Örüljünk a télnek – Alpin5-tel!

2014. 10. 15. 11:26

Jön a tél. 
Akár örülünk neki, akár nem. Így azután jobb, ha örülünk – és persze felkészülünk rá. 

Így gondolkodik a Michelin Hungária is, amely pénteken a Hungaroringen, a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumban mutatta be a flottakezelőknek legújabb abroncsát. 



A Michelin Alpin5 az európai piacokra készült, ahol a téli időszakban nagyrészt „feketék” az utak, vagyis nem jellemző a több hónapig tartó havas-jeges időszak. 
Az Alpin 5 abroncsba integrált technológiai megoldások minden körülmények között maximális biztonságot nyújtanak, még csúszós úton is, s az előző generációhoz képest megnövekedett a teljesítményük. 





„A flottakezelők képviselőinek először előadást tartottunk az új Alpin 5-ösről, azután a tanpályán saját maguk is tapasztalhatták, miben fejlődött, miben jobb ez az abroncs, mint a korábbi generációs Alpin 4-es. Azért fontos számunkra a tanpályás tréning, mert így nem csupán a mi statisztikáinkat látják a flottakezelők, nem csupán azt hallgathatják meg, hogy megváltozott az abroncs mintázata és energiahatékonysága, hanem saját maguk is érezhetik mindezt. No és a tél beállta előtt senkinek sem árt egy kis emlékeztető azzal kapcsolatban, hogy milyen, amikor az ember alatt megcsúszik az autó” – teszi hozzá Sztrányai Balázs, a Michelin Hungária termékszakértője. 



További képek: ITT
Kövess minket a Facebook-on is: ITT