Verdanapok 2012

2012. 06. 21. 15:17

Immár hagyomány, hogy a nyár beköszöntével megrendezésre kerül az egyre népszerűbb Verdanapok. Az idei rendezvényen – június 30-án a budapesti Bókai Kertben (XVIII. kerület Szélmalom utca 33.). 

A rendezvényen az első alkalommal részt vevő Hungaroring Sport Zrt. és a területén működő Groupama Garancia Vezetéstechnikai Centrum több értékes nyereményt is felajánlott. Azok között, akik helyesen töltik ki a Hungaroringgel kapcsolatos kvízkérdéseket tartalmazó Totót – amit a www.hungaroring.hu, www.tanpalya.hu és a www.verdanapok.com honlapról tölthetnek le és tölthetnek ki –, és a rendezvényen a Hungaroring standján 17.30-ig leadják, a nagyszínpadon kisorsolnak egy páros belépőt a július 29-i F1-es Magyar Nagydíjra, valamint egy-egy vezetési kurzust a Hungaroringen található tanpályára és a nemrég megnyílt off-road pályára.

A standjukon találkozhatnak az érdeklődők egy biztonsági öv-szimulátorral, a nemrégiben megnyitott off-road pályán használatos terepjáróval és quaddal. A Hungaroring egy nyereményjátékot is szervez a rendezvényre, ugyanis akik a három honlapon - a www.hungaroring.hu, www.tanpalya.hu és a www.verdanapok.com – megtalálható, a Hungaroringgel és a tanpályával kapcsolatos totót a helyszínen helyesen kitöltve leadják 17.30-ig a standjukon, azok között értékes ajándékokat sorsolnak ki.

„A fődíj egy kétszemélyes belépő lesz a július 29-i F1-es Magyar Nagydíjra, míg mellette egy-egy tanpályás, illetve off-road vezetési kurzust is nyerhetnek a helyesen válaszolók” – jelentette ki Barabás Judit, a Vezetéstechnikai Centrum értékesítési vezetője, aki a helyszínen személyesen is tájékoztatást nyújt a Hungaroringen igénybe vehető szolgáltatásokról.
A nyeremények kisorsolására aznap este 18 órakor kerül sor a nagyszínpadon, a tombola ideje alatt.

Az a fiatal aki kipróbálja a Biztonsági öv szimulátort Kovács Niki és Michelisz Norbert arcképével ellátott hűtőmágnest kap ajándékba.

B. Molnár László



Totó letöltése.