Voksoljon a Tanpályára!

2015. 01. 12. 10:15

Tenni a gyermekekért. Azért, hogy a lehető legbiztonságosabb körülmények között jussanak el A-pontból B-pontba, hogy tisztában legyenek a közlekedés alapszabályaival, etikettjével. Ez a „küldetés” – és természetesen a társadalmi szerepvállalás úgy általában is nagyon fontos a Hungaroring és a kapuin belül működő Vezetéstechnikai Centrum vezetősége számára. 
A Tanpálya minden évben sokat tett és tesz annak érdekében, hogy a közlekedés egyre biztonságosabb legyen – s a „jó cselekedeteit” most csokorba gyűjtötte a 3 Jó Cselekedet pályázat kedvéréért. 
A három jó cselekedet között szerepel az „örömautózás” (amelynek keretében autóversenyzőket toboroznak, hogy beteg gyerekeknek nyújtsanak életre szóló élményt); a kerekes székes száguldás és szépségverseny (az ingyenes vezetéstechnikai programon kerekesszékesek vettek részt); valamint a már fentebb is említett, Miniring fantázianévvel ellátott program (amelynek keretében a Cseppkő Gyermekotthon lakói táboroztak egy hétig a Hungaroringen). 

A zsűritagok december vége óta dolgoznak a pályázatok értékelésén, ugyanakkor indítottak egy közönségszavazást, amelyre a jövő hét végéig várják a szavazatokat a következő linken:  https://epoll.me/v/ACTCGEaxMZ4 
Itt bárki leadhatja a szavazatát akár több pályázatra is. 
A Tanpálya pályázata a következő cím alatt fut: 
Különleges táborozás – „Tanpálya” Vezetéstechnikai Centrum Kft.  
Az „örömautózás” otthona - „Tanpálya” Vezetéstechnikai Centrum Kft.
Kerekes székes száguldás és szépségverseny -„Tanpálya” Vezetéstechnikai Centrum Kft.