionos versenyhétvégére!
A kvízjátékot helyesen kitöltők közül 3x2 fő részt vehet a versenyben Kiss Norbival (Oxxo Racing Team) és Darázsi Zsolttal (Opel Dakar Team)!



A nagyfiúk nagy játékokkal játszanak – tartják a kamionosok, s ez a mondás duplán igaz a kamionversenyzőkre. A címvédő Kiss Norbert és a kamionos Európa-bajnokság mezőnye szeptember első hétvégéjén a Hungaroringen méreti meg magát (a kamionosok 25 év után térnek vissza a magyar versenypályára), előtte azonban még egy különleges esemény keretében találkozhatnak az újságírók és Facebook-játékunk szerencsés nyertesei a magyar pilótával. 

Kiss Norbert a hungaroringi Groupama Tanpályán „melegít” a nagy csatákra augusztus 18-án: először összecsap a Dakar-raliról jól ismert kamionversenyzővel, Darázsi Zsolttal a négyes pályán, majd mindketten személyautóba ülnek és az ügyességi pályán mérkőznek egymással, de kipróbálják az autós focit, Facebook-játékunk nyertesei pedig élményautózáson vehetnek részt, a személyautós programban összemérhetik tudásukat a versenyzőkkel a Tanpálya 9 százalékos lejtős pályáján, és/vagy jegyet nyerhetnek a szeptember 4-6-án tartandó Európa-bajnoki futamra.