Sportos csütörtök a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumban

2012. 06. 15. 09:43

A Magyar Paralimpiai Bizottság csütörtök délelőtt rendhagyó közös autózásra hívta meg támogatóit és reménybeli partnereit a Hungaroringen található Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrumba. 

A centrum munkatársai mozgalmas két órás programot állítottak össze. A vendégeket három csoportba osztották, és körforgásos rendszerben „vándoroltak” a csoportok a helyszínek között. Ki lehetett próbálni az off-road pályán a terepjárók volánja mögött a vezetést extrém körülmények között, erdei terepen, árkos, bokros területen.
A féktelen száguldozásra a go-kart pályán nyílt lehetőség, ahol mindenki meg is kapta kinyomtatva a kimutatást az elért köridőiről.
A Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum tanpályáján vizes terepen, biztonságos körülmények között lehetett kipróbálni, milyen érzés kicsúszni az autóval, és hogyan lehet ilyen esetben megfogni a járművet.
A mozgalmas és fárasztó program a vendéglátók figyelmességének köszönhetően finom ebéddel zárult. A Magyar Paralimpiai Bizottság támogatói nevében is nagyon szépen köszöni a Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum munkatársainak azt a kedvességet, segítőkészséget, amelynek köszönhetően egy örökre emlékezetes délelőttel ajándékoztak meg minket!

B. Molnár László

A Magyar Paralimpiai Bizottság támogatói és résztvevői a programon: